maritbet girişmaritbet
DKY İnşaat Beşler Sucuk Arsası için ruhsat bekliyor

DKY İnşaat Beşler Sucuk Arsası için ruhsat bekliyor

Ramazan ayında emlak editörleri ile bir araya gelen DKY İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Ali Dumankaya yeni projeler hakkında bilgi verdi.

İnternet mecrasında görev yapan emlak editörleri ile Feriye Lokantası'nda sohbetli bir iftar düzenleyen DYK İnşaat Yönetim Kurulu BaşkanıAli Dumankaya ve kurmayları Kağıthane ile Yenisahra'da geliştirdikleri projeler hakkında bilgi verdi.

DKY için ruhsat vakti

Kağıthane'de Beşler Sucuk'un 9 bin 500 metrekare yüzölçümündeki arsasının üzerinde yer alan fabrikanın kaldırıldığını belirten Dumankaya, “Arsanın her tarafı kullanılmış. Onları kaldırıyoruz. Burada hiç yapmadığımız yeni bir konsept geliştirmek için çalışıyoruz. 1+1 ve 2+1'leri ağırlıkta olacağı, bu zamana kadar yapılan işlerden “iki tık” daha yukarıda bir iş olacak. 20 bin metrekare satılabilir alan ve 200 civarında konut planlıyoruz. Ruhsatları yetiştirebilirsek Eylül 2015'te lansmana çıkacağız” dedi.

Fiyatı açıklamadı

Israrlı sorular karşısında fiyat açıklamaktan Dumankaya, bölge değerleri civarında seyredileceğini ve projeyi hasılat paylaşımı ile gerçekleştireceklerini dile getirdi.

Yenisahra'da hedef 240 dönüm, kendi içinde ulaşım

Yenisahra'daki kentsel dönüşüm çalışmalarında hak sahipleri ile görüşmelerin devam ettiğine dikkat çeken Dumankaya, “Bölgenin geleceği çok parlak. Ataşehir ve E-5'in hemen yanı başında. Burada 60 dönümlük bir alan ile anlaşmaya vardık. Görüşmeler devam ediyor. Eğer hedeflediğimiz gibi 240 dönüme ulaşabilirsek yeni bir kent olacak. Çok katlı olmayan, kendi içinde ring ulaşım hattı olan bir konsept kurguluyoruz” diye konuştu.
Yenisahra'daki çalışmalar için belirleyici etkenin imar planları olduğunu söyleyen Dumankaya, “Ataşehir'in 1/5000'lik haritaları İBB'de halen onaylanmadı. Onlar onaylandığı ve ruhsatı aldığımız zaman Eylül 2016'ta orasında da lansmana çıkabiliriz” diye konuştu. 

Hüseyin Belibağlı/Emlaktasondakika.com

Yorum Yaz

Benzer Haberler

DKY İnşaat Beşler Sucuk Arsası için ruhsat bekliyor
  • 23.06.2015 10:36

DKY İnşaat Beşler Sucuk Arsası için ruhsat bekliyor

Ramazan ayında emlak editörleri ile bir araya gelen DKY İnşaat Yönetim Kurulu Ba ...