maritbet girişmaritbet
Gölkent Konutları'nda 30 bin liraya daire!

Gölkent Konutları'nda 30 bin liraya daire!

İzmit Çayırköy'de yapılacak olan Gölkent konutları projesinde, çok farklı metrekarelerde 1+0'dan 4+1'e normal dairelerden, dubleks ve villa tipi dairelere kadar 12 farklı tipte toplam 462 adet daire yer alıyor. Daire fiyatları 30 bin 797 TL ile 153 bin 470 TL arasında değişiyor

 

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Kent Konut'a bağlı Gölkent şantiyesinde incelemelerde bulundu.

Çayırköy'de yapılacak olan Gölkent projesinde, çok farklı metrekarelerde 1+0'dan 4+1'e normal dairelerden, dubleks ve villa tipi dairelere kadar 12 farklı tipte toplam 462 adet daire yer alıyor. Daire fiyatları 30 bin 797 TL ile 153 bin 470 TL arasında değişiyor. Daire başvurularının sürdüğü projede, daire bedelinin yüzde 20'sini oluşturan peşinat bedeli 2 taksite bölünüyor. Hak sahipleri, 1. taksiti kredi başvurusunda bulunup kredisi onaylandıktan sonra, diğerini ise 1 yıl sonra ödüyor.
 
Kocaeli halkına yeni ve farklı yaşama alanları sunan Kent Konut'un Gölkent evleri yükselmeye başladı. Kısa süre önce temelleri atılan, İzmit'e 8 kilometre mesafedeki Çayırköy mevkiinde bulunan Gölkent'te incelemelerde bulunan Başkan Karaosmanoğlu müeahhit firma yetkililerinden bilgi aldı. Karaosmanoğlu, inşaat alanında da incelemelerde bulundu. Toplam 190 daire ve 10 dükkandan oluşan Gölkent 1. etabın 1. kısım çalışmalarına başladıklarını ifade eden mühendisler, aynı zamanda ev sahiplerine yeni bir yaşama alanı sunacak olan projede çocuk oyun grupları, oturma alanları ve otoparkların da yer alacağını aktardı. Farklı ihtiyaçlara cevap verebilecek şekilde tasarlanan konutlarda, 1. sınıf malzeme ve işçiliğin kullanılacağı da ifade edildi.
 
Karaosmanoğlu, ''Gölkent gerçekten güzel bir proje olacak. Burada yer sahibi biz değiliz, burası vatandaşın yeri. Vatandaşın Kent Konut'un güvencesinden istifade etmesiyle ortaklık yapıyoruz. İşler büyük ölçüde bizim elimizde. Vatandaş bize güveniyor. Kent Konut'un güvencesiyle burada çalışıyoruz. Şantiyemizde işler iyi gidiyor, herhangi bir problem gözükmüyor'' ifadesini kullandı.
 
 

Kent Konut iletişim bilgileri

Web: www.kentkonut.com.tr

Tel: 0262 331 07 03

  • Etiketler:

Yorum Yaz