maritbet girişmaritbet
Hamdi Akın, TÜGİAD Ankara’ya konuk oldu

Hamdi Akın, TÜGİAD Ankara’ya konuk oldu

Akfen Holding Yönetim Kurulu Başkanı Hamdi Akın, kurucusu olduğu TÜGİAD Ankara’ya konuk oldu. Kendi adına düzenlenen salonun açılışına katılan Akın, üyelere iş yaşamına dair tavsiyeler verdi

TÜRKİYE Genç İşadamları Derneği (TÜGİAD) Ankara, ekonomi ve iş yaşamında önemli başarılara imza atan bir konuğu ağırladı. Akfen Holding Yönetim Kurulu Başkanı ve TÜGİAD Ankara'nın kurucusu Hamdi Akın, şubede kendi adının verildiği salonun açılış törenine katıldı. TÜGİAD Ankara Başkanı Barış Aydın ve üyelerle bir araya gelen Akın, kendi iş yaşamından örnekler vererek tavsiyelerde bulundu.   
 
ÖNEMLİ BİR İSİM

‘Hamdi Akın' isminin kendileri için çok önemli olduğuna dikkat çeken TÜGİAD Ankara Başkanı Barış Aydın, “Akın'ın, yalnızca genç işadamlarının değil, Türk iş dünyasının sesi, temsilcisi olması yolunda gösterdiği çabaların da katkısıyla TÜGİAD bugün, Türkiye'nin en güçlü sivil toplum kuruluşlarından biri oldu ve Türk girişimcilerin vizyonu haline geldi. Kendisine teşekkürlerimizi sunuyoruz. Akın'ın bilgi ve engin tecrübelerine her zaman ihtiyaç duyacağız” dedi.
 
“ÇOK ÇALIŞIN”
Ankara'dan İstanbul'a yolculuğu ve TÜGİAD Ankara'nın kuruluşu hakkında üyelere bilgi veren Hamdi Akın ise dernek kurmanın ve bunu önemli bir seviyeye getirmenin zorluklarından söz etti. Dernek üyelerine kendi iş yaşamından örnekler veren Akın, “İş yaparken farklı sektörlerden kişilerle çalışmaya özen gösterin. Bunu yaparken ise herkese karşı eşit olmaya dikkat edin. Birbirinizle iş yapmaya gayret edin ve çok çalışın” tavsiyesinde bulundu. 

AÇILIŞI BİRLİKTE YAPTILAR
Konuşmaların ardından Barış Aydın, Hamdi Akın'a teşekkür plaketi takdim etti. Akın ve Aydın daha sonra TÜGİAD Ankara'ya yeni üye olan genç işadamlarına rozetlerini taktı. Salonun açılışı ise tüm üyelerle birlikte gerçekleştirildi. Açılışın ardından Barış Aydın, şubenin yeni binası hakkında Akın'a bilgi verdi. Üyeler bir arada bulunmanın mutluluğunu yaşadı.  

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Divanev Marla serisiyle evlerin havası değişiyor!
  • 26.04.2021 09:17

Divanev Marla serisiyle evlerin havası değişiyor!

Divanev, iddiasını yalın tasarımından alan Marla Koltuk Takımı ile evinizi güzel ...

Akfen GYO’da Hamdi Akın'a tahsisli pay!
  • 05.02.2021 17:26

Akfen GYO’da Hamdi Akın'a tahsisli pay!

Çıkarılmış sermayesini yükseltip tahsisli satış yöntemiyle Hamdi Akın'a tahsis e ...

Akfen, 10 ayrı projeye yatırım yapacak
  • 19.02.2018 13:52

Akfen, 10 ayrı projeye yatırım yapacak

Akfen Holding Yönetim Kurulu Başkanı Hamdi Akın, iki yılda 5 yatırımda 2 bin 425 ...

Akfen Bulvar Loft görücüye çıkıyor!
  • 05.09.2016 16:36

Akfen Bulvar Loft görücüye çıkıyor!

İncek Loft projesiyle dikkatleri üzerine çeken Akfen İnşaat, Akfen Bulvar Loft'u ...

Hamdi Akın'dan dünyadaki 400 yatırımcıya mektup
  • 03.08.2016 12:48

Hamdi Akın'dan dünyadaki 400 yatırımcıya mektup

Akfen Holding Yönetim Kurulu Başkanı Akın, yabancı paydaşları için ülkedeki poli ...