maritbet girişmaritbet
DKY İnşaat Kartal’ı Fransa’ya taşıdı!

DKY İnşaat Kartal’ı Fransa’ya taşıdı!

Fransa’nın Cannes kentinde düzenlenen dünyanın en büyük emlak fuarı MIPIM 2015’e katılan DKY İnşaat, projeleri ile fuara damga vurdu.

DKY İnşaat'ın, ilk defa görücüye çıkardığı ‘DKY Kartal' projesi yatırımcıların beğenisini kazandı. Şirket DKY Kartal ve Kağıthane projeleri için fuarda ön talep toplama sürecini başlattı. DKY İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Ali Dumankaya, gelecek 2 yılda 10 projeyi hayata geçirerek 3 milyarlık yatırım gerçekleştireceklerini söyledi.

Markalı konut sektörünün önemli oyuncularından DKY İnşaat, projeleriyle Fransa'nın Cannes şehrinde düzenlenen MIPIM 2015'te ses getirdi. DKY İnşaat, dünyanın en büyük fuarı MIPIM'de İstanbul Kartal'da hayata geçireceği ‘DKY Kartal' projesini  maketi ile ilk defa görücüye çıkardı. ‘DKY Kartal' ve ‘Kağıthane' projeleri için ön talep toplama sürecini fuarda başlatan şirket, yeni projeleriyle yatırımcıların ilgi odağı oldu. 
MIPIM'in Türk gayrimenkul sektörünün tanıtımı açısından çok değerli olduğunu aktaran DKY İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Ali Dumankaya, fuarın sektörü yakından takip etmek ve iş bağlantıları kurmak açısından önemli olduğunu söyledi. Mütekabiliyet yasasıyla beraber yabancı yatırımcıların, Türkiye konut piyasasına olan ilgisinin arttığını vurgulayan Ali Dumankaya, “Dünya Gayrimenkul sektörünün kalbinin attığı bu fuar da yer alarak hem DKY İnşaat hem de Türkiye'nin tanıtımına katkı sağlamayı amaçlıyoruz. Bu fuar network oluşturmada önemli bir araç” dedi. 

dky inşaat kartal proje maketi

Fuara iki projeyle katıldıklarını açıklayan Ali Dumankaya, “Kartal'da çok büyük ve ses getirecek, DKY Kartal projemizi ilk defa burada görücüye çıkardık. Ayrıca Kağıthane'de Beşler arazisi üzerine inşa edeceğimiz projemizi tanıttık. İki proje de mimarisi ve kullanım alanlarıyla benzersiz. İki projemiz Türkiye'de gayrimenkul sahibi olmak isteyen yatırımcıların yoğun ilgisiyle karşılaştı” dedi. 

‘DKY KARTAL' İÇİN ÖN TALEP TOPLADI

DKY Kartal'ın detaylarını ilk defa MIPIM'de paylaştıklarını vurgulayan Ali Dumankaya, İstanbul'un yükselen yıldızı Kartal'da bölgenin en prestijli projesini hayata geçireceklerini belirtti. Ali Dumankaya, “Kartal'ın en güzel lokasyonunda Adalar manzarası ile yükselecek proje Kartal'ın sembollerinden biri olacak. DKY Kartal, 22 bin metrekarelik arazi üzerinde 2+1, 3+1, 4+1 ve 5+1 tip 327 adet konuttan oluşacak. DKY Kartal'da, Metro Cash & Carry mağazası da yer alacak. Projenin 2017 yılında tamamlanmasını hedefliyoruz” diye konuştu.

dky kartal

KAĞITHANE'DE 10 DÖNÜMLÜK DÖNÜŞÜM 

DKY İnşaat'ın MIPIM'de ön talep toplamaya başladığı ikinci proje ise Kağıthane'de gerçekleştireceği kentsel dönüşüm projesi. Ali Dumankaya, “Beşler firmasının Kağıthane'de 1945 yılından beri kullandığı, 10 dönümlük arazi üzerinde yeni bir proje yapacağız. Bu projemiz içinde ilk defa bu fuarda ön talep topluyoruz. Yaklaşık 200 konut ve mağazalardan oluşacak projede, yepyeni bir konseptle optimum kullanımlı daireler planlıyoruz..Bölgeye yepyeni bir dinamizm getirecek projenin ön talep sürecinden itibaren büyük ilgi göreceğini düşünüyoruz" ifadelerini kullandı. 

53 yıllık tecrübeyle İstanbul'a farklı yaşam alanları sunduklarını ifade eden Dumankaya, “Önümüzdeki 2 yıl içinde 10 proje hayata geçirerek 3 bin konut 3 milyar liralık yatırım hedefliyoruz” diye konuştu. 

DKY Kartal İletişim Bilgileri;

Web: http://www.dkyinsaat.com/
Telefon: 0216 517 9 517

Yorum Yaz

Benzer Haberler

DKY Ada Kartal projesi tanıtıldı!
  • 29.09.2017 15:52

DKY Ada Kartal projesi tanıtıldı!

DKY inşaat'ın Kartal'da hayata geçireceği yeni projesi DKY ADA'yı basına tanıttı ...

Ali Dumankaya 'Yabancılara 10 milyar dolarlık satış yapacağız'
  • 25.04.2015 20:35

Ali Dumankaya 'Yabancılara 10 milyar dolarlık satış yapacağız'

DKY İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Ali Dumankaya, 9. Gayrimenkul Fuarı'nda yabanc ...

DKY Kartal görücüye çıktı!
  • 26.03.2015 09:53

DKY Kartal görücüye çıktı!

DKY İnşaat'ın Kartal'da hayata geçirdiği DKY Kartal projesi basına tanıtıldı. ...

Ali Dumankaya DKY Kartal'ı anlatıyor!
  • 26.03.2015 09:51

Ali Dumankaya DKY Kartal'ı anlatıyor!

DKY İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Ali Dumankaya, yeni görücüye çıkan DKY Kartal' ...

DKY Kartal projesinin tanıtım filmi!
  • 25.03.2015 14:58

DKY Kartal projesinin tanıtım filmi!

331 konutluk bir proje olan DKY Kartal projesinin tanıtım filmi yayında. ...

9. Gayrimenkul Fuarı'nda birçok firma boy gösterdi!
  • 25.04.2015 12:13

9. Gayrimenkul Fuarı'nda birçok firma boy gösterdi!

sektörün önemli buluşmaları arasında yer alan 9. Gayrimenkul Fuarı ve Türk-Arap ...