maritbet girişmaritbet
Gayrimenkul yatırımcıları Bursa'ya geliyor!

Gayrimenkul yatırımcıları Bursa'ya geliyor!

Körfez ülkelerinden önemli inşaat ve gayrimenkul yatırımcıları, 9 -12 Nisan'daki inşaat fuarı için Bursa'ya gelecek.

Bursa Ticaret ve Sanayi Odası (BTSO) öncülüğünde düzenlenecek olan Bursa İnşaat Fuarı, 9-12 Nisan arasında gerçekleştirilecek. Körfez ülkelerinden önemli inşaat ve gayrimenkul yatırımcılarını fuar için Bursa'da ağırlayacaklarını belirten BTSO Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Burkay, fuarın inşaat ve gayrimenkul sektörüne yeni bir ufuk açacağını söyledi. Başkan Burkay, Bursa'nın inşaat ve gayrimenkul alanında önemli potansiyelinin olduğunu kaydetti. Bursa İnşaat Fuarı'nın sektör ve ülke için büyük anlam ifade ettiğini dile getiren İbrahim Burkay, körfez ülkelerinden gayrimenkul şirketlerinin CEO'larının Bursa'daki potansiyeli yerinde inceleme fırsatı bulacağını dile getirdi. 

YATIRIM İMKÂNLARI OLUŞACAK 

İMSİAD ile birlikte düzenlenecek fuar Bursa Uluslararası Fuar ve Kongre Merkezi'nde gerçekleştirilecek. BTSO'nun ev sahipliğinde özel organizasyonlarla Suudi Arabistan, Katar, Kuveyt, Birleşik Arap Emirlikleri ve Bahreyn'den yatırımcılar, Bursa'da ağırlanacak. Şehre gelecek Arap yatırımcılar, Bursalı firmalarla ikili iş görüşmeleri yapıp Bursa'nın yatırım imkânlarını yerinde değerlendirecek. 

SUUDİ ARABİSTAN PRENSİ DE GELİYOR

İnşaat Fuarı kapsamında yabancı yatırımcıların yanı sıra Körfez ülkelerinden de önemli isimler Bursa'da bulunacak. Fuar için Suudi Arabistan Prensi Saud Bin Abdulaziz Bin Mohammed Al Faisal Al Saud'un da Bursa'ya gelmesi bekleniyor. 

REZİDANS VE LÜKS OTELLERİN MARKA İSİMLERİ BULUŞUYOR

Mekke'de yapılan 33 katlı, bin 314 daireli Zemzem Towers'ın satışını gerçekleştiren Mass İntarnational CEO'su Nail Alamirah da Bursa'ya gelecek. BTSO'nun ev sahipliğinde ayrıca dünyanın birçok ülkesinde gayrimenkul ve inşaat yatırımı olan Green Valley'in CEO'su Zeiad Abbas da fuar için kentte olacak. Fuar için ayrıca Dubai'den Time Sguare Otelleri'nin yöneticileri, Birleşik Arap Emirlikleri Raak Şeyh ailesinden Ahmet Qasmi, Suudi Arabistan Dışişleri Bakanlığı eski müsteşarlarından ve Al Jebrin Grubu CEO'su Abdullah El Jebrin Bursa'da bulunacak. Suudi Arabistan, Katar, Kuveyt, Birleşik Arap Emirlikleri ve Bahreyn büyükelçileri de fuar kapsamında Bursa'ya davet edildi. 

40 ÜLKEDEN ZİYARETÇİ

İnşaat fuarı yurt dışında yapılan etkin tanıtımlar sayesinde Azerbaycan, Birleşik Arap Emirlikleri, Bosna - Hersek, Bulgaristan, Cezayir, Dubai, Fas, Gürcistan, Hırvatistan, Irak, İran, Kazakistan, Kırgızistan, Kosova, Kuveyt, Libya, Lübnan, Macaristan, Makedonya, Mısır, Özbekistan, Romanya, Rusya, Suudi Arabistan, Sırbistan, Tunus, Türkmenistan, Sudan, Tacikistan, Ürdün ve Yunanistan başta olmak üzere 40'ün üzerinde ülkeden davetli iş adamlarını ağırlayacak. 

ZEMZEM'İN CEO'SU DA DAVETLİ

Mekke'de yapılan 33 katlı, bin 314 daireli Zemzem Towers'ın satışını gerçekleştiren Mass İntarnational CEO'su Nail Alamirah da Bursa'ya gelecek isimler arasında...

Sabah

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Bursalı ev tekstili üreticileri modanın merkezi İtalya'da
  • 05.05.2022 17:12

Bursalı ev tekstili üreticileri modanın merkezi İtalya'da

Bursa Ticaret ve Sanayi Odası'nın (BTSO) öncülüğünde, Ticaret Bakanlığının deste ...

"Kuzey Marmara Otoyolu 8 milyar dolara mal oldu"
  • 19.04.2021 13:22

"Kuzey Marmara Otoyolu 8 milyar dolara mal oldu"

Bakan Karaismailoğlu, Kuzey Marmara Otoyolu 7'nci kesim Habibler-Hasdal şantiyes ...

Gayrimenkul sektörünü 2021 yılında neler bekliyor?
  • 17.12.2020 09:42

Gayrimenkul sektörünü 2021 yılında neler bekliyor?

İnşaat Müteahhitleri Sanayici ve İşadamları Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Musta ...

Turizmde konaklama vergisi 2022'ye erteleniyor!
  • 23.10.2020 09:53

Turizmde konaklama vergisi 2022'ye erteleniyor!

1 Ocak 2021 tarihinde yürürlüğe girmesi öngörülen konaklama vergisinin yürürlük ...

Bursa Teleferik çalışmasına bir gün ara verildi
  • 29.09.2020 11:57

Bursa Teleferik çalışmasına bir gün ara verildi

140 kabin ile saatte bin 500 yolcu taşıma kapasiteli Bursa Teleferik, çalışmasın ...

Rize-Artvin Havalimanı'nda tarih belli oldu!
  • 25.09.2020 09:38

Rize-Artvin Havalimanı'nda tarih belli oldu!

Ulaştırma ve Alt Yapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, Rize-Artvin Havalimanı inşaatı ...