maritbet girişmaritbet
EgeYapı, bir talihliyi İzTower’da ev sahibi yapacak!

EgeYapı, bir talihliyi İzTower’da ev sahibi yapacak!

İstanbul Shopping Fest ana sponsorlarından EgeYapı Group festival kapsamında bir talihliyi İzTower'da ev sahibi yapıyor.

Gayrimenkul sektörünün lider markalarından EgeYapı Group bu yıl beşincisi 6- 28 Haziran tarihleri arasında gerçekleştirilecek İstanbul Shopping Fest'in ana sponsorları arasında yer alarak bir talihliye Kartal'da hayata geçirdiği İzTower projesinden 1+1 daire hediye ediyor.  İstanbul Shopping Fest süresince 50 TL'lik her alışverişle çekilişe katılmaya hak kazanan talihli Shopping Fest sonunda noter huzurunda gerçekleştirilecek çekiliş ile belirlenecek. 

Yerli ve yabancı turistlere 23 gün boyunca alışveriş ve eğlence dolu unutulmaz bir İstanbul deneyimi yaşatacak Shopping Fest sürprizleri, hediyeleri ve etkinlikleriyle tüm hızıyla devam ediyor.

İzTower'da 1+1 daire hediye edecek!

Hayata geçirdiği projeleri ile gayrimenkul sektörünün dikkat çeken oyuncularından olan EgeYapı Group, 6- 28 Haziran tarihleri arasında 5'incisi düzenlenen İstanbul Shopping Fest kapsamında gerçekleştirilecek çekilişte kazanana İzTower projesinden 1+1 daire hediye ediyor.  İstanbul Shopping Fest süresince banka kartı ve kredi kartı ile gerçekleştirilecek her 50 TL'lik alışverişle çekilişe hak kazanan talihli EgeYapı Group'un Kartal'da yükselen projesi İzTower'tan ev sahibi olma şansı yakalayacak. Şanslı talihli İstanbul Shopping Fest sonucunda noter huzurunda gerçekleştirilecek çekilişle belirlenecek.

Ziyaretçileri sürpriz fırsatlar bekliyor!

6-28 Haziran tarihleri arasında Nişantaşı ve Bağdat Caddesi'ndeki EgeYapı Group standlarını ziyaret edenlere, farklı etkinliklerle birlikte  mevcut ve gelecekteki projeleri hakkında bilgi verirken sürpriz fırsatlardan yararlanma olanağı sunuluyor. 

Her yıl yerli ve yabancı turist tarafından büyük ilgi gören İstanbul Shopping Fest'in başta İstanbul'a büyük bir ekonomik değer kazandırdığını ifade eden EgeYapı Group Yönetim Kurulu Başkanı H. İnanç Kabadayı markalarının sponsorluğu ve festival hakkında şunları söyledi: ‘'Tarihi ve kültürel zenginliği, doğal güzelliği, güçlü ekonomisi ve kozmopolit yapısı ile dünyanın sayılı metropollerinden biri olan İstanbul'un Shopping Fest organizasyonu ile birlikte marka gücü uluslararası platforma taşınmış ve kentin iç ekonomisine de büyük katkı sağlanmıştır. 23 gün süresince devam edecek festival, alışverişe ek olarak yerli ve yabancı turistlerin katılımı sayesinde İstanbul markasına katkıda bulanmaktadır. EgeYapı Group olarak bütün projelerimizi bulunduğu bölgeye ve şehre değer katması aynı zamanda insan hayatını maksimum seviyede kolaylaştırması etkenlerini hedef alarak hayata geçiriyoruz. İnsan hayatına ve şehre verdiğimiz değer ve emek doğrultusunda İstanbul'a büyük katkıda bulunan İstanbul Shopping Fest'in ana sponsorları arasında yer alarak desteklemekten büyük mutluluk duyuyoruz'' dedi. 

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Ege Yapı, İstanbul'daki Cer Loft’un 2. etabını satışa sundu
  • 22.03.2023 16:02

Ege Yapı, İstanbul'daki Cer Loft’un 2. etabını satışa sundu

Cer Loft’un 2. etabında 27 özel loft daire bulunuyor ...

Ege Yapı, iki yılda 7 yeni projeye imza atacak!
  • 25.01.2023 14:29

Ege Yapı, iki yılda 7 yeni projeye imza atacak!

Gayrimenkul sektörünün öncü firmalarından Ege Yapı, hayata geçirdiği inşaat proj ...

“Yeni Konut Finansman Modeli inşaat sektörü için can suyu olacak”
  • 06.01.2023 11:24

“Yeni Konut Finansman Modeli inşaat sektörü için can suyu olacak”

Merakla beklenen yeni konut finansman modeli hakkında ayrıntılar açıklandı. Ege ...

Ege Yapı, Mamut Art Project'in ana sponsoru oldu!
  • 27.10.2022 17:23

Ege Yapı, Mamut Art Project'in ana sponsoru oldu!

Sanatı ve sanatçıları destekleyecek çalışmaların içerisinde yer almaya devam ede ...

Ege Yapı Modernyaka’da Herkese Göre Bir Avantaj Var!
  • 23.06.2022 14:49

Ege Yapı Modernyaka’da Herkese Göre Bir Avantaj Var!

Avcılar Ispartakule lokasyonunda Ege Yapı tarafından inşa edilen ModernYaka proj ...

"Konut finansman paketleri tüketiciler açısından fırsatlar doğuracak"
  • 17.05.2022 11:40

"Konut finansman paketleri tüketiciler açısından fırsatlar doğuracak"

Ege Yapı Yönetim Kurulu Başkanı H. İnanç Kabadayı, Nisan 2022 konut satış istati ...