maritbet girişmaritbet
ESTA Construction, MIPIM 2017'de 5 projesini görücüye çıkaracak

ESTA Construction, MIPIM 2017'de 5 projesini görücüye çıkaracak

Türk inşaat şirketi ESTA Construction, MIPIM 2017 Gayrimenkul Fuarı’nda 5 yeni projesinin ön lansmanını yapacak.

Tüm dünyada inşa ettiği ikonik projelerle adından söz ettiren Türk inşaat şirketi ESTA Construction, Türkiye'deki  beş yeni projesinin ön duyurusunu MIPIM 2017 Gayrimenkul Fuarı'nda yapacak.

10 yılda gerçekleştirdiği ikonik yapılarla “Dünyanın En Büyük 250 Uluslararası Müteahhidi” listesinde bir önceki yıla göre 13 basamak yükselerek 174'üncü sırada yer alan ESTA Construction, son olarak Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın elinden dünyanın en büyük 174. inşaat şirketi olarak ödül almıştı. ESTA Construction ESTA Beyoğlu, ESTA Acıbadem, ESTA Basın Ekspres, ESTA Bahçelievler ve Ege – Akdeniz çanağının kalbi olacak yarım ada projesi ESTA Amos Living ile büyük bir yatırım hamlesine de hazırlanıyor. Dünyanın en önemli gayrimenkul organizasyonlarından bir olan ve her yıl Fransa'nın Cannes şehrinde düzenlenen MIPIM 2017 Gayrimenkul Fuarı, ESTA Construction'ın yeni projelerinin duyurusuna ev sahipliği yapacak. Beyoğlu Yatırımcılar Grubu'nun (BIG) önde gelen temsilcilerinin biri olan ESTA Construction, Beyoğlu'nda hayata geçireceği ESTA Beyoğlu, daire ve ticari alanlardan oluşacak bir yaşam projesi olacak. Mimarisi, teknolojik ve yenilikçi altyapısıyla dikkat çeken ESTA Beyoğlu projesi 41 bin metrekarelik bir arazi üzerinde yükselecek.  Anadolu yakasının en önemli lokasyonlarından Acıbadem'de TOKİ Emlak Konut güvencesi ile hayata geçecek ESTA Acıbadem projesi ise gerek mimarisi gerek doğa dostu mimari anlayışıyla 32 bin dönüme yakın alan üzerinde, yeni bir sosyal yaşam merkezi olacak.

İstanbul'un son yıllardaki en önemli ticari üstlerinden biri olan Basın Ekspres yolu üzerinde konumlanan ESTA Basın Ekspres ve ESTA Bahçelievler projeleri bölgeye farklı bir bakış açısı getirecek.  28 bin metrekarelik inşaat alanına sahip olan ESTA Basın Ekspress projesinde; rezidans konseptinde yaşam alanları ve A sınıfı ofisler bulunuyor. Proje, 3 farklı metro ve yeni yapılacak tünellerin kesişme noktasında bulunuyor. ESTA Bahçelievler projesi, 30 dönüme yakın inşaat alanında konut ve ticari alanlardan oluşan doğa dostu bir proje olma özelliği taşıyor. 

Ege – Akdeniz çanağının kalbi: Amos Living

Türkiye'de konut sektörünün henüz doyuma ulaşmadığını ve özellikle yabancı yatırımcılar için halen cazibe merkezi olduğunu söyleyen Bahattin Demirbilek, Marmaris'te hayata geçirecekleri projeyi bu bakış açısıyla tasarladıklarını söyledi. Yarımada projesi ESTA Amos Living'in Ege -Akdeniz çanağının kalbi olacağını belirten Demirbilek, “ESTA Amos Living, Türkiye'de yatırım yapmak isteyen bir yabancıdan, bir nevi millileştirdiğimiz bir yarım ada üzerinde yükselecek. Burada uzun soluklu bir çalışma söz konusu. Çünkü hayata geçireceğimiz proje birçok ilki içinde barındıracak.  Hem teknolojisi hem mimarisi hem de ülke turizmine sağlayacağı katkıyla çok konuşulacak. Bu proje için ESTA Construction ailesi olarak özel bir dikkat ile çalışmaktayız. Marmaris Amos projemiz doğa dostu, çevre aşığı bir proje olarak örnek olacak”dedi. ESTA'nın hedefleri ile ilgili olarak daha önce yapılamayanı yapmak olarak belirten Demirbilek, “Uluslararası tecrübe ve birikimlerimizi ülkemize taşımaya başlamaktan büyük memnuniyet duyuyoruz” diye konuştu.

 

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Arda Ermut, MIPIM Fuarı'nda ESD'nin sorularını yanıtladı!
  • 16.03.2017 13:14

Arda Ermut, MIPIM Fuarı'nda ESD'nin sorularını yanıtladı!

Başbakanlık Yatırım Destek ve Tanıtım Ajansı Başkanı Arda Ermut, Fransa'nın Cann ...

Selçuk Avcı, MIPIM Fuarı'nda projelerini anlattı
  • 15.03.2017 17:46

Selçuk Avcı, MIPIM Fuarı'nda projelerini anlattı

Avcı Architects Kurucusu Selçuk Avcı, MIPIM Fuarı 2017'de Emlaktasondakika.com e ...

Murat Kalsın, tapu harçlarındaki indirimi değerlendirdi
  • 15.03.2017 17:23

Murat Kalsın, tapu harçlarındaki indirimi değerlendirdi

İstanbul Ticaret Odası Başkan Yardımcısı Murat Kalsın, MIPIM Fuarı'nda tapu harç ...

Mehmet Özhaseki, İstanbul Çadırı'nda konuşma yaptı
  • 15.03.2017 17:12

Mehmet Özhaseki, İstanbul Çadırı'nda konuşma yaptı

Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki, MIPIM Fuarı'nda İstanbul Ticaret Oda ...

Rüstem Çetinkaya, MIPIM 2017'de Turkish Stones'u anlattı
  • 15.03.2017 15:15

Rüstem Çetinkaya, MIPIM 2017'de Turkish Stones'u anlattı

İstanbul Maden İhracatçıları Birliği Başkan Yardımcısı Rüstem Çetinkaya, MIPIM F ...

Adnan Polat, MIPIM'de ESD'ye konuştu!
  • 15.03.2017 14:50

Adnan Polat, MIPIM'de ESD'ye konuştu!

Polat Holding Yönetim Kurulu Başkanı Adnan Polat, hayata geçirdikleri kentsel dö ...