maritbet girişmaritbet
Ev hayalini riske atmak istemeyen Spradon'a koşuyor

Ev hayalini riske atmak istemeyen Spradon'a koşuyor

Kuzu İnşaat'ın Bahçeşehir'deki tamamlanmış, taşınmaya hazır Spradon projeleri, işini riske atmak istemeyenlerin akınına uğruyor. Üstelik 1000 TL ön ödeme, 1 yıl ertelenen peşinat, 3 ay sonra başlayan taksitler ve 120 ay vade fırsatı sunuluyor


Kaynak: BÜLENT YOLDAŞ / SABAH

 

Proje Gezi-Yorum bu hafta Türkiye'nin ilk uydu kenti olarak projelendirilen İstanbul'un Batı ucundaki Bahçeşehir'deydi. Bahçeşehir'in en üst noktasında yer alan, adeta Bahçeşehir'in terası Spradon projelerini Kuzu İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Gökçen Kuzu ile gezdim. Proje, ismini Bahçeşehir'in hemen yanıbaşındaki Ispartakule'nin antik dönemdeki adından alıyor. Spradon aslında bir projenin adı değil, projeler grubunun adı. Bu hafta diğer Proje Gezi-Yorum'lardan farklı olarak 1 değil 5 projeyi birden gezdim.

YÜKSEK STANDART, LÜKS YAŞAM
Gökçen Bey'le ilk olarak Spradon Evleri'ni geziyoruz. Spradon Evleri toplam 322 tripleks ve dubleks villa ile 1+1'den 6+2'ye kadar değişen konut tiplerinden oluşuyor. Otomatik Giriş Sistemi'ne sahip ana giriş kapısından girdiğimiz projede yol bizi doğruca kapalı otoparka yönlendiriyor. Proje içi trafiğe kapalı. Kapalı otoparktan direk konutlara bağlantı bulunuyor. Kapalı otoparktan 6 oda 2 salondan oluşan 456 metrekarelik tripleks villaya giriyoruz. Villa yüksek standartlarda lüks bir yaşam alanı sunuyor.
 
Spradon'da herkes için bir ev var
Kuzu İnşaat Bahçeşehir'de hemen hemen her isteğe cevap verecek konutların yer aldığı farklı konseptlerde projeler üretmiş. Müstakil villa yaşamı isteyene Spradon Evleri'ni, Akdeniz esintileri isteyene Spradon Teras Evler'i, rezidans yaşamını tercih edenlere Spradon Residence'ı ve yükseklerde yaşamı sevenlere yönelik de Spradon Kule'leri ile Spradon Quartz'ı inşa etmiş. Kısacası Spradon'da herkes için bir ev var. Spradon Quartz'da Aralık'ta yaşamın başlaması planlanırken, diğer 4 projede yaşam başlamış bile. Maketten bir çok konut projesinin satışa çıktığı bu dönemde Spradon projeleri risk almak istemeyenler, hemen evine taşınmak ya da kiraya vermek isteyenlerin tercihi oluyor.

Her kat ayrı bir yaşam alanı
Otoparktan giriş yaptığımız kat, villanın bodrum katı, ancak kot farkından dolayı bir tarafı bahçeye açılıyor. Bu katta 1 salon, açık mutfak, misafir odası ve banyosu ile hizmetli odası ve banyosu yer alıyor. Bir üste ana giriş katına çıktığımızda burada terasa açılan bir salon ve bağımsız bir mutfak bulunuyor. 2'nci katta ise 2 çocuk odası ve 1 ebeveyn odası, banyo ve ebeveyn banyosu ile soyunma odası var. 3'üncü kat ise açık mutfağı bulunan bir salon ve oda ile terastan oluşuyor. Dairelerde ahşap merdivenler, elektrikli panjurlar kullanılmış. Mutfaklarda Siemens marka bulaşık makinesi set üstü ocak, fırın, çöp öğütme makinesi, davlumbaz bulunuyor. Banyo ve mutfak armatürlerinde ise Blanko markalı ürünler tercih edilirken, mutfak dolapları İtalyan Vanucci imzasını taşıyor.
 
Ailenin her ferdi spor yapıyor
Gökçen Bey'le 14 blokluk, bin 45 konuttan oluşan Spradon Quartz'ta 1+1 ve 3+1 tipindeki iki ayrı daireyi de geziyoruz. 3+1 dairede mutfak tasarımlarını beğendim. Geniş mutfaklarda çift tezgah bulunuyor. mutfak daha kullanışlı hale geliyor. Banyolarda da iki adet lavoba tasarımı dikkat çekiyor. Spradon Teras Evler ise Akdeniz mimarisinden izler taşıyor. Teras şekline tasarlanmış olan proje adeta Bahçeşehir'in de terası konumunda. Spradon projelerinin en önemli ortak yanını sosyal ve spor tesisleri oluşturuyor. Fitness alanları, yüzme havuzları, Türk hamamları, saunalar projelerin vazgeçilmezleri arasında.
 
Beğenmedim
Yapılan kavşak ve yol düzenlemeleriyle ulaşım kolaylaştırılmış olsa da trafik sorunu nedeniyle zaman zaman kent merkezine ulaşım sıkıntılı olabilir.
 Bahçeşehir bölgesinde çok sayıda devam eden inşaat var. Bu inşaatlar zaman zaman rahatsız edici olabiliyor.
 Açık yüzme havuzları var. Kış düşünülerek kapalı havuz da olmalıydı.
 
Beğendim
Spradon projelerinin tümünde geniş sosyal alanlar ve spor tesisleri bulunuyor.
 Kuzu İnşaat Spradon'da her isteğe cevap verecek bir daire seçeneği sunabiliyor.
 Güvenlikli olan Spradon projelerinde çocuklar güvenle bahçede oyun oynayabilir.
 Projede geniş yeşil alanlar ve etkileyici bir peyzaj yer alıyor.
 

Spradon evleri iletişim bilgileri
Web: www.spradon.com
E-posta: [email protected]
Tel: 0 212 444 58 98

  • Etiketler:

Yorum Yaz