maritbet girişmaritbet
ERA, girişimci adaylarına sektörü anlattı

ERA, girişimci adaylarına sektörü anlattı

ERA, kendi işinin patronu olmak isteyenlere dünyanın en çok kazandıran sektörü olan gayrimenkul danışmanlığını anlattı.

ERA Gayrimenkul Türkiye, büyüme ve yeniden yapılanma stratejisine paralel olarak verdiği ücretsiz seminerlerle gayrimenkul danışmanlığının avantajlarını anlatmaya devam ediyor. Avrupa'nın en yüksek gayrimenkul ofisi tutundurma oranlı markası ERA Gayrimenkul, ‘dünyanın en çok kazandıran sektöründe bERAber başarmak' sloganıyla kendi işinin patronu olmak isteyenlerle buluştu. 

Girişimci adaylarına yönelik İstanbul'da düzenlenen ücretsiz franchise seminerleri; ‘14 Ocak Perşembe günü WOW Otel Airport', ‘21 Ocak Perşembe Dedeman Otel Bostancı' ve ‘28 Ocak Perşembe Dedeman Otel Gayrettepe'de gerçekleşti. Toplamda 88 kişinin katıldığı seminerde Era Türkiye Satış Direktörü Kadir Tümen sektöre dair bilgiler verdi.

Gayrimenkul danışmanlığı sektörünün avantajlarının gözler önüne serildiği seminerlerde, gayrimenkul danışmanlığının neden en çok kazandıran iş alanlarından biri olduğu konusu da masaya yatırıldı, girişimci adaylarının bu sektörde neden yatırım yapmaları gerektiği anlatıldı.

Teknolojik işbirliklerine imza attı

Yeni işbirlikleriyle de sektöründe farklılık sunmaya devam eden ERA Gayrimenkul Türkiye, ailesine dahil ettiği yeni üyelerin yanı sıra, kurum içinde web sitesinin ön yüzünün yenilenmesi, müşteri ilişkileri programı, danışmanlar için mobil uygulama gibi yenilikleri hayata geçirdi. 

Öte yandan; altyapı ve teknoloji alanında gerçekleştirdiği atılımlarla da dikkat çeken ERA Gayrimenkul Türkiye, ‘Microsoft' ve ‘Findeks'le devrim niteliğinde anlaşmalara imza attı. ERA Gayrimenkul'ün, Microsoft'la imzaladığı işbirliği ile bundan böyle ERA Gayrimenkul danışmanları ofise gitmeden tüm işlerini mobil cihazlardan yürütebilecek. 

Sektörde bir ilk olan Findeks işbirliği ile ise ilk defa kiracı ve alıcının kredi notları satım ve kiralamayı gerçekleştiren tarafla paylaşılacak. Aktif 33 ofisi bulunan Era Türkiye, 2016 yılı sonuna kadar bu rakamı 60'a çıkarmayı hedefliyor. 

Yorum Yaz

Benzer Haberler

ERA, girişimci adaylarına sektörü anlattı
  • 29.01.2016 14:07

ERA, girişimci adaylarına sektörü anlattı

ERA, kendi işinin patronu olmak isteyenlere dünyanın en çok kazandıran sektörü o ...