maritbet girişmaritbet
ERA Gayrimenkul’den İzmirli yatırımcılara tapu eğitimi!

ERA Gayrimenkul’den İzmirli yatırımcılara tapu eğitimi!

Avrupa ve Ortadoğu’nun en büyük gayrimenkul yatırım danışmanı ERA, Türkiye’de büyümesine yatırımcılarına verdiği eğitim desteğiyle de devam ediyor.

Türkiye'nin üçüncü büyük kenti olarak konut sektörü açısından önemli bir gelişme potansiyeline sahip olan İzmir'e çıkartma yapan ERA Gayrimenkul, franchise ofislerine yönelik eğitim uygulaması kapsamında bölgenin yatırımcı için avantajlarını anlattı. Ege bölgesindeki ERA Gayrimenkul ofislerine verilen ‘tapu ve hukuk' eğitiminin ardından düzenlenen yemekte konuşan ERA Türkiye Koordinatörü Mustafa Baygan “İstanbul'dan sonra en hızlı büyüdüğümüz il olan İzmir'de ofislerimizle sık sık bir araya gelme çabası içindeyiz. İzmir'de sektörün lideri olacak ERA Gayrimenkul marka ağını genişleterek tüm Ege'de en kaliteli ve nitelikli hizmet veren gayrimenkul markası olmak için çalışıyoruz” dedi. 

Alım satım endeksi yüzde 150 arttı

Gelişme potansiyeline ek olarak kentsel dönüşüm çalışmalarının son zamanlarda ciddi hız kazandığını anlatan Mustafa Baygan, kentsel dönüşümün öncelikle şehir merkezindeki çarpık yapılaşma nedeniyle merkezde yoğunlaşacağına ve buna paralel olarak diğer bölgeleri de tetikleyeceğine dikkat çekti. Baygan “Özellikle şehre olan göçün nitelikli olarak çoğalması ve bu doğrultuda konut ihtiyacının artması ile ulaşım imkanlarının kolaylaşması, şehri Ege Bölgesi'nin cazibe merkezi haline getirdi. Son 10 yılda İzmir ilinde konut satın alım endeksi yüzde 150'lik bir gelişim gösterdi. 

Buna paralel 2003 yılında satış metrekare fiyatları ortalamada 800 TL iken, günümüzde bu bedel yüzde 100'ün üzerinde bir artış ile 1.667 TL'ye ulaştı” dedi.

Türkiye'de iki yılda 46 ofis satıldı

İzmir'de dört ofisle faaliyetlerini sürdüren ERA Gayrimenkul Türkiye, üç günlük eğitim kampı kapsamında 30 araçlık bir ERA araç konvoyu da oluşturdu. İzmir sokaklarında dolaşan konvoy İzmirliler tarafından sempati ile karşılandı. Türkiye'nin de içinde bulunduğu Avrupa ve Ortadoğu bölgesinin en başarılı markalarından olan ve dünyada 3 bini aşkın ofise sahip ERA'nın Türkiye Koordinatörü Mustafa Baygan, şirketin iki yıldır faaliyette olduğu Türkiye'de şimdiye kadar 46 ofis satıldığını hatırlattı. 

Yorum Yaz

Benzer Haberler

ERA Gayrimenkul’den İzmirli yatırımcılara tapu eğitimi!
  • 05.08.2015 14:07

ERA Gayrimenkul’den İzmirli yatırımcılara tapu eğitimi!

Avrupa ve Ortadoğu’nun en büyük gayrimenkul yatırım danışmanı ERA, Türkiye’de bü ...