maritbet girişmaritbet
Delta Mobilya Boğaziçi'ne 9 milyon dolarlık eğlence üssü kuruyor!

Delta Mobilya Boğaziçi'ne 9 milyon dolarlık eğlence üssü kuruyor!

Delta Mobilya Türkiye'nin önde gelen ofis mobilyası şirketlerinden... Anahtar teslimi ofis, banka, hastane projeleri yapan Delta, halen yurtiçinde Garanti'den İş Bankası'na, HSBC'den Finansbank'a kadar birçok bankanın şubelerini yeniliyor

 

Delta, Türkiye'nin önde gelen ofis mobilyası şirketlerinden... Anahtar teslimi ofis, banka, hastane projeleri yapan Delta, halen yurtiçinde Garanti'den İş Bankası'na, HSBC'den Finansbank'a kadar birçok bankanın şubelerini yeniliyor. 
 
Öğrendiğimize göre şirket, son olarak iki uluslararası kurumu daha müşterileri arasına katmış. Almanya'nın en büyük bankası Deutsche Bank ile NATO'nun Avrupa'daki mobilya işlerinden artık Delta sorumlu. Delta ismi ofis mobilyasıyla özdeşleşti, ama görünen o ki grubun adını bundan sonra farklı bir alanda daha duyacağız. Delta Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Adem Yılmaz, iki yıldır Boğaziçi'nde Kuruçeşme Arena'nın yanında yeni bir eğlence merkezi kurmak için izin almaya çalışıyordu. Öğrendiğimize göre geçen hafta Boğaziçi İmar Müdürlüğü'nden son onayı da almış. Denize sıfır olan araziye içinde ünlü restoranların olduğu eğlence merkezi kuracak. Altı restoranın yer alacağı eğlence merkezine 9 milyon dolarlık yatırım yapılacak.
 
Birkaç haftaya kadar inşaata başlanacakmış. Buradaki restoranlardan birinin Sunset olacağı kesin gibi... Ayrıca İtalyan, İngiliz ve üç yerli restoranla daha görüşmeler devam ediyormuş. Görüşmelerin devam ettiği restoranlardan birinin Nusr'et olduğunu da belirtelim. Görüşmelerle ilgili ser verip sır vermeyen Adem Yılmaz, "Çok talep var. Teklifleri alıp, net bir karar vereceğiz. Kira artı cirodan pay istiyoruz. Cirodan pay yüzde 10'un altında olmaz" demekle yetiniyor. Adı henüz netleşmeyen eğlence merkezinin önümüzdeki yaz kapılarını açması bekleniyor. 
 
Para 

Yorum Yaz