maritbet girişmaritbet
Ege-Koop, ortaklarına yılbaşı hediyesi verdi

Ege-Koop, ortaklarına yılbaşı hediyesi verdi

703 konutluk Karşıyaka Körfez Evleri projesinde yer alan 7 kooperatifin ortaklarının kartonpiyer ve laminant parkeleri döşendi. Ayrıca tasfiye halindeki kooperatiflerin ortaklarına para iadesi yapılmaya başlandı

Konut sektöründe ilklere imza atan Ege-Koop, gerçekleştirdiği kent yenileme projelerinde hem ortaklarına evlerini belirlenen tarihten önce teslim etti hem de sözleşmelerde yer almamasına rağmen ek imalat yaptı. Ege-Koop, ortaklara para iadesinde de bulundu.

Ege-Koop, Ege-Koop Güzelbahçe Evleri ve bin 600 konutluk Egekent 4 projesindeki kooperatiflerin ortaklarına daha önce 2-16 bin TL değerinde ek imalat ve para iadesinde bulunmuştu. Ege-Koop bu önemli geleneğini bozmadı ve 703 konutluk Karşıyaka Körfez Evleri projesinde yer alan 7 kooperatifin ortaklarının sözleşmelerde yer almamasına rağmen kartonpiyer ve laminant parkelerini döşedi. Ege-Koop bununla da yetinmedi tasfiye halinde kooperatiflerin ortaklarına para iadesi yapmaya başladı.

Ege-Koop Genel Başkanı Hüseyin Aslan, kooperatif merkezinde gerçekleştirilen sembolik törenle Körfez Koru Evleri Konut Yapı Kooperatifi ortaklarına banka cüzdanlarını verdi. Kooperatif ortakları yeni yıl öncesinde karşılaştıkları sürprizle şaşkınlıklarını gizleyemezken Genel Başkan Hüseyin Aslan ve Körfez Koru Evleri Kooperatifi Başkanı Mine Kıllı'ya teşekkür etti.

GELENEK SÜRDÜ

Yapı maliyeti 80 milyon TL'yi bulan Karşıyaka Körfez Evleri projesi ortaklarına para iadesinde bulunduklarını belirten Ege-Koop Genel Başkanı Hüseyin Aslan, "Yaptığımız ihalelerde aldığımız indirimlerle sektörün bu zorlu döneminde meydana gelen zamların önüne geçtik. 5-6 bin liralık ek imalatlar yaptık. Maliyet hesaplarını en uygun seviyeye getirerek, lüks konutları piyasa fiyatlarının altında bitirdik. Altyapısını tamamladık, alana doğal gaz getirdik. Hem de ortaklara para iadesinde bulunduk" dedi.

Her ortak için bin 500 lirayı bulan para iadesinin ortaklara yeni yıl hediyesi olduğunu ifade eden Aslan, "İlk etapta 132 ortağın hesabına nakit olarak paralar yatırıldı. Önümüzdeki aylarda ortaklara para iadesi yapmaya devam edeceğiz. Ege-Koop yine geleneğini bozmadı, ortaklarını sevindirdi. Her zaman ortaklarımızın ihtiyaçlarına cevap vermeye devam edeceğiz" diye konuştu.

'Yapılan ödeme, bize maddi katkı sağladı'

S.S. Körfez Koru Evleri Başkanı Mine Kıllı, ortaklar adına Genel Başkan Hüseyin Aslan'a teşekkür ederken, şöyle konuştu: "Ege-Koop'a güvenen ortaklarımız sayesinde hem piyasa fiyatlarının yüzde 30-40 altında lüks konutlara sahip olduk, hem de para iadesi aldık. Ortaklarımızın evlerine doğalgaz aldığı şu günlerde bu ödeme tüm ortaklarımıza büyük maddi katkı olmuştur."

Kaynak: Yeni Şafak

  • Etiketler:

Yorum Yaz