maritbet girişmaritbet
Emaar Retail marka ortaklığında yüzde 25 büyüdü!

Emaar Retail marka ortaklığında yüzde 25 büyüdü!

Dünyanın en büyük ertertainment (eğlence-dinlence hizmetleri) geliştiricisi şirketlerinden Emaar Retail LLC, 2012 yılında perakende pazarının önde gelen 100’den fazla markasıyla işbirliği yaparak iş ortaklıklarının sayısını yüzde 25 artırdı

 

Dünyanın en büyük ertertainment (eğlence-dinlence hizmetleri) geliştiricisi şirketlerinden Emaar Retail LLC, 2012 yılında perakende pazarının önde gelen 100'den fazla markasıyla işbirliği yaparak iş ortaklıklarının sayısını yüzde 25 artırdı. Emaar Retail'in ikonik eğlence mekanları Dubai Mall ve Dubai Marina Mall, 2011 yılına oranla ziyaretçi sayısını 5,2 milyon kişi artırarak, 2012 yılında 60 milyon ziyaretçi sayısına ulaştı. İş ortaklığı yaptığı şirketler arasında Emirates Airline, Samsung, Coca Cola gibi uluslararası markaların yer aldığı Emaar Retail, geçen yıl Swatch Grubu gibi önde gelen pek çok kuruluşla da işbirliğini yeniledi. Bu gelişmeyi değerlendiren Emaar Retail LLC CEO'su Arif Amiri, "Rekabetin giderek arttığı perakende pazarında ileri görüşlü şirketlerin markalarını vitrine çıkarmaları yenilikçi yollar arıyoruz* derken, şu açııklamayı yaptı: "Giderek büyüyen ortaklık ağımız, uzun vadeli müşteri kazanımına odaklanan uluslararası ve yerel şirketlerin açısından Emaar Retail'i tercih edilen bir platform haline getiriyor. Küresel çaptaki müşteri kitlesine hitap eden marka ortaklarına geniş bir yelpazede hizmet sunan Emaar Retail, yenilikçi eğlence anlayışı ile perakende sektörü için yeni bir çıta oluşmuş durumda." Dubai Akvaryumu & Sualtı Hayvanat Bahçesi gibi eğlence merkezleriyle her yıl ağırladığı ziyaretçi sayısını arttıran Emaar Retail LLC, benzer bir merkezi Emaar Türkiye bünyesinde Çamlıca'da yapına başlanan ve Aralık ayında lansmanı yapılan Emaar Square'de de oluşturacak. Emaar Türkiye CEO'su Ozan Balaban “Bize göre bir AVM'de eğlence kadar eğitim de olmalı. İnsanlar bir AVM'ye ailece gidip, sabahtan akşama kadar ailece eğlenebilmeli. Biz Emaar Square bünyesinde böyle bir eğlence merkezi oluşturmak üzere çalışmalar başladık. Emaar Square  AVM'de bir su altı hayvanat bahçesi, Sega ürünlerinin  de bulunduğu bir oyun merkezi, ailece eğlenmeyi destekleyen bir ‘family enternaitement center'ımız, 15 ekranlı IMAX sinemamız bulunuyor” dedi.  İstanbul'da da Dubai'de olduğu gibi önemli perakende devleriyle ortaklıklara imza attıklarını belirten Emaar Türkiye CEO'su Ozan Balaban, Galeries LaFayette'in ardından pek çok önemli markayla masaya oturduklarını, önümüzdeki günlerde bu markaları da açıklayacaklarını belirtti. Çamlıca'da yapımına başlanan Emaar Square 1.000'den fazla konut, 180 odalı beş yıldızlı bir otel ve Türkiye'nin en büyük alışveriş merkezlerinden birine  sahip olacak. Projenin içinde prestijli bir yere sahip Emaar Square Alışveriş Merkezi'nde yaklaşık 5 bin kişiye istihdam sağlanırken, yalnızca proje sakinlerine değil, tüm İstanbullulara hizmet eden dünya standartlarında bir alışveriş ve eğlence mekânı sunulacak.

Toplam kiralanabilir alanı 150 bin metrekareden fazla olan AVM'de, ziyaretçiler için eğlence ve çocuk oyun merkezleri ve buz pisti ve bir benzeri Dubai Mall'da bulunan sualtı hayvanat bahçesi gibi çok çeşitli seçenekler yer alırken 2.400 koltuklu mega sinema kompleksi ve yalnızca AVM'ye özel 4.500 araçlık otopark da bulunuyor.

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Emaar Retail marka ortaklığında yüzde 25 büyüdü!
  • 05.02.2013 12:43

Emaar Retail marka ortaklığında yüzde 25 büyüdü!

Dünyanın en büyük ertertainment (eğlence-dinlence hizmetleri) geliştiricisi şirk ...