maritbet girişmaritbet
Ev almanın şimdi tam zamanı!

Ev almanın şimdi tam zamanı!

Metin Emlak Gayrimenkul Şirketi'nin sahibi Metin Uysal, özellikle Hatay semtinin kısa süre sonra cazibe merkezi olacağını söyledi


Kaynak: Fatih Şendil / Yeni Asır
 

İzmir'in Konak ilçesi Hatay semtinde 30 yıldır faaliyet gösteren ve müşterilerine daha iyi hizmet sunmak için TSE belgesi dahi alan Metin Emlak Gayrimenkul Şirketi'nin sahibi Metin Uysal, "Yatırım ya da evsahibi olmak için konut, dükkan ve arsa almanın tam zamanı" dedi.
 
Son bir ay içinde 80 bin TL ile 110 bin TL arasında daire satışlarında patlama yaşandığını belirten Uysal, "Hatay semti şu an metro çalışmaları nedeniyle şantiye görünümde. Ancak 7-8 ay içinde çalışmalar tamamlandığında Hatay önem kazanacak. Pergelin merkezi Hatay semti olacak. Metrosu, alışveriş olanakları, Konak merkeze yakınlığı ile bu semt tamamen cazibe merkezi olacak. Çalışmalar bittiğinde fiyatlar artacağı için herkesi konut ve işyeri almaya çağırıyorum" diye konuştu.
 
Düşük Kredi
15 yıl Hatay semtinde market işletmeciliği yaparak vatandaşların güvenini, dostluğunu kazanan ve ardından arkadaş tavsiyesi ile emlak sektörüne geçen Metin Uysal, "15 yıl gibi kısa bir sürede İzmir emlak piyasında söz sahibi olmak gurur verici. Hatay ve Güzelyalı başta olmak üzere birçok semtte binlerce kişiyi evsahibi yaptık. Bizim mesleğimizin ana kuralı ve sermayesi güvendir. Bizim sermayemiz şu an çok fazla. Bu yüzden biz ev almak ve yatırım yapmak isteyenlere acilen Hatay bölgesinden ev almalarını öneriyoruz. Bu bölge kıymetliğinde fiyatlarda yüzde 30'un üzerinde artış olacak. Özellikle kredilerin düşük olduğu, bankaların birbirleri ile yarıştığı dönemde Hatay semtinde ev almak için acele etsinler" dedi. Emlak piyasasının son bir ay içinde müthiş bir patlama gösterdiğini belirten Uysal, "Müşteri memnuniyeti bizim için önemli. Metin Emlak firmasından giren mutlaka memnun çıkmalı. Bizden memnun olmayan kişinin parasını biz asla istemeyiz" diye konuştu.
 
Web Üzerinden Satış Olanağı
Daire, arsa, işyeri ve yazlık gibi emlak satışlarında mutlaka satıcı ile alıcıyı Metin Emlak çatısı altında bir araya getirdiklerini belirten Metin Uysal, "Biz evi satan ile alan kişiyi bir araya getirip, pazarlığı kendilerinin yapmasını sağlarız. Bu satıştan herkes memnun olduğu için biz firma olarak bundan sonra odanın belirlediği komisyonu alırız. Birçok kişiye internet üzerinde satış dahi yapıyoruz. Yurt dışından da müşterilerim var. Avusturya, Almanya ve Hollanda'daki müşterilerime "[email protected]" adresi sayesinde ev satıyorum. Sitemiz sayesinde evin tüm özelliklerini ve fotoğraflarını görenler evi almak için bize yetki veriyorlar" dedi.
 
  • Etiketler:

Yorum Yaz