maritbet girişmaritbet
EXPO REAL 5-7 Ekim’de Münih’te düzenleniyor

EXPO REAL 5-7 Ekim’de Münih’te düzenleniyor

Avrupa’nın en büyük ve uluslararası katılımı olan Gayrimenkul ve Yatırım Fuarı EXPO REAL bu yıl 5-7 Ekim tarihlerinde Münih'te yapılacak.

Gayrimenkul sektörünün önemli isimlerini bir araya getiren EXPO REAL, kapılarını dev yatırımcılar için açıyor.  Alanında öncü Türk firmalarının CEO'larının davet edildiği panelde Türk gayrimenkul sektörü tüm yönleriyle masaya yatırılacak. Fuar esnasında "Türkiye'de Yatırım Fırsatları" konulu bir panel düzenlenecek.

Avrupa'nın en büyük ve uluslararası katılımı olan Gayrimenkul ve Yatırım Fuarı EXPO REAL'de karar alıcılar, bankalar, yatırımcılar, proje geliştiricileri, gayrimenkul danışmanları, mühendisler ve planlamacılar, ekonomik bölge ve kentlerden yetkililer, kurumsal gayrimenkul yöneticileri ve iş geliştirme müdürleri, gayrimenkul & yatırım sektörlerinin servis sağlayıcıları ve uzmanlar ile kişisel görüş alışverişi ve işbirliği imkanları sunuluyor.

Pazarın tüm paydaşlarından uluslararası üst düzeyde karar alıcıların bir arada olması ile en uygun şartları oluşturan fuar, dünyanın en büyük yatırım devlerini tek bir çatı altında topluyor. 

Fuarda Romanya,  Bosna Hersek, Slovenya, Paris, Lizbon, Finlandiya, Moskova , St. Petersburg gibi önemli bölgeler, kamu ve özel yatırım ajansları ile birlikte şimdiden yerini aldı.

Toplam 36 ülkeden 1.655 katılımcı ve 37 binin üzerinde ziyaretçinin bulunduğu fuara katılan yatırımcılar mükemmel networking imkanları ve kazançlı projeler ile buluşacak.

Yorum Yaz

Benzer Haberler

EXPO REAL 5-7 Ekim’de Münih’te düzenleniyor
  • 04.07.2015 12:29

EXPO REAL 5-7 Ekim’de Münih’te düzenleniyor

Avrupa’nın en büyük ve uluslararası katılımı olan Gayrimenkul ve Yatırım Fuarı E ...

Gayrimenkul sektörü fuarlarla coştu
  • 01.11.2013 10:23

Gayrimenkul sektörü fuarlarla coştu

Kurban Bayramı’ndan önce Gayrimenkul Dünyası açısından en hareketli haftalardan ...