maritbet girişmaritbet
Denizbank'ın Avrupa Bölge Müdürlüğü Garden Office'e taşındı

Denizbank'ın Avrupa Bölge Müdürlüğü Garden Office'e taşındı

Denizbank, Merter’deki Garden Office'den Avrupa Bölge Müdürlüğü olarak kullanmak üzere 1.000 metrekarelik alan kiraladı.

Denizbank, Merter'deki Garden Office Projesi'nden Avrupa Bölge Müdürlüğü olarak kullanmak üzere 1.000 m²  alan kiralaması yaptı.

Garden Office Projesi'nin İstanbul'da ofis kiralamak isteyen kuruluşlarayönelik cazip bir iş merkezi olduğuna değinen Multi Development Türkiye CEO'su Hulusi Belgü: “En yeni inşaat teknolojileri kullanılarak hazırlanan alt yapısı, verimli ofis alanları, yüksek standartları ve cazip kiralama koşullarıyla Garden Office, kurumsal beklentilerinizin tam karşılığını veriyor” dedi.

Jones Lang La Salle Ticari Piyasalar ve Ofis departmanı aracılığı ile yapılan kiralama ile ilgili olarak Jones Lang La Salle Türkiye Başkanı Avi Alkaş, “Deniz Bank'ın Garden Office'i yeni bölge müdürlüğü olarak seçmesi bölge için önemli bir karardır, müşterilerine çok yakın mesafede olup modern ve güvenli çalışma ortamında bulunmalarını sağlayacaktır.” yorumunu yaptı.

Multi Development Türkiye ve İngiltere merkezli Area Property Partners tarafından gerçekleştirilen toplam 30.000 m2 kiralanabilir alana sahip Garden Office Projesi, Jones Lang La Salle ticari piyasalar ve ofis departmanı tarafından gerçekleştirilen 18.000 m2 kiralama ile beraber % 70 doluluğa ulaşmış bulunuyor.

Marmara Forum ile aynı kompleks içinde yer alan ve 30.000 m²  kapalı alana sahip 2 bloktan oluşan Garden Office, lokasyonu, uluslararası standartlardaki kalitesi ve A sınıfı ofis özellikleriyle kullanıcılarına benzersiz imkanlar sağlıyor. Fonksiyonel tasarımıyla tek katta geniş mekanlar yaratan bir proje olarak ön plana çıkan Garden Office, yüksek verimlilik oranı ile gün ışığı alan son derece ferah ofis alanları sunuyor. Marmara Forum Alışveriş merkezi ile aynı kompleks içinde bulunmasıve geniş otopark imkanı, Garden Office'in dikkat çeken diğer özellikleri arasında yer alıyor.

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Denizbank'ın Avrupa Bölge Müdürlüğü Garden Office'e taşındı
  • 28.03.2012 13:17

Denizbank'ın Avrupa Bölge Müdürlüğü Garden Office'e taşındı

Denizbank, Merter’deki Garden Office'den Avrupa Bölge Müdürlüğü olarak kullanmak ...