maritbet girişmaritbet
Dumankaya ve Al Mazaya ortaklığı icraata dönüşüyor

Dumankaya ve Al Mazaya ortaklığı icraata dönüşüyor

Ortadoğu’nun en büyük gayrimenkul geliştiricisi Al Mazaya, Türkiye’deki partneri Dumankaya İnşaat ile yeni projelere start veriyor.

Türkiye'nin en önemli gayrimenkul geliştiricilerinden Dumankaya İnşaat, Ortadoğu'nun güçlü gayrimenkul geliştiricisi Al Mazaya Holding ile Mayıs 2014'te işbirliği anlaşması imzaladı. Türkiye'de yapılan toplantıdan sonra ortaya konan fikirler tek tek realize ediliyor.

Türkiye'deki gayrimenkul sektörünün önünün açılması ile daha kapsamlı projelere imza atmak isteyen Dumankaya İnşaat, Ortadoğu'nun en büyük gayrimenkul geliştiricilerinden Al Mazaya Grup ile inşaat sektörünü ve marka şehir İstanbul'u bir üst seviyeye taşıyacak yeni projeleri hayata geçiriyor. İki firma arasındaki anlaşma, Dumankaya İnşaat Yönetim Kurulu Başkan Vekili Barış Dumankaya ile Al Mazaya Holding Yönetim Kurulu Başkanı Rasheed Al-Nafisi'nin imzasıyla resmiyet kazandı. Bu yolla Türk ekonomisine maksimum fayda sağlanması hedefleniyor. 

Ortaklık yapısı yüzde 50–50 olarak şekillenen girişimin tanıtım toplantısında bir konuşma yapan Dumankaya İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Uğur Dumankaya, bu yolla hedeflerine yaklaştıklarını belirtti. “Bugün bizim için hem önemli hem de mutlu bir gün.  Sürekli gelişim ve değişim vizyonuyla gayrimenkul sektörünün en çok beğenilen markası haline getirdiğimiz Dumankaya, bugün bir yeniliğe daha imza atıyor” diyen Uğur Dumankaya, “Arayışımız hep daha kaliteliden, daha yüksek standarttan ve katma değer yaratan işbirliklerinden yana oldu. Bugün, bu yolculuğumuzun önemli kilometre taşlarından biri…” diye konuşmuştu.

Türkiye'ye gelmekten memnunlar

Küresel pazarlardan biri konumunda gelen Türk pazarına inşaat gibi hareketli ve geri dönüşü güvenli olan bir sektörden girdikleri için duyduğu memnuniyeti dile getiren Al Mazaya Holding Yönetim Kurulu Başkanı Rashid Al Nafisi ise şöyle konuştu:

“Bu kararı vermek ibizim için kolay olmadı. Dünyadaki ekonomik trendleri, bölgedeki ülkeleri ve konumlarını karşılaştıran uzun araştırmalar yaptık. Şirketimiz, bundan sonra Türkiye pazarına girme kararı verdi. Siyasi ve ekonomik istikrar, hükümet sübvansiyonları ve yatırım politikaları, başarılı iş yatırımlarını yöneten esnek yasalar gibi faktörler, Türk pazarında faaliyetlerimizi yürütmek için aldığımız kararda önemli bir rol oynadı. Bu faktörler, gayrimenkul geliştirme, altyapı ve finansal yeniden yapılandırma, yatırım teşvik mevzuatı gibi Türkiye'nin atılım gerçekleştirdiği alanlarda kilit rol oynamaktadır.” dedi.

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Uğur Dumankaya 'Fikirtepe ve Gebze Eylül'de'
  • 09.04.2015 14:08

Uğur Dumankaya 'Fikirtepe ve Gebze Eylül'de'

Dumankaya İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Uğur Dumankaya, Flex Office Bahçeşehir p ...

Ata Ceylan, enerji sektörünü değerlendiriyor!
  • 19.01.2015 11:11

Ata Ceylan, enerji sektörünü değerlendiriyor!

Ortadoğu Grup Yönetim Kurulu Üyesi Ata Ceylan, 3. İnşaat ve Konut Konferansı'nda ...

Uğur Dumankaya, D Planı'nı açıkladı!
  • 09.12.2014 15:06

Uğur Dumankaya, D Planı'nı açıkladı!

Dumankaya İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Uğur Dumankaya, D Planı'nı açıkladı ve 2 ...

2 yıldır ihtişamlı bir stantla Cityscape'e katılıyoruz
  • 22.09.2014 15:26

2 yıldır ihtişamlı bir stantla Cityscape'e katılıyoruz

Dumankaya İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Uğur Dumankaya, Cityscape 2014 Fuarı'nda ...

Al Mazaya, Dumankaya İnşaat ile Türkiye'ye geliyor
  • 30.05.2014 08:59

Al Mazaya, Dumankaya İnşaat ile Türkiye'ye geliyor

Türkiye’nin en önemli gayrimenkul geliştiricilerinden Dumankaya İnşaat, Ortadoğu ...

Uğur Dumankaya, Villa Gizli Bahçe'yi anlattı
  • 25.01.2014 10:33

Uğur Dumankaya, Villa Gizli Bahçe'yi anlattı

Dumankaya İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Uğur Dumankaya, Villa Gizli Bahçe projes ...