maritbet girişmaritbet
Gayrimenkul danışmanlık devi genç liderlerle buluşuyor!

Gayrimenkul danışmanlık devi genç liderlerle buluşuyor!

Amerikalı gayrimenkul danışmanlık devi Keller Williams, her fırsatta geleceğin profesyonellerine gayrimenkul sektörüyle bir araya geliyor.

Amerikalı gayrimenkul danışmanlık devi Keller Williams, Türkiye'de büyümeye ve başarılı işlere imza atmaya devam ediyor.  Dünya çapında 700'den fazla bölge müdürlüğü ve 113 bini aşkın gayrimenkul danışmanıyla dünya lideri olan Keller Williams, her fırsatta eğitime verdiği önemi gözler önüne seriyor. Keller Williams Türkiye Ülke Direktörü Emre Erol, gelişime ve eğitime açık gençleri üniversitelerinde ziyaret ediyor. Emre Erol gayrimenkulde kariyer fırsatlarının yanı  sıra liderlik ve iş hayatında başarılı olmanın sırları gibi konularda da  söyleşi yapıyor.

Keller Williams Türkiye'nin Ülke Direktörü Emre Erol Üniversitelerde 

Son 3 ayda Bilkent Üniversitesi, Yeditepe Üniversitesi ve Kadir Has Üniversitesi'nde yaklaşık 1000 gençle buluşan Emre Erol; “Keller Williams yöneticileri,  Keller Williams'ı gayrimenkul sektöründe faaliyet gösteren, eğitim ve koçluk firması olarak tanımlıyor. Bu tanımlama yaptığımız işin en temelinde eğitime verdiğimiz önemin gerçek bir göstergesi. Yeni jenerasyon oldukça meraklı ve gelişime açık. Merak ettikleri her şeyi hiç çekinmeden samimi bir şekilde soruyor ve araştırıyorlar. Biz de elimizden geldiğince onların  sorularına yanıt vermeye çalışıyoruz, gayrimenkul sektörüne  ilgi duyan, eğitime ve gelişime açık pırıl pırıl yüzlerce gençle üniversite ziyaretlerimiz vasıtasıyla bir araya geliyoruz ve gelmeye devam edeceğiz. Türkiye, genç nüfusu oldukça yüksek bir ülke. Her yıl milyonlarca genç iş hayatına ilk adımlarını atılıyor. Geleceğin profesyonellerine gayrimenkul sektörüyle ilgili bilgiler veriyoruz. Gayrimenkul sektörü, gençlere kendi işlerinin patronu olma imkanı sağlıyor. 

Sektör içinde başarılar ve gelirler tamamen kişiye  bağlı, gayrimenkul danışmanlığının kalıplaşmış emlakçılık zihniyetinden farkını,  gayrimenkul danışmanlığının basit ancak kolay olmayan bir meslek olduğunu, belirli model ve sistemleri izleyerek çok başarılı olunabileceğini anlatıyoruz, aldığımız  geri dönüşler ise harika. Üniversiteler ile olan bu işbirliğimiz sayesinde sektöre vizyoner ve başarılı gençler katabilirsek ne mutlu bize ” dedi.

Geleceğin mesleği gayrimenkul danışmanlığına gençlerin ilgisi büyük

Gençlerin önünü açmak ve onların hayallerine kavuşmalarında yardımcı olmak istediklerini belirten Emre Erol; “Türkiye'nin önemli üniversitelerinde gerçekleştirdiğimiz öğrenci buluşmalarında bir kez daha gördük ki öğrencilerin büyüyen, gelişen ve yenilikçi şirketlere ilgisi çok yüksek. İlk kez bu yıl başladığımız öğrenci kulüplerinin davetleri vasıtasıyla yaklaşık 1000 genç öğrenci ile bir araya gelme fırsatımız oldu.

Gençler özellikle bilgi almak, sektörde gerçekten başarılı olan kişilerden izlenebilecek yollar hakkında gerçek hikayeler duymak ve akıllarında ki bir takım önyargıları yok etmek istiyorlar. İşte tam da bu noktada üniversitelerde daha aktif rol alıp geleceğin liderleri ile sektör hakkında daha detaylı  konuşmak ve teorik bilgilerin yani sıra pratik ve gerçek bilgileri paylaşarak aydınlanmalarını sağlamayı amaçlıyoruz” dedi.  

Yorum Yaz

Benzer Haberler

 ‘Keller Williams danışmanları için çalışan bir şirket’
  • 23.12.2015 11:49

‘Keller Williams danışmanları için çalışan bir şirket’

Keller Williams Türkiye Ülke Direktörü Emre Erol, gayrimenkul sektöründeki geliş ...

Amerika'da büyük gayrimenkul fırsatı!
  • 21.10.2014 17:34

Amerika'da büyük gayrimenkul fırsatı!

Keller Williams NYC Lisanslı Gayrimenkul Danışmanı Aylin Coleri, Amerika'da özel ...

Altın Emlak, 2017'nin ikinci toplantısını düzenledi
  • 16.05.2017 16:01

Altın Emlak, 2017'nin ikinci toplantısını düzenledi

Altın Emlak, periyodik aralıklarla düzenlediği 2017 yılının ikinci toplantısını ...

Era Gayrimenkul, 2017 hedeflerini açıklıyor!
  • 09.12.2016 08:42

Era Gayrimenkul, 2017 hedeflerini açıklıyor!

Gayrimenkul danışmanlık şirketi Era Gayrimenkul, 20 Ocak Cuma günü basınla bir a ...

Yüksek kiralar ünlü markaları Bağdat Caddesi'nden uzaklaştırıyor
  • 09.08.2016 11:25

Yüksek kiralar ünlü markaları Bağdat Caddesi'nden uzaklaştırıyor

Gayrimenkul danışmanlık firması Keller Williams, Bağdat Caddesi’ndeki taşınma tr ...

Keller Williams, Beylikdüzü bölge müdürlüğü açıldı
  • 01.06.2016 14:26

Keller Williams, Beylikdüzü bölge müdürlüğü açıldı

KW Kristal Bölge Müdürlüğü Yönetici Ortağı Cüneyt Güldamlası, Beylikdüzü bölgesi ...