maritbet girişmaritbet
Doğa Yatırım ile sektörde yerini sağlamlaştırıyor

Doğa Yatırım ile sektörde yerini sağlamlaştırıyor

Doğa Okulları’nı da bünyesinde bulunduran Doğa Grup, okul ve otel inşaatındaki deneyimini konut sektöründe değerlendirmek üzere Kurtköy’de Doğa Yatırım’ın satış ofisini hizmete açtı

Kurum, 2011'den bu yana yürüttüğü taahhüt işlerine yeni bir yön vererek gayrimenkul satış, pazarlama ve danışmanlık hizmeti verecek. Eğitim faaliyetleri ile tanınan Doğa Okulları, Kurtköy'ü kendisine merkez seçerek gayrimenkul satış, pazarlama ve danışmanlığı vermek üzere kolları sıvadı. Kurtköy'de Delmar Yapı'nın inşa ettiği Perla Palas'ta Doğa Yatırım'ın açılışını gerçekleştiren grup, genel müdürlüğe Ali Cenk Dönmez'i atarken satış ve pazarlama müdürlüğüne de Ahmet Gülşen'i getirdi. Doğa Yatırım, Elit Perla Palas ve Elit Grand Palas başta olmak üzere bölgedeki farklı projelerden 900 konutun satışını üstlendi. Grup, bahar ayları ile birlikte Kurtköy'de gerçekleştirecekleri kendi projelerinin satışını da üstlenecek ve farklı projeleri de portföyüne katacak.

Kurtköy üsleri olacak

Doğa Grup'un 2011 yılından bu yana kendi okullarını,  otellerini ve inşaat işlerini yürüttüğünü, elde ettiği birikimi artık gayrimenkul sektöründe daha iyi bir yer edinmek üzere kullanma kararı aldığını belirterek sözlerine başlayan Doğa Yatırım Genel Müdürü Ali Cenk Dönmez her türlü vizyoner projenin içinde yer alacaklarını belirtti. 40 kişilik bir kadro ile Ankara'da iki okul yaptıklarını belirten Dönmez, “Ankara'dan sonra İstanbul'da da kentsel dönüşüm ağırlıklı projeler gerçekleştiriyoruz. Bunlara ilave olarak Kurtköy'de de 900 konutun satışını üstleneceğiz. Çünkü burası gelişimi ve lokasyonu ile şehirleşmenin düzgün gittiği bir bölge. İmar planlarında da sorun yok. Kendisiyle barışık projeleri yeni sahipleri ile buluşturacağız.  Kurtköy'ü önemsiyoruz ve yeni projelerle kamuoyuna kendimizi göstereceğiz” dedi.

Ellerinde hemen teslim 100 konut var

Kurtköy'de hemen taşınılabilecek en az 100 konut ile yola çıktıklarını belirten Doğa Yatırım Satış ve Pazarlama Müdürü Ahmet Gülşen'de iyi işlere imza atacaklarını garantisini verdi. Önemli olanın satış olduğuna vurgu yapan Gülşen, “Delmar Yapı'nın iki projesinin satışını üstlendik. Farklı projelerde bünyemizde yer alacak. Şimdilik 900 konut ile hareket ediyoruz. Kısa zamanda gerçekleştireceğimiz kendi projelerimizle portföyümüzü binlerle ifade edeceğiz' diye konuştu.

Kurtköy'ün halen fiyatlarının yükselmediğine söyleyen Gülşen, “Burası havalimanına yakınlığı, toplu ulaşım imkanları, yolları, teknoloji üstleri ve büyük kurumların istihdamları ile gelecek vaat eden bir bölge. Burada stüdyoların yanı sıra aileler içinde konutlar üretiliyor ve biz bunu destekliyoruz. Az katlı, yolları geniş ve keyifle yaşanan bir bölge olacak. Kurtköy'ü kendimize üs seçtik ve zamanla bunda ne kadar isabetli davrandığımızı göreceğiz” diyerek sözlerini noktaladı.
Hüseyin Belibağlı/Emlaktasondakika.com

 

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Ali Cenk Dönmez'in gözüyle Doğa Yatırım
  • 28.12.2013 16:03

Ali Cenk Dönmez'in gözüyle Doğa Yatırım

Doğa Yatırım Genel Müdürü Ali Cenk Dönmez şirketin ayrıntılarını emlaktasondakik ...

Ahmet Gülşen Doğa Yatırım'ı anlatıyor
  • 28.12.2013 16:01

Ahmet Gülşen Doğa Yatırım'ı anlatıyor

Doğa Yatırım Satış ve Pazarlama Müdürü Ahmet Gülşen şirket ile ilgili emlaktason ...

Ali Cenk Dönmez sektörü değerlendirdi!
  • 26.04.2013 16:30

Ali Cenk Dönmez sektörü değerlendirdi!

Eston Deniz Genel Müdürü Ali Cenk Dönmez, emlaktasondakika.com Haber Koordinatör ...

Ahmet Gülşen, Rings İstanbul'u anlattı!
  • 18.01.2013 16:59

Ahmet Gülşen, Rings İstanbul'u anlattı!

Rings İstanbul Satış ve Pazarlama Müdürü Ahmet Gülşen, Sancaktepe'de inşa edilen ...

Rings İstanbul, bölgenin tek alışveriş merkezi olacak!
  • 09.02.2012 11:47

Rings İstanbul, bölgenin tek alışveriş merkezi olacak!

Selin Yapı Satış ve Pazarlama Müdürü Ahmet Gülşen, Rings İstanbul projesi hakkın ...

Pruva 34’ün örnek daireleri ziyaretçilerini bekliyor
  • 18.12.2017 11:19

Pruva 34’ün örnek daireleri ziyaretçilerini bekliyor

Doğa Madencilik imzası taşıyan ‘Pruva 34’ projesi Marmara Denizi’nin karşısında ...