maritbet girişmaritbet
Gorrion Hotel İstanbul ev konforunda hizmet sunacak

Gorrion Hotel İstanbul ev konforunda hizmet sunacak

Gorrion Hotel İstanbul'un şehir merkezine yakınlığı dikkat çekiyor

İş dünyasının tam kalbinde, Atatürk Havalimanı'na dakikalar yakınlığında olan Gorrion Hotel İstanbul ister iş, ister turistik amaçlı olsun, bir İstanbul gününü en verimli haliyle yaşayabilmeniz için size tüm imkanları sunacak. Çok uluslu havayolu firmalarının, önemli ulusal ve uluslararası markaların merkez ofislerinin ve uluslararası fuar merkezlerinin kümelendiği bir lokasyonda kurulan Gorrion Hotel İstanbul; şehir merkezine ve İstanbul Boğazı'na 20 kilometre, Atatürk Havalimanı'na ise 3 kilometre yakınlıkta bulunuyor. Yoğun trafiği tamamen tolere edebilen Metrobüs istasyonu ve İstanbul'un prestijli alışveriş merkezleri Starcity ve Ist-West AVM ise otele sadece yürüyüş mesafesinde bulunuyor. Gorrion'da odalar yoğun bir iş gününün ardından, rahatlatan atmosferiyle sizi saracak sade bir ambiyansta tasarlandı. Odanızda; enerjinizi yeniden tazeleyecek bir akşam için her türlü konfor eklendi. Bir iş gününü huzurla sonlandırabilmeniz ya da tüm teknolojik iletişim olanaklarıyla sürdürebilmeniz için ihtiyacınız olan her şey hazır. Ferah çalışma masanız, yüksek hızda internet erişimi ve olası tüm gereksinimleriniz, evinizi ve ofisinizi elinizin altında hissetmeniz için düşünüldü.

Biraz keyif, biraz iş…
Sağlık Kulübü'nde fitness merkezinde veya Spa'da yeni bir güne hazırlanmak için tazelenebilir, Türk hamamı, sauna, kapalı havuz veya masaj gibi sizi rahatlatacak pek çok fırsattan birini tercih ederek günün tüm gerginliğini atabilirsiniz.

Bosphorus Convention Center 2000 metrekarenin üzerinde konumlanan, şık detaylarla, büyük sunum ve organizasyonlarınızın saygınlığını artıracak yepyeni bir merkez. Konuklar için, mütevazı toplantılardan, 1000 kişilik büyük davetlere kadar geniş ve çeşitlenebilir bir yelpazede hizmet verecek 10 adet toplantı ve ziyafet salonu hazırlandı. Organizasyonlarınızın karakterine uygun, son teknoloji görsel ve işitsel toplantı ekipmanları ve esnek fiziki seçenekler sunuldu.

Gorrion Hotel İstanbul'da misafir olmanın ayrıcalığı ile bu eşsiz şehrin tadını dilediğiniz gibi çıkarabilir, zamanınızı en iyi şekilde yönetebilirsiniz.

Lokasyon
Çobançeşme; İş yaşamının yeni gözdesi yerleşim bölgesi ile çok uluslu havayolu firmalarının, önemli ulusal ve uluslararası markaların merkez ofislerinin ve uluslararası fuar merkezlerinin kümelendiği, zaman kazandıran önemli bir lokasyon olarak yer alıyor. Şehir merkezi ve İstanbul Boğazı'na 20 kilometre, Atatürk Havalimanı'na ise 3 kilometre yakınlıkta. Yoğun trafiği tamamen tolere edebilen Metrobüs istasyonu ve İstanbul'un marka alışveriş merkezleri Starcity ve Ist-West AVM ise otele yürüyüş mesafesinde konumlanıyor.
Yerel cazibe merkezleri:
Starcity Alışveriş Merkezi (0.5 km)
Ist-West Alış veriş Merkezi (0.5km)
Airport Outlet Alışveriş Merkezi (1 km)
İstanbul Akvaryum ve Aqua Florya Alışveriş Merkezi (5 km) 
212 Outlet Center Alışveriş Merkezi (2 km)
CNR Fuar ve Kongre Merkezi (1.0 km)
Ataköy Olimpiyat Evi (4 km)
Sinan Erdem Spor Kompleksi (7km)
Florya Atatürk Orman Parkı (4 km)
TUYAP Fuar ve Kongre Merkezi (18 km)
Wedding World (0.3 km)
Kuyumcukent (0.3 km)
Galata Kulesi (20 km)
Dolmabahçe Sarayı (22 km)
Adalar İskelesi (20 km)
Topkapı Sarayı (18 km)
Kapalı Çarşı (18 km)
Topkapı Sarayı Müzesi (18 km)
Ayasofya (18 km)

