maritbet girişmaritbet
Gül, İstanbul'da yazlıkta yaşıyor iş çıkışı sörf yapıyor

Gül, İstanbul'da yazlıkta yaşıyor iş çıkışı sörf yapıyor

Gül İnşaat'ın sahibi Çetin Gül, yazları Büyükçekmece Güzelce'deki yazlığında geçiriyor. Gül burada hem işlerini takip ediyor hem de iş çıkışı oğluyla sörf yapmanın tadını çıkarıyor


Kaynak: Dilek TAŞ / Sabah

Bakırköy - Kumburgaz arasında büyük projelere imza atan Gül İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Çetin Gül, yaz aylarında Büyükçekmece'ye bağlı Güzelce köyünde kendi şirketinin yaptığı Villa Mare yazlık sitesinde oturuyor. Hem İstanbul'un içinde hem de yazlıkta yaşama fırsatına sahip olan Gül, ailesiyle birlikte yılın üç ayını burada geçiriyor. Sabahları ise saat 8'de aynı İstanbul'da olduğu gibi işine gidiyor. Tüm projeler çevrede olduğu için İstanbul'daki yaşamdan tek farkı yazlık havasında ve deniz manzaralı olmasında.

Akşamları ise eve geldiğinde arkadaşları ile Güzelce köyünün kahvesinde okey oynuyor, akrabaları ile sohbetler ediyor. Gül, kışın Florya'da yaşıyoruz. Buranın İstanbul'a yakınlığı bizi cezbediyor. Sürekli Florya'daki evimizle kıyaslıyoruz. Şirket olarak 30- 40 yıldır buradayız" diyor. Yaklaşık dört yıldır yazlarını şimdi yaşadığı evde geçirdiğini söyleyen Gül, 80'li yıllardan itibaren yine Gül İnşaat'ı yaptığı, köyün tepelerinde kalan Gültaş sitesinde yazlarını geçirdiğini söylüyor. Gül, "Kısacası biz buralıyız. Tüm yazlarımız burada geçer. Hem İstanbul'un içindeyiz hem de aslında yazlıktayız. Birçok işadamı haftasonları Bodrum'daki yazlığına gider. Bizim gitmemize gerek kalmıyor" diye konuşuyor.

OĞLUYLA SÖRF YAPIYOR
Gül, İstanbul'da evinin önünden denize girip şnorkel yapmanın pek çok İstanbulluya göre bir lüks olduğunu kabul ediyor. Hafta sonları ise arkadaşlarının teknesiyle açılıp balık tutmaktan zevk aldığını söylüyor. Evin hemen çaprazında küçük bir marina bulunuyor. Şimdilik arkadaşlarının teknesiyle yetindiğini söyleyen Gül, en yakın zamanda kendisinin de bir tekne alacağını da sözlerine ekliyor. Ancak Gül, en büyük keyfinin akşam 7-8 gibi evde geldiğinde 13 yaşındaki oğlu ile birlikte sörf yapmak olduğunu söylüyor. Büyükçekmece'ye bağlı Mimarsinan'da İstanbul'un sayılı sörf okullarından biri Gül'ün yazlığının hemen yanında.

24 lüks daireli Şehr-i Ataköy geliyor
Gül, son üç yıldır Bakırköy-Kumburgaz arasında kalan bölgede 5 bin konut projesi gerçekleştirdi. Halen 2 bin 500 konutun inşaatı devam ediyor. Bunlar arasında Beykent'te Kübist, Alta Casa, Vista 2, Vista 4, Perla Vista, Hilal Konutları, Pelican Hill Residence, SkyPort, Beycity gibi projeler geliyor. Gül bu projelerin yüzde 95'inin tammalanma aşamasında olduğunu da sözlerine ekliyor. Son 3 yılda 400 milyon doların üzerinde yatırım gerçekleştirdiklerini söyleyen Gül, Capacity, FlyInn , Metroport, Historia AVM gibi projelere de imza attıklarını söyledi. 2011'de Mimarsinan'da bir AVM açmayı planladıklarını söyleyen Gül, Ataköy'de yeni bir projenin hazırlıklarını yaptıklarını söyledi. Gül, "Adının Şehr-i Ataköy olamasını planlıyoruz. Herbiri 250 metrekare büyüklüğünde 24 lüks daireden oluşacak. Altında da butik bir AVM yer alacak" diye konuştu.
 
'Tasarımını kendimiz yaptık'
Gül'ün 300 metreekarelik evinin içinde sade tasarım dikkati çekiyor. Salonda beyaz deri koltuk takımları, bir yemek masası ve televizyon oldukça sadece bir çizgi ile yerleştirilmiş. Gül'ün eşi, "Burayı yazlık olarak kullandığımız için sade, kalabalık yapmayan ve kullanımı kolay olan eşyalar seçtik. Bir ayağımız hep bahçede. Tasarımını kendimiz yaptık" diyor.
 
  • Etiketler:

Yorum Yaz