maritbet girişmaritbet
Dumankaya İnşaat D Planı yaptı!

Dumankaya İnşaat D Planı yaptı!

Dumankaya İnşaat, satışı devam eden projelerinde yatırımcı ve müşterisini daha mutlu edebilmek için D Planı'nı devreye soktu.

ilk yuvanız, emeklilik hayaliniz ya da geleceğinizi güvence altına alan akıllı bir yatırım... Amaç ne olursa olsun, ev almak hayatınızın en zor birkaç kararından biri...

Üstelik bu kararı her an planlarınızı bozabilecek, değişken koşullar altında vermek zorundasınız. Akılınızın sorularla dolu olması çok doğal. Kredi ödemelerinde zorluk yaşarsanız size kim yardım edecek?

Oturduğunuz evi satmanız gerekirse yeni evinizin teslimine kadar nerede kalacaksınız? Proje tamamlandığında, istediğiniz gibi olacak mı? Olmazsa ne yapacaksınız? Evle ilgili ihtiyaçlarınız teslim gününe kadar değişirse ne olacak?

Bu ve bunun gibi soruları yanıtlayabilmek için gelip geçici finansal çözümlerden daha fazlası gerekir. Her şeyin ince ince düşünüldüğü, sağlam ve eksiksiz bir plan gibi...

Dumankaya, 51 yıllık deneyimini, kurumsal ve ekonomik gücünü kullanarak oluşturduğu, Türkiye'nin ilk ve en kapsamlı güvenceler bütününü sunar: D Planı!

D Planı'nın, aklınızdaki bütün sorulara içinizi rahatlatan bir cevabı var. D Planı ile Dumankaya, satış ofisine attığınız ilk adımdan itibaren yanınıza. Üstelik oradan hiç ayrılmıyor. 

Eski evini getir yeni evini al

Yeni bir projeye girmek, bir ev almak istiyorsunuz ama peşinat için kaynak oluşturmanız gerek.  Ne yapacaksınız? Örneğin oturduğunuz evi satabilirsiniz. Evet, iyi fikir. Ama bir dakika! Onu satarsanız kiraya çıkmanız gerekmeyecek mi?

Bir Dumankaya projesine giriyorsanız hayır! Çünkü isterseniz eviniz Dumankaya'ya satabilir ve Dumankaya yeni evinizi size teslim edene kadar eski evinizi oturmaya devam edebilirsiniz.

Üstelik kira ödemeden!

Kiracı garantisi

Yatırım amacıyla bir ev alacaksınız ama yeni teslim edilen projelere kiracı bulmanın zor olduğunu düşünüyorsunuz. 
Düşünmeyin!

Evinizi size teslim ettikten sonra Dumankaya, sizin kiracı bulacağını "garanti" ediyor. Kiraya vereceğimiz bedeli önceden tespit ederek, bu tutarı da size "garantiliyor"

Üstelik 1 yıl boyunca...

Kredi ödeme yardımı

Kredi kullanmadan ev almak kolay değil. Ama konut kredilerinin vadeleri de malumunuz... O kadar yıl boyunca, kimsenin işsiz kalmayacağını yada başına bir şey gelmeyeceğinin garantisi yok elbette. Böyle bir durumda kimse ailesini zorda bırakmak istemez. İşte bu yüzden D Planı'nda Kredi Ödeme Yardımı var.

İade Garantisi

Satış ofisine geldiniz. Maket güzel. Broşürde, harika bir hayat resmedilmiş. Evin özellikleri, tam aradığınız gibi. Ödeme koşulları da size göre...

Ama yine de içinizi bir kurt kemiriyor.

Ya proje istediğiniz gibi olmazsa?

Dumankaya'da böyle bir şeyin olması zor. Yine de içiniz rahat etsin diye Türkiye'de bir ilke imza attı. İade Garantisi!

Size evinizi teslim almadan önce sorgusuz sualsiz "iade etme" güvencesi sunuyor. 

İşte bu, yalnızca Dumankaya'da olur. 

Ev güncelleme

Dumankaya'da bire konut projesine girdiniz ama eviniz teslim edilene kadar sizin ihtiyaçlarınız değişti. Hayat size bir sürpriz yaptı. Örneğin ikizleriniz oldu. Ne mutlu!

Böyle bir durumda evinizi ihtiyaçlarınıza göre güncelliyorsunuz. Yani mevcut evinizi sizden alıyor, çok uygun koşullarla size uygun yeni bir Dumankaya konutu veriliyor. 

Aidat garantisi

Bugünlerde konut demek biraz da aidat demek. Yeni konut projeleri, her geçen gün daha da zenginleşen ekstra ürün ve hizmetlere geliyor. Bu da tabii aidata yansıyor. 

Kira gelirim olsun diye aldığınız ev, ya bir masraf kaynağı olursa?

Dumankaya'da olmaz. Çünkü kiracı garantisi olduğu gibi Aidat Garantisi de D Planı kapsamında.

Kısacası; evinizde kiracı yoksa aidatı siz ödemeyin, 1 yıl boyunca Dumankaya ödesin. 

İlave teknik destek

Hayalinizdeki evi aldınız ama hiç de hayal etmediğiniz sorunlarla karşılaştınız. Ne gibi? Olmaz ya, diyelim ki çatı aktı, kapı bozuldu, tesisatta sorun çıktı. 

Dumankaya'da böyle durumlar için en dişe etmenize gerek yok. Dumankaya'da aldığınız ev de sektör genelinde olduğu gibi ilk 1 yıl boyunca değil, tam 3 yıl boyunca garantisi kapsamında. Elbette ücretsiz. 

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Saba Tümer'li Dumankaya İnşaat kampanya reklamı!
  • 29.08.2016 14:59

Saba Tümer'li Dumankaya İnşaat kampanya reklamı!

Ünlü sunucu Saba Tümer, Dumankaya İnşaat'ın kampanya reklam yüzü oldu. ...

Dumankaya 2016'da gövde gösterisi yapacak!
  • 14.01.2016 15:51

Dumankaya 2016'da gövde gösterisi yapacak!

2016'da 1.2 milyar liralık değere sahip Fikirtepe ve Çayırova projelerini satışa ...

Saba Tümer, Dumankaya İnşaat'ın kampanya yüzü!
  • 12.09.2015 15:40

Saba Tümer, Dumankaya İnşaat'ın kampanya yüzü!

Dumankaya İnşaat'ın kampanya tanıtım reklamında Saba Tümer rol alacak. ...

Dumankaya ve Al Mazaya basın toplantısı!
  • 24.02.2015 10:21

Dumankaya ve Al Mazaya basın toplantısı!

Ortadoğu’nun en büyük gayrimenkul geliştiricilerinden Al Mazaya, Türk gayrimenku ...