Nasıl gelinir?
E5 üzerinden
Şehir merkezinden E5 Atatürk Havalimanı yönünde ilerleyiniz. Atatürk Havalimanı Çobançeşme sapağına girerek Çobançeşme'ye doğru düz devam edin ve Çobançeşme sapağından içeri giriniz. Karşınıza çıkan Çobançeşme kavşağından ilk sola dönerek otele ulaşabilirsiniz.

TEM otoyolundan
TEM Otoyolu'ndan Atatürk Havalimanı yönü takip ederek Basın Ekspres yoluna ulaşınız. Havalimanı'na varmadan Çobançeşme sapağından içeri giriniz, Çobançeşme kavşağından ilk sola dönerek otele ulaşabilirsiniz.

Atatürk Havalimanı'ndan
Atatürk Havalimanı'ndan çıktıktan sonra Güneşli yönüne giriniz. Bu yönde bulunan ilk sapaktan Çobançeşme'ye dönün. Karşımıza çıkan Çobançeşme kavşağından ilk sola dönerek otele ulaşacaksınız.

Otel hizmetleri
Kuru temizleme hizmeti
Tur/gezi hizmetleri
24 saat oda servisi
Kablosuz internet erişim hizmeti
Çamaşırhane hizmeti
Vale hizmeti ve ödemeli park kolaylıkları
Atatürk Havalimanı'ndan alma ve Atatürk Havalimanı'na bırakma hizmetleri (sınırlı)
Yakın mesafeden alışveriş
Otelden Şehir Merkezine transfer hizmeti(sınırlı)
24 saat danışma hizmeti
Asansör
Market
Klima
Sigara içilmeyen birimler
Bagaj muhafaza hizmeti
Kapalı otopark
Özürlü erişim hizmetleri
Otel dükkanları
Market
Hediyelik eşya
Fotoğrafçı
Kuaför

Business center
Tüm iş ihtiyaçlarınızı karşılayabilecek komple bir sunumla, kendi ofisinizi bu güleryüzlü ve teknolojik dünyanın içine alabilirsiniz. Toplantılarınızla ilgili tüm detayları koordine edebilir, tüm ihtiyaçlarınızı karşılayabilirsiniz. Business Center'da verilen internet hizmetiyle ofisiniz, aileniz ve sevdiklerinizle devamlı iletişim halinde olabilir, tüm dünyaya ulaşırken işinizle ilgili tüm ihtiyaçlarınızı sizler için hazırlanmış üst düzey teknik donanımlar ile sağlayabilirsiniz.

Comfort style odalar
Şehir manzarasına hakim 1. ve 6. kat arası odalar; 26 metrekare, modern ve zarif bir tasarım anlayışıyla dekore edildi. Huzur veren renkler, rahatlatıcı bir ambiyans, özel dokuma halılar ve şık detaylarla gününüzü, dinlendiren bir zaman dilimine dönüştürür.

Golden Horn Restaurant
Golden Horn Restaurant, güne hazırlanacağınız samimi ve sağlıklı kahvaltıların, saygın grup yemeklerinin ve seçeneklerle sizleri şımartan bir açık büfenin kaliteyle sunulduğu,160 kişinin rahatça yemek yiyebildiği ferah ve estetik bir mekandır. Usta şeflerin lezzetli dokunuşlarla zenginleştirdiği bir menüyü ve eşlik edecek kaliteli bir içecek sunumunu deneyimleyebilirsiniz.

