maritbet girişmaritbet
Gürallar Yapı ofisi bitirdi, iki yeni projeye yelken açtı

Gürallar Yapı ofisi bitirdi, iki yeni projeye yelken açtı

Lapis Han ile dikkat çeken Gürallar Yapı, kentsel dönüşüm kapsamında Maslak'ta ofis, Ataşehir'de ise yeni konut projeleri için kolları sıvadı

1948 yılında ticari hayatına başlayan Güral Ailesi'nin, fabrika, okul, otel ve konut ihtiyaçlarını karşılamak için kurulan Gürallar Yapı atağa kalktı. Son olarak geçtiğimiz ay İstanbul Kartal'daki Lapis Han ofis projesini tamamlayan Gürallar Yapı, kentsel dönüşüm kapsamında yeni projelere imza atmak için kolları sıvadı. Genel Müdür Evrim Karayel, Maslak'ta yapacakları ofis ve Ataşehir'te başlayacakları konut projelerini TAKVİM'e anlattı. 

450 KONUTLUK DÖNÜŞÜM 

Ataşehir'de 220 ev sahibinin bulunduğu bir sitenin 40 maliki ile anlaştıklarını söyleyen Karayel, 15 bin metrekare arazi üzerine 80 bin metrekare inşaat yapacaklarını belirtti. Haziran 2015'te de inşaat çalışmalarına başlamayı planladıklarını kaydeden Karayel, "Ataşehir'de 450 civarında konutluk bir proje yapacağız. Arsa sahiplerine ev verip, kendi payımızı ofis olarak kullanmayı planlıyoruz" dedi. Evrim Karayel, Maslak'ta da 8 bin dönüm arazi üzerine iş merkezi hayata geçireceklerini anlattı. Burada 30 bin metrekare inşaat yapacaklarını dile getiren Karayel, projede depreme en dayanıklı malzeme olan çelik kullanacaklarını ifade etti. 

KREDİ KULLANMIYORUZ

Finansman ihtiyacını kendi bünyelerinden karşıladıklarını belirten Evrim Karayel, "Hiçbir zaman müteahhidiz demiyoruz, biz bir yatırım şirketiyiz. Sanayicilikten ve turizmden kaynaklı ciddi bir gelirimiz, ciddi bir öz kaynak stoğumuz var. Kredi ile değil kendi kaynağımız ile projelerimizi hayata geçiriyoruz. Bu yüzden gayrimenkul sektöründe yaşanan bir kriz, kentsel dönüşümdeki fazla arz bizi etkilemez." 

ÖDÜLLÜ PROJE

Lapis Han projesi, International Property Awards'ta 'ofis geliştirme' dalında birincilik ödülü aldı. Kartal'daki Lapis Han, 'Dünyanın En İyileri' yarışmasından toplam 3 ödülle döndü. Ödüller sonrası ilginin arttığını söyleyen Karayel, "Bu kapsamda, İtalyan, Alman ve Dubaili 3 fon ile gayrimenkul geliştirmek üzere anlaşma yaptık" dedi. 

ÇALIŞAN DOSTU BÜRO

Evrim Karayel, çalışan dostu çok özel bir mimariye sahip olan Lapis Han'ı empati kurarak şekillendirdiklerini söyledi. "Çalışanların bir ofisten neler beklediğini detaylıca araştırdık, çalışma ortamlarını nasıl daha keyifli hale getirebiliriz diye düşündük" diyen Karayel, şöyle devam etti: "Sonrasında ortaya her ihtiyacı karşılayan ofiser çıktı." 

Takvim

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Evrim Karayel '2015, 2014'e göre daha iyi olacak'
  • 04.12.2014 17:37

Evrim Karayel '2015, 2014'e göre daha iyi olacak'

Gürallar Yapı A.Ş. Genel Müdürü Evrim Karayel, 14. Gayrimenkul Zirvesi'nde editö ...

Evrim Karayel 'Türk firmalarının fuarlara katılması gerek'
  • 14.03.2014 11:01

Evrim Karayel 'Türk firmalarının fuarlara katılması gerek'

Gürallar Yapı Genel Müdürü Evrim Karayel, Fransa'nın Cannes kentinde gerçekleşti ...

Evrim Karayel 'Yeni projelerle ilgili çalışıyoruz'
  • 14.01.2014 13:56

Evrim Karayel 'Yeni projelerle ilgili çalışıyoruz'

Gürallar Yapı Genel Müdürü Evrim Karayel, Türk gayrimenkul sektörünün son durumu ...

Evrim Karayel'den ekibimize çok özel açıklamalar
  • 21.11.2013 13:12

Evrim Karayel'den ekibimize çok özel açıklamalar

Gürallar Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Evrim Karayel, emlaktasondakika.com Haber K ...

Evrim Karayel Lapis Han projesini anlatıyor!
  • 03.06.2013 14:45

Evrim Karayel Lapis Han projesini anlatıyor!

Gürallar Yapı Genel Müdürü Evrim Karayel, Kartal'da hayata geçirilen Lapis Han p ...

Evrim Karayel, GISP'te mikrofonumuza konuştu!
  • 01.06.2013 13:54

Evrim Karayel, GISP'te mikrofonumuza konuştu!

Evrim Karayel, GISP'te emlaktasondakika.com mikrofonuna konuştu... ...