maritbet girişmaritbet
'Güçlü Türkiye için Birlik Vakti' kampanyası sona eriyor

'Güçlü Türkiye için Birlik Vakti' kampanyası sona eriyor

Emlak Konut GYO’nun 1 Şubat'ta başlattığı “Güçlü Türkiye için Birlik Vakti” kampanyası 31 Mart Cuma günü sona erecek.

Emlak Konut GYO'nun Türkiye'nin geleceğine ve ekonomisine olan güveninin göstergesi olarak imza attığı “Güçlü Türkiye için Birlik Vakti” kampanyasında geri sayım başladı. 

Sadece yüzde 5 peşinat ile 20 yılda yüzde 0,79 vade farkı, 10 yılda yüzde 0,45 vade farkı ve 5 yıla ise ‘0' vade farkı gibi uygun ödeme koşullarından faydalanmak için son gün 31 Mart Cuma. 

Türkiye'nin en büyük gayrimenkul yatırım ortaklığı şirketi Emlak Konut GYO “Güçlü Türkiye için Birlik Vakti” sloganıyla yola çıktığı kampanya yoğun ilgi gördü. Vatandaşların ülke ekonomisine duydukları güvenin bir göstergesi olan kampanya; 20 yılda yüzde 0,79 vade farkı, 10 yılda yüzde 0,45 vade farkı, 5 yıla ‘0' vade farkı ve sadece yüzde 5 peşinat ile ev sahibi olmayı daha kolay hale getiriyor. Konut ve bankacılık sektörünün el ele vererek vatandaşın uygun koşullarda ev sahibi olmasını amaçlayan kampanya 31 Mart 2017, Cuma günü sona eriyor.

"Sektörümüze ve ülke ekonomimize güvenen vatandaşımıza teşekkürler"

Kampanyaya gösterilen yoğun ilgiyi değerlendiren Emlak Konut GYO Genel Müdürü Murat Kurum; “Bankacılık sektörü ile el ele vererek 1 Şubat 2017'de hayata geçirdiğimiz ikinci kampanyamız “Güçlü Türkiye için Birlik Vakti” ile Temmuz ayındaki kampanyamızı bir adım daha öteye taşıyoruz. 31 Mart'ta sona erecek kampanyamız yoğun ilgi görüyor bu doğrultuda kampanya tamamlandıktan sonra gerekli verileri açıklayacağız. Sektörümüze ve ülke ekonomimize güvenerek kampanyaya yoğun ilgi gösteren; bu başarıyı yakalayarak ülke ekonomisine önemli katkılar sağlamamıza vesile olan tüm vatandaşlarımıza teşekkür ediyoruz. Şirketler de bu talebi görüp yatırımlarını öne çektiler ve sadece bizim projelerimizdeki 6 milyar TL değerindeki konut projesinde satışlar erken başladı. Diğer yandan öncülük ettiğimiz kampanyaya özel sektör de destek verince kampanya etkisi daha da büyüdü.” dedi.  

32 prestijli Emlak Konut GYO projesi

31 Mart 2017'ye kadar geçerli olan “Güçlü Türkiye için Birlik Vakti” kampanyasına dahil olan projeler şu şekilde: Adım İstanbul, Avangart İstanbul, Avrupa Konutları Başakşehir, Avrupark, Emlak Konut Başakşehir Evleri, Başkent Emlak Konutları, Batışehir, Büyükyalı İstanbul, Ebruli Ispartakule, Esenler Emlak Konutları, Evora Denizli, Evvel İstanbul, Gebze Emlak Konutları 3.Etap, Göl Panoroma Evleri, İstmarina, Karat 34, Karat Ofis Bakırköy,  Koordinat Çayyolu, Körfezkent 4, Köy Zekeriyaköy, Maslak 1453, Park Mavera 2, Metropol İstanbul, Nevşehir Emlak Konutları, Nidapark Kayaşehir, Nidapark Küçükyalı, Niğde Emlak Konutları, Sofa Loca, Tema Şehir Konya, Tual Adalar, Tual Bahçekent, Validebağ Konakları

“Güçlü Türkiye için Birlik Vakti” kampanyasına 11 banka destek verdi

“Güçlü Türkiye için Birlik Vakti” kampanyasına Akbank, Albaraka, Garanti Bankası, Halkbank, Kuveyttürk Katılım, Türkiye İş Bankası, Vakıfbank, Vakıf Katılım, Yapı Kredi Bankası, Ziraat Bankası ve Ziraat Katılım bankaları olmak üzere toplamda 11 banka katıldı. 

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Konut seferberliği ile 2 ayda 6 bin konut satıldı!
  • 06.04.2017 08:47

Konut seferberliği ile 2 ayda 6 bin konut satıldı!

Gayrimenkul sektörü temsilcilerinin 1 Şubatta başlattığı ve 2 ay süren kampanya ...

Emlak Konut'un Güçlü Türkiye Kampanyası sonuçlandı!
  • 03.04.2017 11:52

Emlak Konut'un Güçlü Türkiye Kampanyası sonuçlandı!

Emlak Konut GYO, 1 Şubat-31 Mart 2017 tarihlerinde başlattığı kampanyasıyla birl ...

Emlak Konut GYO, ilk çeyrekte 2.8 milyar liralık satış yaptı
  • 03.04.2017 11:45

Emlak Konut GYO, ilk çeyrekte 2.8 milyar liralık satış yaptı

Emlak Konut GYO, 2017’nin ilk çeyreğinde 2 milyar 878 milyon TL’lik rekor satış ...

20 yıl vadeli konut satış kampanyası yarın bitiyor!
  • 30.03.2017 15:31

20 yıl vadeli konut satış kampanyası yarın bitiyor!

Emlak Konut GYO'nun başlattığı ve GYODER'in destek verdiği "Güçlü Türkiye için B ...

'Güçlü Türkiye için Birlik Vakti' kampanyası sona eriyor
  • 26.03.2017 11:05

'Güçlü Türkiye için Birlik Vakti' kampanyası sona eriyor

Emlak Konut GYO’nun 1 Şubat'ta başlattığı “Güçlü Türkiye için Birlik Vakti” kam ...

Konut stokları 240 ay vadeli satış kampanyasıyla eridi!
  • 15.03.2017 09:53

Konut stokları 240 ay vadeli satış kampanyasıyla eridi!

REIDIN ve GYODER tarafından hazırlanan ‘Yeni Konut Fiyat Endeksi Şubat 2017’ye g ...