maritbet girişmaritbet
GüzelBirYer'de uçurtma şenliği!

GüzelBirYer'de uçurtma şenliği!

Koray İnşaat'ın Bursa'ya armağanı olan Bursa GüzelBirYer, iki aydır gerçekleştirdiği site içi etkinlikleri, tüm Bursalıların katılımına açık olacak yeni bir etkinlikle devam ettiriyor

Koray İnşaat'ın Bursa'ya armağanı olan Bursa GüzelBirYer, iki aydır gerçekleştirdiği site içi etkinlikleri, tüm Bursalıların katılımına açık olacak yeni bir etkinlikle devam ettiriyor.

Geniş katılımlı tavla ve okey turnuvalarının ardından Cumalıkızık'ta site sakinleri olarak 130 kişilik muhteşem bir kahvaltı yapan GüzelBirYerliler, çocuklarıyla birlikte uçurtmalarını havalandıracakları "Uçurtma Şenliği"ne hazırlanıyor.

Çocukların doğa ve çevre duyarlılığının geliştirilmesine de katkı olması amacıyla özellikle 5 Haziran Dünya Çevre Günü'nde gerçekleştirilecek etkinliğe, tüm Bursalılar davetli. Her katılımcıya bir adet uçurtmanın hediye edileceği etkinliğe, arzu edenler evlerinden getirecekleri kendi uçurtmalarıyla da katılabilecekler.


GüzelBirYer Tanışma Ofisinin önündeki geniş yeşil alanda düzenlenecek şenlik, saat 15.00'de başlayacak. Komşular arasındaki ilişkilerin ve dostlukların geliştirilmesine yönelik keyifli ve eğlenceli etkinliklere imza atan GüzelBirYer sakinleri, kendi çocuklarıyla katılacakları Uçurtma Şenliği'ne tüm Bursalıları davet ediyor.


 

  • Etiketler:

Yorum Yaz