maritbet girişmaritbet
Erkan Ünal Bodrum Tilkicik Koyu’nda yeni beach açtı!

Erkan Ünal Bodrum Tilkicik Koyu’nda yeni beach açtı!

Yaz sezonunun gelmesiyle birlikte Bodrum hareketlenmeye başladı. Bodrum'da bu sene birçok yeni yer açıldı. Ancak içlerinden biri şimdiden adından söz ettirmeye başladı bile

Yaz sezonunun gelmesiyle birlikte Bodrum hareketlenmeye başladı. Bodrum'da bu sene birçok yeni yer açıldı. Ancak içlerinden biri şimdiden adından söz ettirmeye başladı bile. Uzun yıllar Reina'da müdürlük yapan Erkan Ünal, artık patron olmaya karar verdi. Ani bir kararla 10 yıldır emek verdiği Reina'dan bir gece ayrılan Erkan Ünal'ın önce niye böyle bir karar aldığını anlamamıştım. Ama geçtiğimiz hafta yaptığım Bodrum seyahatimden sonra Erkan'a hak verdim. Muhteşem bir koy olan Tilkicik Koyu'nda bir mekân açmış. Bu koyda bulunan butik otel de görülmesi gereken yerlerden biri. 28 odadan oluşan otel, ünlü tasarımcı Philippe Starck'ın imzasını taşıyor. Otelin sahibi Zeynel Bey uzun yıllar yurtdışında l yaşamış. O dönemde bir gün mutlaka Türkiye'ye geleceğini düşünüp Tilkicik Koyu'nun bir bölümünü satın almış. Yıllar sonra Türkiye'ye döndüğünde de butik bir otel yapmaya karar vermiş. Sadece SPA'sı bin metrekare gibi bir alana sahip. Otel inşaatı iki sene sürmüş, ama sonucunda istediği gibi bir butik otel ortaya çıkmış. Sonra yolları Erkan Ünal'la kesişmiş ve birlikte çalışmaya karar vermişler. Bence Erkan Ünal, Zeynel Bey için büyük bir şans.

Erkan Ünal, yılların verdiği birikimi hemen mekâna yansıtmış. İçeriye girer girmez güzel bir ambiyans sizi bekliyor. Bembeyaz bir dekor. Hemen sol tarafta, büyük bir iskelenin üstüne restaurant & bar yapılmış. Hemen sağ taraftaki büyük iskele güneşlenme yeri olmuş. En sonda ise otelden biraz daha bağımsız gibi duran yerde kimseye görünmek istemeyenler için gazebo yapılmış

Mesela Erkan Ünal bir sehpa geliştirmiş. Sipariş ettiğiniz yemeği, oturduğunuz yerden hiç kalkmadan yiyebiliyorsunuz.

Tepsi desen değil sehpa desen değil. Enteresan bir şey. Alt kısımda ayakları var ama sabit değil. O yüzden istediğiniz gibi kullanabiliyorsunuz. Kahve servisi eski gelenekleri yaşatmak için bakır tepsiyle yapılıyor. Bira ve su servisi için küçük bir kova hazırlanmış, içerisine buz dolduruluyor ve öyle servis ediliyor. Dikkatimi çeken birkaç şeyden bazıları bunlar.

ÜNLÜ İSİMLER ÇOKTAN KEŞFETMİŞ

Mekân yeni olunca bir açılış yapma gereği duyulmuş. Bodrum'da kim varsa davete teşrif etti. Güzel bir davet yapıldı.

Gece keyifli geçti. Gündüz beach'te de çok sayıda ünlü isim vardı. Fenerbahçeli Alex ve eşi, Özer Hurmacı ve sevgilisi Ceren Hindistan, Osman Merzeci, Melis Murathanoğlu, Neslişah Alkoçlar, Hilal Kosif, Mustafa Kefeli, Hakan Kosif ve eşi, Burak Hatipoğlu, Demet Akalın, Okan Kurt ve Alişan gördüğüm isimlerden bazılarıydı. Sosyete, spor ve sanat dünyasının birçok ismi şimdiden mekânı keşfetmiş anlaşılan. Aslında Erkan'ın amacı popüler yer yapmak değil; insanların rahat edebileceği, düzgün yemek yiyebileceği bir mekân yaratmakmış.

Beach'in hemen arkasındaki 30 odalı butik otelin de tüm misafirleri beach'e inince nezih bir kalabalık ortaya çıkıyor. Zaten Tilkicik Koyu Bodrum'un en güzel koylarından biridir. Çim, kum ve sonrası deniz. Bodrum hep yamaç olduğu için çoğu yerde iskeleden denize girmek zorunda kalıyorsun. Bu koyu özellikle çocuklu aileler tercih ediyor. Yan tarafa çok güzel bir yer yapılıyor. Sonra öğrendim ki Serdar Bilgili bir rezidans yapmış. Temmuz başı açmayı planlıyormuş. O yüzden Erkan Ünal'ın patron olarak ilk seçtiği lokasyon çok iyi. Mekânın iyi olacağını düşünüyorum.

Tayfun Topal/Habertürk

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Erkan Ünal Bodrum Tilkicik Koyu’nda yeni beach açtı!
  • 24.06.2012 15:15

Erkan Ünal Bodrum Tilkicik Koyu’nda yeni beach açtı!

Yaz sezonunun gelmesiyle birlikte Bodrum hareketlenmeye başladı. Bodrum'da bu se ...