maritbet girişmaritbet
Ev almanın kuralı değişiyor

Ev almanın kuralı değişiyor

Yepyeni hizmet anlayışıyla markalı konut projelerinin buluşma platformu Evdekifırsat.com, 9 farklı lokasyonda muhteşem fırsatlar sunuyor.

Yepyeni bir iş modeli olarak gayrimenkul sektörüne hizmette bir ilki getiren Evdekifırsat.com, farklı hizmet anlayışını yeni kampanyası ile sürdürmeye devam ediyor. Mart ayı itibariyle başlayan “Gerçek Fırsat Gerçek Mutluluk” kampanyasıyla her beklentiye en uygun gayrimenkul çözümü getirmeyi hedefleyen platform, 9 farklı lokasyonda yer alan 17 farklı projeden konut seçenekleriyle konut yatırımcılarına yepyeni ödeme planları ve fırsatlar sunuyor.

Gerçek mutluluk gerçek fırsatı yakalayanların olacak!

Kampanya ile ilgili açıklama yapan Kent'Sell Genel Müdürü ve EYG Grup Yönetim Kurulu Üyesi Cüneyd Dişkaya, ülkemizde konut yatırımını önemli bir karar olduğuna dikkat çekerek, şunları söyledi: “Konut yatırımı yüklü miktar bir para ve bu yüzden ciddi bir iş. Evdekifırsat.com platformumuzu insanların birikimlerini en iyi şekilde değerlendirmesine yardımcı olmak için kurduk. Sektörde bir ilke imza attık ve sahip olduğumuz deneyim ve bilginin yanı sıra analiz sistemimiz ile ev almak isteyenler için alternatifli ödeme seçeneği sunan bir sistem hayata geçirdik. Ev almanın kuralını değiştirdik. Şimdi de yeni bir kampanyaya imza atıyoruz. Kampanyamızla gerçek fırsatları sunuyor ve gerçek mutluluklar oluşturmayı hedefliyoruz” dedi.

9 lokasyon 17 projede peşinatsız hemen teslim yüzlerce konut

Evdekifirsat.com uzman ekibi tarafından İstanbul'daki tüm gayrimenkul pazarının didik didik araştırıldığını belirten Dişkaya, "Bugün uzman desteği almadan ev almak kolay değil. Hangi ilçede hangi projeler yapılıyor, hangi evler talep görüyor ve ne kadar değer kazanıyor gibi sorulara cevap veriyoruz. Şu anda Evdekifırsat.com porföyümüzde 9 farklı lokasyonda yer alan 17 proje bulunuyor. Bu konutların tümü hiç peşinatsız, hemen teslim, hemen tapu olarak satışta. Her türlü birikim ve beklenti için yüzlerce tip konut bulunuyor. Şu anda en avantajlı projeler ise İstWEST ve Bahçeşehir” dedi.

Ataköy sahiline yakın bir evde yaşamak ayda sadece 2900 TL'den başlayan taksitlerle

Evdekifirsat.com, Ataköy sahile 10 dakikalık bir mesafede bulunan İstWest projesinde kaçırılmayacak fırsatlar sunuyor. Doğa ile bütünleşen mimarisiyle Ataköy sahile 10 dakikalık bir mesafede bulunan İstWest projesinde 2.900 TL'den başlayan taksit imkanları Evdekifirsat.com'a özel peşinatsız ve hemen teslim seçeneğiyle sunuluyor. Avrupa Yakası'nın bir diğer gözde lokasyonlarından olan Bahçeşehir'de yer alan Bahçeşehir Quartz projesinde ise konutlar 1450 TL'den başlayan taksit imkanları ile en değerli yatırımlardan birini sunuyor.

Ezberbozan hizmet anlayışı

Markalı konut projelerinde yer alan konutları avantajlı ödeme planlarıyla satışa çıkaran Evdekifırsat.com sektöre kazandırdığı iş modeliyle kullanıcılarına ezberbozan bir hizmet anlayışı ile çalışıyor. İstanbul'daki yer alan yatırım değeri yüksek ve bitmiş projeleri portföyünde bulunduran Evdekifırsat.com'da tüm evleri detaylarıyla sitede görebilir, karşılaştırmalarınızı yapabilir, gerekirse satış yetkilisi ya da konut uzmanlarına online olarak bağlanarak anında görüş alabilirsiniz. Böylece her evi görmek için trafikte kaybedeceğiniz sürede yüzlerce konut araştırabilirsiniz.

Yorum Yaz

Benzer Haberler

evdekifirsat.com basına tanıtıldı! Ömer Faruk Çelik...
  • 19.09.2014 16:51

evdekifirsat.com basına tanıtıldı! Ömer Faruk Çelik...

Ömer Faruk Çelik tarafından kurulan evdekifirsat.com görücüye çıktı ...

Narlı Bahçe Evleri’nin metrekare fiyatı 6 bin 500 TL!
  • 15.11.2017 17:10

Narlı Bahçe Evleri’nin metrekare fiyatı 6 bin 500 TL!

EYG Grup tarafından hayata geçirilecek olan Narlı Bahçe Evleri İstanbul Anadolu ...

EYG Grup, ev alana yüzde 4'ünü geri verecek!
  • 02.02.2017 13:32

EYG Grup, ev alana yüzde 4'ünü geri verecek!

Yepyeni bir iş modeli olarak gayrimenkul sektörüne hizmette bir ilki getiren Evd ...

EYG Grup, ev alana üstüne para veriyor!
  • 02.02.2017 07:43

EYG Grup, ev alana üstüne para veriyor!

EYG Grup, İstanbul'daki 100 projeden daire alana müşterilerine daire bedelinin y ...

EYG Grup, yeni kampanyasını 2 Şubat'ta açıklayacak!
  • 25.01.2017 10:44

EYG Grup, yeni kampanyasını 2 Şubat'ta açıklayacak!

EYG Grup, Evdekifirsat.com’un fark oluşturacak yeni proje ve kampanyasını 2 Şuba ...

EYG Grup, yeni yılda 200 projeyi satışa çıkaracak!
  • 09.12.2016 08:04

EYG Grup, yeni yılda 200 projeyi satışa çıkaracak!

EYG bünyesinde bulunan ve markalı konutların buluşma noktası haline gelen Evdeki ...