maritbet girişmaritbet
9. Gayrimenkul Fuarı ve Arap - Türk Zirvesi İstanbul'da!

9. Gayrimenkul Fuarı ve Arap - Türk Zirvesi İstanbul'da!

9. Gayrimenkul Fuarı ve Arap - Türk Zirvesi eş zamanlı olarak 24 - 26 Nisan 2015 tarihleri arasında yapılacak.

Arap - Türk Gayrimenkul Zirvesi'nde özellikle Körfez Ülkeleri olarak bilinen Katar, Kuveyt, Bahreyn, Abu Dhabi, Umman, Ürdün, Suudi Arabistan, ve Dubai'ye ek olarak Azerbaycan, Fas, Mısır, Kazakistan, İran ve Irak'tan gelecek seçkin yatırımcı ve acentalar fuarın öncelikli ziyaretçileri olacak.

Arap-Türk Gayrimenkul Fuarı ne zaman?

Emlaktasondakika.com'un sponsor olduğu fuar kapsamında 'nde Türkiye, Arap Coğrafyası ve dünyadaki gayrimenkul sektörüne genel bakış fırsatları ve sektörün geleceği tartışılacak. 

Zirve, CNN Türk'den Cem Seymen'in modaratürlüğünde gerçekleşecek. Zirve kapsamında “Türkiye Gayrimenkul Sektörü ”ne katkıları ve yatırımlarından dolayı katılacak sürpriz konuşmacı ve yatırımcılara  teşekkür plaketi takdim edilecek.

JNR Fuarcılık, gayrimenkul sektörünün temsilcilerini ve alıcılarını bir araya getiren ve ekonomik fayda sağlamayı misyon edinen fuarları ile firmaları hedeflerine ulaştırmak için 8 yıldır bu fuarı düzenliyor. Son yıllarda özellikle Körfez Bölgesi'nden ülkemize yönelik yatırım taleplerinde büyük bir artış gözlenmesi ve paralelinde gayrimenkul alımlarında da bölgenin artan ilgisi etkinliğin çıkış noktası olurken, JNR Fuarcılık Yönetim Kurulu Başkanı Haktan Öztunalı, “Bu fuarın en önemli özelliği tamamıyla satışa odaklanmış olması. Alıcı için iyi bir yatırım, satıcılar için ise projeleri için en yüksek verim elde edebilecekleri bir platform sunuyor. Bu fuar, özellikle son ekonomik konjonktür nedeniyle iç talepte beklenen düşüşle bozulan moralleri düzeltecek. Yurt dışı alıcıların ilgisi bağlamında gayrimenkul sektörüne hareketlilik kazandıracak diye düşünüyoruz” açıklamasını yaptı.

Fuara kimler katılabilir?

Gayrimenkul Konut Projeleri, Yazlık Evler, Devremülkler, Termal Tesisler, Ofisler, Plazalar, Akıllı Binalar, Gayrimenlkul Arsa ve Projeleri, Villa Konutları, Ahşap ve Prefabrik Konut Projeleri, Mühendislik Hizmeti Veren Firmalar, Depreme Dayanıklı Özel Konutlar, Finans Şirketleri ve Yatırımcılar, Bankalar, Emlak Pazarlama Kuruluşları.

Arap - Türk Gayrimenkul Zirvesi Katılım Ücreti 350TL + KDV'dir.

JNR Exhibitions Congress & Event
Tel. 0090 0212 219 94 95
Fax.0090 0212 219 89 73 
Web .http://www.realestatefairturkey.org     

Yorum Yaz

Benzer Haberler

9. Gayrimenkul Fuarı ve Arap - Türk Zirvesi İstanbul'da!
  • 25.03.2015 08:58

9. Gayrimenkul Fuarı ve Arap - Türk Zirvesi İstanbul'da!

9. Gayrimenkul Fuarı ve Arap - Türk Zirvesi eş zamanlı olarak 24 - 26 Nisan 2015 ...