İstanbul'un hızla gelişen ve büyüyen bu önemli lokasyonunda yerini alan Gorrion Hotel İstanbul'un giriş katında hizmet vermekte olan Golden Horn, özel tasarımı, servis standartlarına gösterilen titizlik, zarif dekorasyonu ve kolay ulaşılır konumuyla, konuklarının dışında komşuları için de yepyeni bir buluşma noktası olacak.

Harem sağlık ve spa merkezi
Gorrion Fitness ve Spa merkezi, yoğun kent yaşamı ve iş yorgunluğunuzu tamamen unutturacak şık konformist detaylar ve uzman bir personelle hizmetinizde. Kendinize ayıracağınız kısa bir zaman aralığında dilerseniz spor yaparak, dilerseniz dünya masajlarından keyfinize en uygun olanı seçerek tazelenebilir ve aktif bir güne yeniden hazırlanabilirsiniz. 

Tesis içinde Sağlık Kulübü ve Spa Merkezinin yanı sıra, yüzme havuzu, sauna, Türk hamamı, masaj hizmetleri, tam donanımlı fitness merkezi ve kuaför bulunuyor.

Yüzme havuzu detayları:
Uzunluk : 12m
Genişlik : 6m
Derinlik : 1,40 metre
Isıtmalı

Spa
Gorrion, dünya standartlarında Spa hizmeti veriyor. Eski Asya tedavi felsefesi ve modern Avrupa tekniklerinin özgün bir birleşimini sunan tedavi birimleriyle, dinlenme ve arınma ihtiyacınıza bütünsel bir yaklaşımla karşılık veriyor. Spa hizmetinde ürünlerin "saf" olmasına önem veriliyor. Bu inançla kullanılan tüm hijyenik ve kozmetik ürünlerin içerdiği maddelerin, doğal, sağlıklı ve yararının kanıtlanmış olmasına dikkat çekiliyor.

Toplantı & Davet
Bosphorus Convention Center 2000 metrekarenin üzerinde konumlanan, şık detaylarla, büyük sunum ve organizasyonlarınızın saygınlığını arttıracak yepyeni bir merkez. Konuklar için, mütevazı toplantılardan, 1000 kişilik büyük davetlere kadar geniş ve çeşitlenebilir bir yelpazede hizmet verecek, 10 adet toplantı ve ziyafet salonu bulunuyor. Organizasyonlarınızın karakterine uygun, son teknoloji görsel ve işitsel toplantı ekipmanları ve salonlarda esnek fiziki seçeneklerle, özel günlerinizin başarısını paylaşabileceksiniz.

Internet erişimi, ofis donanımı, fotokopi, faks, posta ve asistanlık hizmetleri veren komple bir sunumla, kendi ofisinizi bu güleryüzlü ve teknolojik dünyanın içine alabilirsiniz.

Deneyimli Konferans Servisi Yöneticileri, toplantılarınızla ilgili tüm detayları koordine edebilir, tüm ihtiyaçlarınızı karşılayabilir ve önerilerle sizlere kusursuz bir asistanlık hizmeti sunabilir.
Konuk odası adedi: 252
Toplantı salonu adedi: 10
En büyük toplantı salonu: 1000metrekare
Hizmetler
Güvenlik
Kablosuz hızlı internet erişimi, tüm toplantı/davetlerde (Ücretsiz)
Görsel-işitsel donanım
Toplantı ve davet hizmetleri

Adres  :   Yenibosna Merkez Mahallesi Sanayii Caddesi No:9 
Bahçelievler / İstanbul
Tel         :      +90 212 454 48 00
Faks      :      + 90 212 454 48 29
E-Posta :     [email protected]
http://www.gorrion.com/index.html






 

 

 

Yorum Yaz