maritbet girişmaritbet
GYODER doğru yatırımın ipuçlarını Dubai’de paylaştı!

GYODER doğru yatırımın ipuçlarını Dubai’de paylaştı!

GYODER, Dubai Cityscape 2015’te yabancı yatırımcılara Türkiye’de yatırımın püf noktalarını anlattı.

Türkiye'nin Gayrimenkul Platformu GYODER, Dubai'de 8-10 Eylül tarihleri arasında düzenlenen Cityscape Global 2015'e katılarak, Türkiye'yi ve gayrimenkul sektörünü uluslararası platformlarda tanıtmak için etkin çalışmalarda bulundu. 

GYODER, fuar süresince Türkiye'deki en doğru yatırımın ipuçlarını uluslararası yatırımcılarla paylaştı. Fuarın ikinci gününde Hürriyet Gazetesi ile ortaklaşa düzenlenen  “Neden Türkiye'ye Yatırım Yapılmalı” panelinde Türkiye ve gayrimenkul sektörü hakkında detaylar katılımcılarla paylaşıldı.

GYODER Başkanı Aziz Torun, fuara ilişkin görüşlerini dile getirirken, “Ülkemizdeki gayrimenkul projelerine gösterilen ilginin sonucunda GYODER olarak bize de önemli görev ve sorumluluklar düşmektedir. Bu sorumluluk bilinciyle, gerek sektörümüzün gerekse Türkiye'nin yabancı yatırımcılar nezdindeki algısının doğru yönetilmesi gerektiğini düşünmekteyiz. Hem sektörümüzün gelişimini sürdürülebilmesi hem de ülkemizde yatırım yapmak isteyen yabancı ülke vatandaşlarının en doğru yatırımı yapmaları adına önemli çalışmalar hayata geçirmekteyiz. Geçtiğimiz yıl ülkemizden 31 şirket fuara katılırken bu sayı bu yıl 50'den fazla şirket ve 4200 metrekare alan olarak göze çarptı. Dubai Cityscape Global'in bireysel yatırımcılara ulaşmak ve projelerimizi tanıtmak adına verimli bir fuar olduğunu düşünüyorum. GYODER olarak ülkemize, sektörümüze ve projelerimize güveniyoruz. Türkiye'nin Cityscape Global 2015'in parlayan yıldızı olduğuna inanıyorum” dedi.

Dünyanın farklı ülkelerinden yatırımcıların Türkiye'de mülk edinme konusunda oldukça istekli olduğuna vurgun yapan Aziz Torun, “Biz de sektör olarak bu talepleri karşılamak konusunda oldukça istekliyiz. Son yıllarda Dünya çapında projeler üretme ve pazarlama konusunda önemli başarılara imza atan Türk gayrimenkul sektörü, yabancı yatırımcıların ihtiyaçlarını ve beklentilerini doğru okuyarak, bu beklentileri karşılamaya yönelik çok farklı proje üretebilmektedir. Yabancı yatırımcılara güvenli, cazip, ve kazandıran projeler sunabiliyoruz. Mütekabiliyet Yasası'da bu anlamda önemli bir teşvik oldu. Geçtiğimiz yıl 4 milyar dolara ulaşan yabancıya satışların 2015 yılında 5 milyar dolara, takip eden yıllarda ise çift haneli rakamlara ulaşmasının zor olmadığı görüşündeyiz” şeklinde konuştu.

Yorum Yaz

Benzer Haberler

GYODER doğru yatırımın ipuçlarını Dubai’de paylaştı!
  • 09.09.2015 14:03

GYODER doğru yatırımın ipuçlarını Dubai’de paylaştı!

GYODER, Dubai Cityscape 2015’te yabancı yatırımcılara Türkiye’de yatırımın püf n ...