maritbet girişmaritbet
Dumankaya, yatırımcıların kazancını katlıyor

Dumankaya, yatırımcıların kazancını katlıyor

Dumankaya İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Uğur Dumankaya yüksek kazanç sunan projeleri ile ilgili değerlendirmelerde bulundu.

Bugüne kadar İstanbul'un en çok kazandıran projelerine imza atan Dumankaya İnşaat ise, ön satış dönemi ile birlikte sunduğu fiyat avantajlarının yanı sıra anahtar teslimi sonrası asistan, konut destek, dizayn destek gibi hizmetleri ile Türkiye ortalamasının üzerinde bir kazancı garanti ediyor.

Dumankaya İnşaat fırsat niteliğindeki bölgelerde hayata geçirdiği eşsiz projeler ile daha ilk adımda yatırımcılara karlı bir seçenek sunarken, Dumankaya Dünyası ile de geniş bir satış sonrası destek hizmetleri sunuyor. Asistan hizmetleri, aktiviteler aracılığıyla projenin bir sosyal toplanma alanına dönüştürülmesi, satış-kiralama hizmetleri, dizayn destek, konut destek gibi çalışmaları oluşturduğu hizmetler bütünü de yatırımcıların kazancını katlıyor.

KAZANÇ ORANLARI YÜZDE 150'Yİ BULUYOR 

Dumankaya'nın hayata geçirdiği çeşitli projelerinde yüzde 150'yi bulan kazanç oranları ve sektörün yatırımcı için önemine değinen Dumankaya İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Uğur Dumankaya şunları söyledi: “Ekonomide belirsizliğin hâkim olduğu, döviz/TL parametresinin TL aleyhine seyrettiği bir yılda sektörümüzün elde ettiği bu prim oranları oldukça önemli. Bu rakamlar, insanların sektöre olan güvenini de pekiştirecektir. Konut yatırımı, her geçen gün çok daha kazançlı ve mantıklı bir yatırım haline geliyor. Bu gelişme oldukça memnuniyet verici.”

“Biz Dumankaya olarak her zaman oturumcuların ve yatırımcıların ihtiyaçlarını gözeterek projelerimizi geliştiriyoruz. Nihayetinde ise projenin elde ettiği kazancı paylaşıyoruz. En iyisini yapma ve öncü olma düşüncemiz sayesinde projelerimizde sektör ortalamasının çok üzerinde bir değer oranı yakaladık. Önümüzdeki dönemde de şehir için ortaya koyduğumuz bu değeri yatırımcılar ile paylaşmaya devam edeceğiz.”

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Saba Tümer'li Dumankaya İnşaat kampanya reklamı!
  • 29.08.2016 14:59

Saba Tümer'li Dumankaya İnşaat kampanya reklamı!

Ünlü sunucu Saba Tümer, Dumankaya İnşaat'ın kampanya reklam yüzü oldu. ...

Dumankaya 2016'da gövde gösterisi yapacak!
  • 14.01.2016 15:51

Dumankaya 2016'da gövde gösterisi yapacak!

2016'da 1.2 milyar liralık değere sahip Fikirtepe ve Çayırova projelerini satışa ...

Saba Tümer, Dumankaya İnşaat'ın kampanya yüzü!
  • 12.09.2015 15:40

Saba Tümer, Dumankaya İnşaat'ın kampanya yüzü!

Dumankaya İnşaat'ın kampanya tanıtım reklamında Saba Tümer rol alacak. ...

Uğur Dumankaya 'Fikirtepe ve Gebze Eylül'de'
  • 09.04.2015 14:08

Uğur Dumankaya 'Fikirtepe ve Gebze Eylül'de'

Dumankaya İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Uğur Dumankaya, Flex Office Bahçeşehir p ...