maritbet girişmaritbet
Denizbank kentsel dönüşümde ESİNDER’e destek olacak!

Denizbank kentsel dönüşümde ESİNDER’e destek olacak!

DenizBank Üst Düzey Yöneticileri, ESİNDER Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Özkan Ercan ile öğe yemeğinde buluştular.

DenizBank yöneticileri, kentsel dönüşüm projelerinde ESİNDER Yapı'ya tam destek vereceklerini söyledi.

ESİNDER Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Özkan Ercan ev sahipliğinde, Bahçelievler'de samimi ortamda gerçekleşen toplantıya Denizbank Perakende Bankacılık Satış Grubu Genel Müdür Yardımcısı Oğuzhan Özark, DenizBank Avrupa 2. Bölge Müdürü Murat Kulaksız, DenizBank Perakende Bankacılık Grubu Mortgage ve Taşıt Finansman Bölüm Müdürü Hakan Varol, Avrupa 2. Bölge Müdürlüğü Bireysel Bankacılık Bölge Satış Müdürü Arzu Koro, Denizbank Konut ve Taşıt Finansmanı Bölüm Müdürü Serkut İsafça, DenizBank Avrupa 2. Bölge Müdürlüğü Mortgage ve Taşıt Finansmanı Bölge Sorumlusu Resül Nida Sevimli hazır bulundular.

ESİNDER Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Özkan Ercan, DenizBank ile birlikte Kentsel Dönüşümde Türkiye'ye çok önemli bir finansman modeli sunduklarını ve bu modelin Türkiye'ye örnek olduğunu belirterek, “Bizler, DenizBank ile birlikte çok önemli bir finansman modelini Türkiye'ye kazandırdık. Vatandaşa  yüzde 50 indirimli kentsel dönüşüm kredisi kullanma imkanı sağlıyoruz. Vatandaşlar bu imkanlar doğrultusunda kendi binasını kendi yeniliyor. Türkiye'de DenizBank iş ortaklığımız ile birlikte kentsel dönüşümde umduğumuzdan iyi noktadayız, daha da iyi yerlere geleceğiz ”dedi.

Müteahhitlere modeli anlatıyoruz

Aydın Üniversitesi ve Esenler Belediyesi ile birlikte düzenledikleri  “Müteahhitlik Okulu” ile birlikte Türkiye'ye eğitimli müteahhitler kazandırdıklarını belirten ve bu müteahhitlere DenizBank ile oluşturdukları Kentsel Dönüşüm Kredi Modelini anlattıklarını belirten Başkan Özkan Ercan, “Artık Türkiye'de kat karşılığı inşaat modelinin bittiğini, yerine DenizBank ile oluşturduğumuz bu modelin tüm Türkiye'de kullanacağını, okulumuza gelen müteahhit arkadaşlarımıza anlatıyoruz “ dedi. 

İstanbul'un bir çok semtinde kentsel dönüşüm ofislerinin olduğunu belirten ve kentsel dönüşümdeki en büyük  finansmanlarının DenizBank olduğunu belirten Başkan Ercan, “İstanbul'da bizler gerek ada bazında olsun, gerek yerinde dönüşüm olsun yüzlerce insanın evlerini yeniledik. Bize burada en büyük katkı sağlayan DenizBank'tır. DenizBank vatandaşa ve bizlere önemli ölçüde finansman sağlamıştır” diye konuştu. 

Her müteahhit sizin gibi değil   

Yönettiği şirketler ile Başkan Özkan Ercan'ın, Türkiye'de Kentsel Dönüşümde önemli işler yaptığını belirten  Denizbank Perakende Bankacılık Satış Grubu Genel Müdür Yardımcısı Oğuzhan Özark ise, “Sizler kentsel dönüşümde Esenler, Bayrampaşa, Avcılar, Bakırköy ve Bahçelievler başta olmak üzere bir çok yerde kentsel dönüşümde önemli işler başardınız. Keşke her müteahhit sizin gibi olsa… Kentsel dönüşümde vermiş olduğunuz özveriden dolayı sizlere teşekkür ederiz” dedi.

Kentsel dönüşüme banka olarak vatandaşa finansman sağlayarak katkı sağlamak istediklerini belirten  Özark, “Özkan Ercan ile birlikte bizler Kentsel Dönüşümde yeni bir modeli Türkiye'ye kazandırdık. Bizler Türkiye'de depreme dayanıksız binaların DenizBank'ın sağlamış olduğu kredi modeli ile Türkiye'nin dönüşümüne katkı sunmak istiyoruz” şeklinde konuştu. 

DenizBank'ın düzenlediği  “En İyiler”  programında, Esinder Yapı A.Ş.'nin kentsel dönüşümde Türkiye lideri seçildiğini hatırlatan Oğuzhan Özark, “Bizler DenizBank olarak ESİNDER YAPI'ya güvenimiz sonsuzdur ”dedi.

ESİNDER Yapı'nın Esenler'de gerçekleştirdiği CEVİZLİBAHÇE Projesi için DenizBank olarak tüm kredi ve finansman desteğini sunacaklarını belirten Denizbank Perakende Bankacılık Satış Grubu Genel Müdür Yardımcısı Oğuzhan Özark ve DenizBank Avrupa 2. Bölge Müdürü Murat Kulaksız,  “Bu proje hemen ESİNDER için, hem de bizim için kentsel dönüşüm anlamında prestij  projelerden birisi. CEVİZLİBAHÇE Projisi'nden hariç ESİNDER Yapı ile önemli işler yapmaya devam edeceğiz” diyerek ESİNDER'e tam destek verdiler.

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Cevizli Bahçe Esenler projesinin foto galerisi yayında
  • 16.12.2014 13:58

Cevizli Bahçe Esenler projesinin foto galerisi yayında

Esinder Yapı tarafından inşa edilen Cevizli Bahçe projesi Esenler'de kentsel dön ...

Esinder Yapı'dan faiz indirimi!
  • 08.08.2016 15:31

Esinder Yapı'dan faiz indirimi!

Esinder Yapı, inşaat sektörü üzerinde oluşturabileceği olumsuz sonuçları en aza ...

Özkan Ercan, 'Yılın Çıkış Yapan İş Adamı' seçildi
  • 07.03.2016 17:02

Özkan Ercan, 'Yılın Çıkış Yapan İş Adamı' seçildi

ESİNDER Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Özkan Ercan, “Yılın Çıkış Yapan İş Adamı' öd ...

Cevizli Bahçe projesinde kuralar çekildi
  • 27.01.2015 09:10

Cevizli Bahçe projesinde kuralar çekildi

Esenler'in Nene Hatun Mahallesi'nde kentsel dönüşüm kapsamında hayata geçirilen ...

Cevizli Bahçe Esenler ön satışa çıktı
  • 16.12.2014 13:46

Cevizli Bahçe Esenler ön satışa çıktı

Esenler'de kentsel dönüşüm kapsamında hayata geçirilen Cevizli Bahçe projesinde ...

Denizbank kentsel dönüşümde ESİNDER’e destek olacak!
  • 26.05.2014 16:09

Denizbank kentsel dönüşümde ESİNDER’e destek olacak!

DenizBank Üst Düzey Yöneticileri, ESİNDER Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Özkan Erc ...