maritbet girişmaritbet
Garanti Koza ve Realty World Türkiye Bursa İnşaat Zirvesi’nde

Garanti Koza ve Realty World Türkiye Bursa İnşaat Zirvesi’nde

Bu yıl ilki düzenlenecek olan Bursa İnşaat Zirvesinin katılımcıları ve sponsorları arasında Garanti Koza İnşaat San.ve Tic.A.Ş. ve Realty World Türkiye de bulunmakta

Zirve öncesi Garanti Koza Başkan Vekili Dr. A. Murat Binark Bursa ile ilgili değerlendirmelerde bulunarak, “Şehre içme suyu getiren Doğancı (Selahattin Saygı) Barajı'nı biz yaptık. Şehrin önemli tesislerinden;  TOFAŞ Fiat/Tempra Otomotiv Tesislerini , Mako Fabrikasını, Döktaş, Kav Orman Sanayi ve Türk Demirdöküm tesislerini biz inşaa ettik ayrıca şu anda 10.000 konutluk proje arzımız var. Bursa yabancısı olmadığımız bir şehir, bu şehrin nitelikli gelişimini ve yeni yatırım fırsatlarını yakından takip etmekteyiz. Kişi başı düşen milli gelirin Türkiye ortalamasının üstünde olduğunu belirten Dr. Binark, Bursa'nın batı aksı nitelikli konut projelerine çok elverişli ve bizim gibi büyük konut projelerine imza atan inşaat firmalarını heyecanlandırmakta” dedi. Bu arada Garanti Koza İnşaat'a bağlı olan ve son yıllarda Türkiye'nin en hızlı büyüyen gayrimenkul franchising markası olan Realty World Türkiye Franchise Satış Yöneticisi Kadir Tümen ise, Bursa'da tek olan ofis sayısını 2014 yılında hızla arttırmayı hedeflediklerini belirterek; “ Bursa, Türkiye'nin en nitelikli sektörel gelişim alanlarından bir tanesi. Özellikle nitelikli konut arzının yanında, diğer illere nazaran en büyük avantajlarından bir tanesi de  bölgenin ticari ve endüstriyel gayrimenkul çeşitliliğine de sahip olması.  Körfez Geçiş Hattı ile şehrin öncellikle İstanbul gibi büyük şehirlere olan yakınlığının artması, bu paralelde bölgedeki arazilere olan talep orta vadeli yatırımcılar için önemli fırsatlar yaratmakta. Ayrıca Bursa şehrinin bu özelliklerinin yanı sıra hızla gelişmeye devam eden sanayisi ve ticaret şehri olması önümüzdeki yıllarda şehrin çok daha fazla ilgi görmesine olanak sağlamaktadır. Önümüzdeki süreçte Bursa halkının ve şehire ilgi duyan yatırımcıların nitelikli gayrimenkul danışmanlık hizmetlerine fazlasıyla ihtiyacı olacağını öngörmekteyiz;  bu çerçevede aramıza yeni ve nitelikli iş ortakları katmayı hedeflemekteyiz. İnşaat Zirvesi'nin ardından 18 Aralık 2013 tarihinde “Bursa'nın dünü, bugünü ve yarını” adlı bir seminer gerçekleştirerek, sektörün içindekiler ve sektöre ilgi duyanlar ile birlikte fikir alışverişleri yapıp yeni iş ortaklıkları edineceğiz” dedi. 

KısacaRealty World hakkında:
Amerika Birleşik Devletleri'nde 1973'te kurulan REALTY WORLD Inc., ABD dışında bugün Meksika, Orta Amerika, Karayipler Granada Adası, Panama ve Türkiye'de faaliyet gösteren uluslararası gayrimenkul danışmanlık şirketidir. 1973 yılında franchise faaliyetlerine başlayan şirket, kısa sürede faaliyet gösterdiği ülkelerde gayrimenkul danışmanlığı alanının en tanınmış markalarından birisi haline gelmiştir.  Dünyadaki diğer Realty World ana franchiser'ları arasında Realty World Türkiye, pazara girdiği yıl 2005'in yanı sıra 2006 ve 2007 yıllarında 3 kez art arda en hızlı büyüyen marka ödüllerini alarak başarısını ispatladı. Türkiye genelinde 175 bayii ve binbeşyüze yakın emlak danışmanı ile faaliyet gösteren Realty World Türkiye, Eylül 2007'de Garanti Koza Grubu'na katılmanın verdiği güçle hedeflerini büyüttü ve Realty World, 2013 yılında Türkiye'nin en büyük uluslararası emlak danışmanlık şirketi olmayı hedefliyor.

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Togg, İstanbul ve Bursa'da mobil deneyim merkezi açtı
  • 22.03.2023 13:04

Togg, İstanbul ve Bursa'da mobil deneyim merkezi açtı

Akıllı cihazlarını kullanıcılarla doğrudan buluşturan Togg, kullanıcıya daha yak ...

Bursa'daki 6 asırlık medrese bilim meraklılarını ağırlamaya başladı
  • 08.03.2023 13:42

Bursa'daki 6 asırlık medrese bilim meraklılarını ağırlamaya başladı

Fatih Sultan Mehmed'in hocalarından Molla Yegan'ın Bursa'da ders verdiği 6 asırl ...

Depremin 222. saatinde enkazdan sağ çıkarıldı!
  • 15.02.2023 11:25

Depremin 222. saatinde enkazdan sağ çıkarıldı!

"Asrın felaketi" olarak nitelendirilen depremlerin 222. saatinde, Kahramanm ...

Bakan Karaismailoğlu: "İstanbul-Bursa seyahat süresi YHT ile 2 saat 15 dakika olacak"
  • 02.01.2023 16:10

Bakan Karaismailoğlu: "İstanbul-Bursa seyahat süresi YHT ile 2 saat 15 dakika olacak"

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adi Karaismailoğlu, Bursa-Emek-YHT-Şehir Hastanesi M ...

Bursa ve İstanbul arasında seyahat hızlı tren ile 2 saat 15 dakika olacak
  • 16.07.2022 14:20

Bursa ve İstanbul arasında seyahat hızlı tren ile 2 saat 15 dakika olacak

Osmaneli-Bursa-Bandırma-Balıkesir Hızlı Tren Hattı T04 Tüneli Işık Görme Töreni ...

Togg Gemlik fabrikası inşaatı havadan görüntülendi!
  • 29.12.2021 12:21

Togg Gemlik fabrikası inşaatı havadan görüntülendi!

Türkiye'nin Otomobili Girişim Grubu'nun (Togg) Bursa'nın Gemlik ilçesindeki üret ...