maritbet girişmaritbet
Güneypark Konutları'nın kuraları çekiliyor

Güneypark Konutları'nın kuraları çekiliyor

Güneypark Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi kapsamında 2 bin 198 konutun kuraları çekiliyor.

Büyükşehir Belediyesi tarafından Çankaya'da yapımı sürdürülen "Güneypark Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi" kapsamında hak sahipleri için inşa edilen 2 bin 198 konutun kuraları, bugün ve yarın noter huzurunda törenle çekilecek.

Atatürk Spor ve Sergi Sarayı'nda saat 09.30'da başlayacak kura çekilişinde, hak sahiplerinin konutları belli olacak. Konutların teslimi, yıl sonunda yapılacak. Büyükşehir yetkilileri, 1 milyon 840 bin metrekarelik alana sahip Güneypark'ın, Ankara'nın en prestijli projelerinden biri olduğunu ifade ederek, başkentin güneyinde Eymir Gölü, İmrahor Deresi gibi doğal yaşam alanlarına sahip modern bir yaşam alanı oluşturulduğunu belirtti. Proje kapsamında, 478 konut ve tesisin yıkımı gerçekleştirilirken, 134 hak sahibiyle yapılan sözleşmeyle de 2 bin 198 adet konut inşa edildi.

1 milyon 232 bin metrekare inşaat alanına sahip Güneypark Kentsel Dönüşüm Projesi'nin inşaatını Sinpaş Yapı üstlenmişti. Sinpaş Yapı'nın Güneypark projesinin hemen yanında Altın Oran projesi yer alıyor.

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Güneypark Konutları'nın kuraları çekiliyor
  • 29.04.2016 11:03

Güneypark Konutları'nın kuraları çekiliyor

Güneypark Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi kapsamında 2 bin 198 konutun kurala ...