maritbet girişmaritbet
Gün; birlik olma günüdür, yolda devam!

Gün; birlik olma günüdür, yolda devam!

Gayrimenkul sektörü, 15 Temmuz'da başarısızlıkla sonuçlanan FETÖ darbe girişimi sonrasında önemli açıklamalarda bulundu.

15 Temmuz gecesi gerçekleşen darbe girişimi ve hain saldırının ardından iş çevreleri birlik ve beraberlik içinde ülke ve millet için çalışmaya tam gaz devam edeceklerinin"mesajını verdi. İş dünyası "Gün; birlik olma, ülkemiz ve milletimiz için var gücümüzle çalışma günüdür" dedi. 

ERA Gayrimenkul Türkiye Koordinatörü Mustafa Baygan:

"DAHA FAZLA ÇALIŞACAĞIZ"

Yaşadığımız olaylar oldukça üzücü fakat ister tek kişilik bir şirket olun ister dev bir holding, yapılacak tek şey yola devam etmek ve daha fazla çalışmak… Bazen eteğimizdeki taşları dökmek için bu gibi üzücü olaylar vesile olabiliyor. Çok sıkılıp, üzülsek de bugünden itibaren ülkece yeni bir sayfa açıyoruz ve umudumuz var.Türk insanının girişimcilik ruhundan feyz alıyoruz. Milletçe gerektiğinde tabir-i caizse taşı sıkıp suyunu çıkarabiliriz. Bu konuda ekonomiye güveniyorum. Bunun en büyük kanıtı da bu sarsıcı olayın üzerinden birkaç gün geçmesine rağmen iş dünyasının rotasına dönebilme becerisidir ve olması gereken de budur.Tabi tüm bunların yanında asla telafi edemeyeceğimiz can kayıpları bizi oldukça üzüyor. Olaylarda hayatını kaybeden herkese Allah'tan rahmet, yakınlarına baş sağlığı ve yaralılara da acil şifalar diliyoruz.Ülkemiz için elimizden gelen en iyi şey, tam gaz yolumuza devam etmek ve başarıyla ekonomiye katkı sağlamak olacaktır. İş dünyası olarak ümitsizliğe kapılmak yerine hepimiz işlerimizde daha gayretli ve başarılı olacağız.

KLK YAPI Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Atakan Kulak:

"DEMOKRASİMİZE SAHİP ÇIKIYORUZ"

15 Temmuz 2016 Cuma gecesi, demokrasi tarihimizde kara leke olarak yerini alacak kalkışma girişimini şiddetle kınıyoruz. Milletimizin iradesini hiçe sayarak Meclisimize, hükümetimize ve milletimize yönelik gerçekleştirilen kalkışma girişimi, halkımızın sağduyusu ve devletimizin tüm mekanizmalarını harekete geçirmesiyle engellenmiştir. Hain saldırıda hayatını kaybeden şehitlerimize Allah'tan rahmet, kederli ailelerine ve aziz milletimize başsağlığı diliyoruz. Milli iradeye ve demokrasimize hep birlikte sahip çıkıyoruz. Toplumsal birlik ve dayanışma içerisinde huzurlu ortamın yeniden oluşturulacağına yürekten inanıyor, milletimiz ve ülkemiz için çalışmalarımıza bütün gücümüzle devam ediyoruz. 

ONS Şirketler Grubu İnşaat Grup Başkanı Tuna Atalay:

"ÜLKEMİZİN VE MİLLETİMİZİN YANINDAYIZ"

Türkiye Cumhuriyeti tarihine kara bir leke olarak geçecek olan bu darbe girişimini kınıyoruz. 15 Temmuz gecesi yüreğini ortaya koyarak milli iradeye ve demokrasiye sahip çıkmak için şehit olan güvenlik güçlerimize ve sivil vatandaşlarımıza Allah'tan rahmet, tüm milletimize başsağlığı ve yaralılarımıza acil şifalar diliyoruz. Bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da tüm benliğimizle ONS İncek olarak milletimiz ve ülkemizin yanında olmaya devam edeceğiz.

Gül Proje Yönetim Kurulu Başkanı Ali Gül: 

"GÜN BİRLİK OLMA GÜNÜDÜR"

Cumhuriyet tarihi boyunca millet olarak elde ettiğimiz kazanımları millet iradesini hiçe sayarak sekteye uğratacak hain girişimlere tahammülümüz yoktur. Devletimizin ve milletimizin birliğine ve bütünlüğüne kast eden bu darbe girişimini şiddetle kınıyoruz. Halkın iradesiyle seçilmiş meşru hükümete ve milli iradeye karşı yapılan bu saldırı kabul edilemez. Gün, koşulsuz bütün kesimlerin birlik olma günüdür. Hainlerin en kısa sürede hak ettikleri cezaları alacaklarından şüphemiz yoktur. Darbe girişimine karşı demokrasi mücadelesi veren emniyet güçlerimize ve milli iradesine sahip çıkan halkımıza teşekkür eder, şehitlerimize Allah'tan rahmet, yaralılara acil şifalar dileriz. 

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Demokrasi şehitlerinin isimleri Taksim'deki panoda yaşayacak!
  • 20.07.2016 17:35

Demokrasi şehitlerinin isimleri Taksim'deki panoda yaşayacak!

15 Temmuz'da başarısızlıkla sonuçlanan FETÖ'nün darbe girişimi esnasında şehit o ...

Darbe girişiminde tankların ezdiği araçlar emniyet otoparkında!
  • 31.07.2016 08:30

Darbe girişiminde tankların ezdiği araçlar emniyet otoparkında!

15 Temmuz FETÖ darbe girişimi sırasında Ankara'da, tankların ezdiği araçlar emni ...

Emlak Konut GYO, 120 ay vadeyle ev satacak!
  • 27.07.2016 09:57

Emlak Konut GYO, 120 ay vadeyle ev satacak!

15 Temmuz FETÖ darbe girişimini bastıran Aziz Millet için Emlak Konut GYO hareke ...

Dumankaya’nın FETÖ pişmanlığı!
  • 27.07.2016 09:33

Dumankaya’nın FETÖ pişmanlığı!

Dumankaya İnşaat'ın patronu Halit Dumankaya, FETÖ'yle ilgili olarak "Biz de kand ...

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'nda 167 personel açığa alındı!
  • 26.07.2016 15:14

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'nda 167 personel açığa alındı!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı’nda FETÖ ile bağlantılı 167 personel açığa alındı, ...

Cumhurbaşkanı 'İkinci emre kadar meydanları boş bırakmayın'
  • 22.07.2016 22:06

Cumhurbaşkanı 'İkinci emre kadar meydanları boş bırakmayın'

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, ikinci bir emre kadar vatandaşların meydanla ...