maritbet girişmaritbet
Geleceğin İstanbul’una hanım eli değiyor

Geleceğin İstanbul’una hanım eli değiyor

Vaditepe Gölevleri’nin satış ve pazarlaması üstlenen Derya Yılmaz Öztürk, yaşadığı heyecanı “İnşaatta Topuk Tıkırtıları” ile paylaştı.

İstanbul'un ilk banliyösü sayılan Bahçeşehir, bu günlerde kıpır kıpır bir yeniliğe hazırlanıyor. Kiptaş ve Binres İnşaat ortaklığında Vaditepe Projesi'nin üçüncü etapta hayata geçirdiği Gölevleri, 357 yeni hayata daha yıllarca yuva olmak için hazırlanıyor.

İnşaatta Topuk Tıkırtıları” dizisinin yeni halkasında bu nadide projede önemli bir sorumluluk üstlenen Binres İnşaat Satış ve Pazarlama Müdürü Derya Öztürk Yılmaz ile bir araya geldik. Satışın ilk günlerde yaşadıkları heyecanı, bir o yana bir bu yana topuklarını tıkırdatarak koşuşturmasına şahit olduk. Kendisi gibi pırıl pırıl genç hanımların ağırlıkta olduğu satış ekibinin konut alıcılarıyla yakından ilgilenmesini izledik. Satışların beklenenin üzerinde iyi gittiğini ise gözlerindeki pırıltıdan anladık. 

“İnşaatın harcına emek katsınlar”

Kiptaş ve Binres İnşaat Ortaklığı kendisini çektiği için Vaditepe Gölevleri'nin satış ve pazarlamasını üstlendiğini belirterek sözlerine başlayan Öztürk, “İnşaatta hanımların yeri neresi olmalı?” diye sorduğumuzda mutlaka işin içinde yer almalarını tavsiye ediyor. Satış ve pazarlamada mutlaka bulunmalarını öneren Öztürk, “Korkmasınlar. İnşaatın hamuruna tuz, harcına emek katsınlar. Eğitimleri elverdiği ölçüde sektöre girsinler. Baretlerini ve çizmelerini giyerek keyifle şantiyeye süzülsünler, etkin olsunlar ve çekinmesinler. Topuk Tıkırtıları vinç seslerine karışsın. Şantiyelerde ve satış ofislerinde sesleri yükselsin, işlerde izleri ve imzaları olsun. İnsanların bir ömür var olacağı, mutlulukların ve hüzünlerin yaşanacağı evlerin inşaasına şahitlik etsinler” diyor.

Hanımların bakışı projeyi geleceğe taşır

Öztürk, bir projede hanmların etkisinin ilk adımdan itibaren hanımların fikriri alınmasını tavsiye ederek, “Planlama aşamasında zaten hanımların etkisi kendini hissettirmeye başlar. İşin içinde bulundukları takdirde gündemi belirlerler.Tüm unsurlar mutlaka göz önüne alınarak planlamalar yapılır ama hanımların geleceğe dönük fikirleri olur. Bunlarda projeyi geleceğe taşır. Hanımların bulunduğu ortamlar çok daha derli topludur. Şantiye işçileri hanımların olduğu yerde daha saygılı davranırlar. Konuşmaları düzelir. İşlerin akışına insanilik, yumuşama, düzen ve hanım dokunuşu değer” diye konuşuyor.

Hanımların inşaatla birlikte hizmet veren tüm sektörlerde var olmaları gerektiğini belirten Öztürk, “Bir kere inşaatın hizmet alanlarında mutlaka olmalılar. Hanımlar yeni bir şeyler üretir. Üretken her sektörde olmalılar. Konut ve inşaat sektöründeyse kesinlikle olmalılar. Çünkü insanlar hayatlarındaki en önemli alımı yapmak için geliyorlar. Burada çocuklarını büyütecekler ve hayatlarını devam ettirecekler. Onlar için yuva olacak. Heyecanlarına şahit olmak, onların ailelerini tanıyarak en uygun tavsiyelerde bulunmak doğrusu bizleri de heyecanlandırıyor. Bahçeşehir'in gözbebeği olan bir lokasyonda insanları ev sahibi yapmaktan mutluluk duyuyorum” şeklinde konuşuyor.  

Geleceğin İstanbul'u buradan yükselecek

Heyecanlı bir ekibe sahip olduğunu belirterek sözlerine devam eden Öztürk, talep olduğunda adrenalinin yükseldiğini söylüyor. Projenin lokasyonu hakkında bilgi aktararak Gölet mevkisinde butik ve farklı bir proje inşa edildiğini kaydeden Öztürk, “Bahçeşehir Göleti'nin hemen yanıbaşındayız. Projenin yüzde 75'lik kısmı bu manzaraya hakim olacak. Aradan sadece bir yol geçiyor. Gelecek projeksiyonuyla baktığımızda Kanal İstanbul ve 3. Havalimanı'nın yolu üzerinde yer alıyor. Yeni bir yaşam bölgesi ve gelişime çok açık. Gelecekte planlanan projeler buradaki hayatı çok ileri taşıyacak. Özellikle toplu ulaşım anlamında metronun gelişi ana unsur olacak. Marmaray hattı ile karşı yakaya bağlanacak. 2020 yılına kadar çok ciddi gelişecek. Bu gelişmelerin arzı ve talebi artıracağı kanaatindeyim. İnsanlar buradan daire almak istiyor. Yatırım amaçlı düşünenler cadde dükkanlarından yüksek getiri sağlayacak. Proje artı değer kazanacak. Kısacası geleceğin İstanbul'undayız” diye sözlerini özetliyor.

