maritbet girişmaritbet
 Era Gayrimenkul’ün İzmir ofisleri artıyor!

Era Gayrimenkul’ün İzmir ofisleri artıyor!

ERA Ses Ofisi, İzmir-Karşıyaka bölgesinde ERA Türkiye’nin nitelikli gayrimenkul danışmanlığı felsefesine uygun olarak kapılarını açtı.

ABD'li gayrimenkul danışmanlık devi ERA, Türkiye'deki büyüme stratejisini ara vermeden sürdürüyor. İki yılda 37 ofise ulaşan ERA Gayrimenkul Türkiye, ERA Ses ofisiyle İzmir Karşıyaka-Yeni Girne'lilere de hizmet vermeye başladı. ERA Gayrimenkul Türkiye Yönetim Kurulu Üyesi Can Ekşioğlu ve ERA Türkiye Koordinatörü Mustafa Baygan'ın ev sahipliğinde kapılarını açan ERA Ses, İzmir'in dördüncü ERA ofisi olma özelliği taşıyor. Ekonominin lokomotifi konumundaki gayrimenkul sektöründe danışmanlık hizmeti veren ERA Türkiye, franchise ağına yeni üyeler kazandırmayı sürdürüyor.

ERA Ses, İzmir-Karşıyaka'nın gelişen bölgesi Yeni Girne'de faaliyetlerine başladı. Karşıyaka-Yeni Girne'nin, İzmir gayrimenkul piyasasında en hızlı yükselen bölgelerden birisi olduğunu belirten ERA Ses brokerları Serkan Sonbahar ve Kenan Öcal'ın hedeflerinin bölgenin en nitelikli gayrimenkul danışmanlık hizmeti veren ofisini oluşturmak ve müşterilerine yatırım danışmanlığı yapmak olduğunu ifade ettiler.

Yatırımlar aralıksız devam edecek

Ses Ofis'in açılışında konuşan ERA Gayrimenkul Türkiye Yönetim Kurulu Üyesi Can Ekşioğlu, “Sizlerin bu güvenini boşa çıkarmayacağız. Hep arkanızda olacağız ve hep birlikte daha iyi günlere, daha kazançlı günlere gideceğimize inanıyorum” dedi.

Türkiye'nin de içinde bulunduğu Avrupa ve Ortadoğu bölgesinin en başarılı markası olarak dünyada 3 bini aşkın ofise sahip olan ERA'nın Türkiye Koordinatörü Mustafa Baygan, şirketin iki yıldır faaliyette olduğu Türkiye'de 37 ofisle faaliyetlerini sürdürdüğünü belirtti. Baygan, “İyi bir gayrimenkul danışmanı olmak Era'nın zaten dünya felsefesinde var. İzmir çok sağlam, kuvvetli ve hızla büyüyor. Yeni görüşmelerimiz de var” dedi.

15 yıl boyunca ilaç sektörünün önde gelen şirketlerinden birinde yöneticilik ve bu sürenin son 5 yılında bölge müdürü olarak görev yapan ve kendi işini kurmak üzere gayrimenkul sektörüne girmeye karar veren iletişim fakültesi mezunu broker Serkan Sonbahar ile 7.5 yıl bankacılık deneyimi sonrası ilaç sektörünün her kademesinde görev yapan 27 yıllık sektör deneyimine sahip Kenan Öcal, 35 yıllık birikimlerini gayrimenkul sektöründe faydaya dönüştürmeyi hedefliyorlar. 

Yorum Yaz

Benzer Haberler

 Era Gayrimenkul’ün İzmir ofisleri artıyor!
  • 26.05.2015 12:20

Era Gayrimenkul’ün İzmir ofisleri artıyor!

ERA Ses Ofisi, İzmir-Karşıyaka bölgesinde ERA Türkiye’nin nitelikli gayrimenkul ...