maritbet girişmaritbet
Gördük, güldük, eğlendik!

Gördük, güldük, eğlendik!

Emlaktasondakika.com, neden sektörün bir numarası olduğunu bir kez daha kanıtladı.

Gayrimenkul ve emlak haberciliği sektörünün bir numarası emlaktasondakika.com farkını ortaya koymaya devam ediyor. İsmimizden aldığımız özgüvenle gerçekten “Son Dakika” nasıl olunur, yaptığımız çalışmalarla ortaya koyuyoruz, koymaya çalışıyoruz.

Geçmişte bu ve buna benzer birçok olay yaşanmış olmasına rağmen, bazı web siteleri göz göre göre aynı hatayı yapmayı, bizi takip etmeyip kendilerinin bir ilki başardığına inanmaya devam ediyor. Hatta öyle ediyorlar ki, insan hayrete düşüyor.

Sevgili emlaktasondakika.com izleyicileri. Bizi takip ettiğiniz sürece yaşanan gelişmelerden ilk kez haberdar olmaya devam edeceksiniz. Bu anlattıklarımızın bir sebebi elbette var…

Piyalepaşa İstanbul, İstanbul'un en önemli kentsel dönüşüm projeleri arasında yer almakta. Biz, emlaktasondakika.com ekibi olarak bu projenin örnek dairesi açıldığında ziyaret eden ilk emlak haber web sitesi olduk. Burada ismimizin hakkını yine verdik. Ancak bazı emlak web siteleri, bizim örnek daire videolarını yayına verdiğimiz 18 Mayıs 2016 tarihinden tam 15 gün sonra “Piyalepaşa Örnek Dairesi İlk Kez Emlak…..com'da” başlığıyla yayınlayıp, kamuyu yanıltmaktadır. Kendi “HAYAL” dünyasında yaşayan bu web sitesi, o ufak dünyasında kalmaya devam edecektir. Hayal Kurmak kelimesinin İngilizcesi “DREAM” bunu hepimiz çok iyi biliyoruz.

tarih

Öyle ki; örnek daire ziyaretini gerçekleştirdiğimiz gün, projenin satış ofisindeki mutfağa girip özel bir röportajın altına imzamızı atmıştık. O röportajda Şirin Önel, 24 yıllık iç mimarlık kariyerini nasıl noktaladığını ve mutfağa geçiş sürecini anlatmıştı. Hatta Önel, bununla da kalmayıp “örnek daire çekimine gittiğimiz 16 Mayıs 2016” tarihinde emlaktasondakika.com ekibine özel elmalı tart hazırlamıştı.

esd

Emlaktasondakika.com'daki o habere ulaşmak için tıklayın!

 İşte tüm bu gelişmeler ışığında bizler, örnek daire görüntülerini ilk kez yayınlıyor olmamıza rağmen çok büyük bir gelişmeymiş gibi yansıtmadık. Örnek dairelerine yoğun ilgi var dedik ve haberimizi yayınladık.

Sevgili emlaktasondakika.com takipçileri… Sizler neyin ne olduğunun çok iyi farkındasınız. Bugün ilk olarak yaptığımız birçok gelişme, sektörün vizyonunu değiştirdi. İlk olarak canlı yayın yaptık, bununla kalmayıp kendimize özel canlı yayın arabası hazırlattık. Programlar karışıyor dedik, etkinlik takvimi formülünü geliştirdik. Bazı web siteleri, emlaktasondakika.com sayfasının tasarımını kopyaladı. Biz, sırf bu yüzden tasarım değişikliğine gittik. Biz, bu ve bunun gibi birçok ilkin altına imzamızı attık. Atmaya da devam edeceğiz. Hatta sizlere bir müjde de bu vesileyle vermiş olalım. Çok yakında yeni bir “İLK”le karşınıza çıkmaya hazırlanıyoruz. Teveccüh göstereceğinize inanıyoruz. Bu yenilik sonrasında sektörün illallah ettiği taklitçiler yine harekete geçecektir. Bizim söylediklerimiz en doğru bilgi, taklitçilerimizinki de lafügüzaf olacaktır.

Diğer web siteleri bizi “TAKLİT” etmeye, siz değerli okuyucularımız ise bizi “TAKİP” etmeye devam edin.

NOT: Bu bilgi, emlak sektörünü yakından izleyen bir takipçimiz tarafından bize gönderildi. Kendisi, gördüğü manzara karşısında şaşırdığını ve bizi tebrik ettiğini söyledi.

emlaktasondakika.com

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Hangi Proje programında ilk durak Sea Pearl Ataköy!
  • 20.11.2017 17:50

Hangi Proje programında ilk durak Sea Pearl Ataköy!

Emlaktasondakika.com yepyeni bir programla daha karşınızda... Ev almak ve yatırı ...

Ziad Bassam, emlaktasondakika'ya konuştu!
  • 20.05.2017 16:21

Ziad Bassam, emlaktasondakika'ya konuştu!

Suudi Arabistan Cidde Ticaret Odası Başkanı Ziad Bassam, 11. Gayrimenkul Fuarı'n ...

Expo Turkey by Qatar, Emlak Bülteni'nde!
  • 24.04.2017 17:08

Expo Turkey by Qatar, Emlak Bülteni'nde!

Katar'ın Doha kentinde 19-21 Nisan tarihleri arasında düzenlenen Expo Turkey by ...

Expo Turkey by Qatar'da Türk firmalarının standlarını görüntüledik!
  • 20.04.2017 13:18

Expo Turkey by Qatar'da Türk firmalarının standlarını görüntüledik!

Emlaktasondakika.com ekibi dün başlayan Expo Turkey by Qatar Fuarı'ndan an be an ...

Emlak Bülteni'nde geçen haftanın en çok konuşulanları var!
  • 27.03.2017 17:15

Emlak Bülteni'nde geçen haftanın en çok konuşulanları var!

Zeynep Karabağ Gürer'in hazırlayıp sunduğu Emlak Bülteni'nde sizler için geçen h ...

Emlak Bülteni'nde geçen hafta yaşananlar derlendi!
  • 20.03.2017 16:26

Emlak Bülteni'nde geçen hafta yaşananlar derlendi!

Zeynep Karabağ Gürer'in hazırlayıp sunduğu Emlak Bülteni'nde inşaat sektörünün e ...