maritbet girişmaritbet
Evrim Kırmızıtaş: En doğru yatırım arsa ve arazi!

Evrim Kırmızıtaş: En doğru yatırım arsa ve arazi!

Son 7 yılda Türkiye'de en fazla ciro kazanan 1.danışman Evrim Kırmızıtaş Başaran, Emlaktasondakika.com’a özel açıklamalarda bulundu.

2016 yılı Amerika ve Kanada hariç tüm danışmanlar arasında gayrimenkul satışında dünya 1.si olan ve RE/MAX'te en büyük ödül olan Diamond Club ödülünü alan İTÜ Jeofizik Müh. Profesyonel Gayrimenkul Danışmanı Evrim Kırmızıtaş Başaran, gayrimenkul sektörüne yönelik önemli tüyolar verdi. 

Yatırım ve oturum amaçlı ev alacaklar için farklı kriterlere dikkat edilmesi gerektiğini belirten Evrim Kırmızıtaş Başaran, yatırımcıları arsa ve arazi alımına yönlendirdi. 

Kırmızıtaş “En karlı gayrimenkul yatırım aracı doğru lokasyonda ve doğru fiyatta yapılacak olan arsa ve arazi alımıdır. Bunun dışında kira getirisi yüksek olan; mümkünse uzun dönemli kurumsal kira sözleşmesi bulunan kiracılı ve kısa surede yatırımınızı amorti edebilecek işyeri yatırımını öneririm” dedi. 

ARSA YATIRIMI KONUTTAN HER ZAMAN DAHA KAZANÇLI 

Gayrimenkul alacak kişilerin mutlaka gayrimenkul danışmanlığı hizmeti almaları gerektiğini belirten Evrim Kırmızıtaş Başaran, “Gayrimenkul alacak kişiler mutlaka gayrimenkul danışmanlığı hizmeti almalılar. Çünkü gayrimenkul işi bir uzmanlık işi. Ömrünüzde belki 1 veya 2 sefer ev alıyorsunuz. Bu konuda yeterli tecrübeniz olmadığı için her zaman büyük hatalar yapabilir ve sonrasında pişmanlık duyabilirsiniz. Bu olumsuzlukları yaşamamak için kurumsal bir çatı altında çalışan iyi bir gayrimenkul danışmanınızdan yardım almanız sizi hem doğru yatırıma yönlendirecek hem de bu işten daha karlı çıkmanızı sağlayacaktır. Arsa her zaman geleceğe dönük ciddi bir yatırımdır" dedi.

Evrim Kırmızıtaş Başaran ayrıca "Kira getirili dükkan alımı hem kendini çok daha kısa sürede, konuttan daha hızlı amorti edecek hem de daha fazla kira getirisi getirip, kazanç elde ettirecek” açıklamasında bulundu. 

Yabancı yatırımcı için getirilen KDV muafiyeti hakkında da değerlendirmelerde bulunan Evrim Kırmızıtaş Başaran, “KDV muafiyeti sektörü olumlu etkileyecek doğru bir karar. Yabancı yatırımcıyı teşvik için Türk vatandaşlığı veya oturum garantili gayrimenkul yatırım uygulaması başlatıldığı takdirde sektörü ciddi anlamda uçurabilir ve ülkemize ciddi döviz girdisi sağlayabiliriz. Bunu birçok ülke, ülkesine döviz kazanmak amaçlı yapıyor” dedi.

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Son 5 yılda en yüksek getiriyi gayrimenkul yatırımı sağladı
  • 23.06.2022 16:31

Son 5 yılda en yüksek getiriyi gayrimenkul yatırımı sağladı

Eva Gayrimenkul Değerleme Uzmanı Anıl Ünlü, gayrimenkul yatırımının 2011 – 2015 ...

REDSTONE İzmir Bostanlı ve Bağdat Caddesi şubeleri açıldı!
  • 15.03.2022 13:52

REDSTONE İzmir Bostanlı ve Bağdat Caddesi şubeleri açıldı!

Türkiye’nin ilk global gayrimenkul şirketi olan REDSTONE, yenilikçi franchise si ...

REDSTONE, 3 yılda pazar lideri olmayı hedefliyor
  • 11.01.2022 15:58

REDSTONE, 3 yılda pazar lideri olmayı hedefliyor

Türkiye’nin ilk global gayrimenkul şirketi olma iddiasıyla yola çıkan REDSTONE, ...

Bayramda kiralık villalara ilgi büyük!
  • 14.07.2021 07:45

Bayramda kiralık villalara ilgi büyük!

9 günlük bayram tatilini havuzlu bir villada geçirmek isteyenlerin için villalar ...

Kadıköy'deki Tubini ailesine ait tarihi köşk satışa çıkarıldı
  • 23.09.2020 15:45

Kadıköy'deki Tubini ailesine ait tarihi köşk satışa çıkarıldı

Kadıköy'ün Moda semtinde yer alan ve Osmanlı döneminde inşa edilen, Latin kökenl ...