Ulaşılabilirlik çok önemli 

Öztürk, hanımların dikkat ettiği incelikler hakkında da bilgi veriyor. Kullanılan malzemenin birinci sınıf olduğuna ve tüm otoparkın kapalı olduğuna dikkat çeken Öztürk, “Binalardan başka tüm alan yeşile ayrıldı. Kapalı otoparktan evlere asansörle çıkılıyor. Her türlü sosyal ve sportif etkinlik alanı mevcut olacak. Çünkü hanımların hayatını kolaylaştırmak için ihtiyaçları olan her şeyin ulaşılabilir olması çok önemli. Metro, market, çarşı, pazar ve günlük doğal ihtiyaçlar yürüme mesafesinde olacak. Birde hanımlar donatılara, kendileri için dinlenme alanlarına ve çocuk parklarına dikkat ediyorlar” diye konuşuyor.

Evin ödemeleriyle beyler ilgilensin

Satın almada hanımların belirleyici olduğuna şakayla karışık yorum yapan Öztürk, “Satış pazarlama kararının verilmesine hanımlar belirleyeci oluyorlar. Etkileri yüzde 80'in üzerinde. Kuracakları düzeni gözetiyor ve son noktayı koyuyorlar. Ağırlıklı olarak ilk istekleri geniş bir mutfak ve balkon oluyor. Çay - kahve içmek, dinlenmek ve sohbet etmek için mutlaka balkon istiyorlar. Bizimde tüm dairelerimizde balkon yer alıyor. Mutfakları da kullanılabilir şekilde dizayn ettik. 1+1 haricinde tüm mutfakları kapalı planladık. Bu civardaki tüm projelere göre daireleri yaptık. Burada 1+1 genişliğinde olan kullanım alanları diğer projelerde 2+1 olarak planlanıyor. Bunların dışında kalan finansal konuları da beylere bırakıyorlar” diyerek sözlerini bitiriyor.

Derya Yılmaz Öztürk kimdir?

2004 yılında Yeditepe Üniversitesi'nin moda ve tekstil tasarım bölümünden mezun oldu. Birkaç aylık denemeden sonra aile şirketi Regnum Gayrimenkul'de sektöre giriş yaptı. Sky Residence, Elitkent ve Astrum Towers gibi projelerin yanısıra İngiltere ve Bulgaristan'da aktif satış pazarlama yöneticisi olarak 8 yıl çalıştı. Regnum Gayrimenkul proje geliştirdiği bölgelerin gelişimine önemli katkı sağladı. İlerleyen zamanlarda Bio City Development firmasında (Bio İstanbul) 1.5 yıl kadar satış müdürü olarak görev aldı. Daha sonra Emlak Konut GYO'nun Bahçekent Flora projesine satış ve pazarlama müdürü olarak geçti. İlk gün ekibiyle birlikte 140 konutun satışını gerçekleştirdi. Daha sonra Binres İnşaat'tan Mertcan Alioğlu'nun teklifini değerlendirdi. Yeni başarılara imza atmak üzere Kiptaş – Binres İnşaat ortaklığındaki 3. etaptaki Vaditepe Gölevleri'ne Satış ve Pazarlama Müdürü olarak transfer oldu.

İletişim Bilgileri
0850 205 45 65 
www.vaditepegolevleri.com

Hüseyin Belibağlı/Emlaktasondakika.com

Yorum Yaz

Benzer Haberler

KİPTAŞ'ın tek yapıların dönüşümüne yönelik projesi Kadıköy'de başladı
  • 14.09.2022 16:28

KİPTAŞ'ın tek yapıların dönüşümüne yönelik projesi Kadıköy'de başladı

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı İmamoğlu, "7-8 ay sonra bu vatandaşlarımız ...

KİPTAŞ 7. Gayrimenkul Müzayedesi 24 Aralık’ta!
  • 23.12.2021 11:51

KİPTAŞ 7. Gayrimenkul Müzayedesi 24 Aralık’ta!

KİPTAŞ, İstanbul ve İzmit’te muhtelif bölgelerde bulunan 64 dükkan ve 2 konutu “ ...

İsmet Yıldırım ve Murat Aydın, Locamahal'i anlattı!
  • 10.10.2017 12:57

İsmet Yıldırım ve Murat Aydın, Locamahal'i anlattı!

Kiptaş Genel Müdürü İsmet Yıldırım ve Zeytinburnu Belediye Başkanı Murat Aydın, ...

KİPTAŞ 'Güçlü Türkiye' kampanyası basın toplantısı yayında!
  • 24.02.2017 15:00

KİPTAŞ 'Güçlü Türkiye' kampanyası basın toplantısı yayında!

KİPTAŞ bünyesinde bulundurduğu Venezia Mega ve Vaditepe Bahçeşehir projelerinde ...

İsmet Yıldırım, KİPTAŞ'ın yeni kampanyasını anlattı
  • 24.02.2017 13:32

İsmet Yıldırım, KİPTAŞ'ın yeni kampanyasını anlattı

KİPTAŞ Genel Müdürü İsmet Yıldırım, ‘Güçlü Türkiye İçin’ konut edindirme kampany ...