maritbet girişmaritbet
Dap Burgu ve Tango Kulelerde Rotana ayrıcalığı!

Dap Burgu ve Tango Kulelerde Rotana ayrıcalığı!

Rotana, 22-25 Ocak 2015 tarihlerinde düzenlenen EMITT Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı’na katılmak üzere Türkiye’ye geldi.

DAP Yapı'nın, Burgu, Dalga ve Tango Kule projeleri, Fenerbahçe'den başlayıp Tuzla'ya kadar devam eden Türkiye'nin en uzun sahil bandı üzerinde yer alıyor. Yoğun ziyaretçi trafiğinin yaşandığı bölgede, geçici konaklama talebinin yanı sıra (haftalık, aylık, yıllık) uzun süreli konaklama ihtiyacının oluşması rezidans-otel konseptini öne çıkarıyor. Tango, Dalga ve Burgu Kule, bu yönüyle bölgenin nitelikli konaklama ihtiyacına bire bir yanıt veriyor.

DAP Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ziya Yılmaz Rotana işbirliğine ilişkin yaptığı açıklamada, şunları söyledi:

“Rotana işbirliği ile gerçekleştirdiğimiz Burgu ve Tango Kule'de 320 odamız var; bunlar stüdyo – suit – grand suit tipi rezidans daire (apart otel) şeklinde tasarlandı. Haftalık konaklamaya da, 1-2 aylık uzun süreli konaklamaya da uygun. Rotana'ya teslimlerine başladık. 4-5 aylık bir adaptasyon sürecinden sonra Mayıs 2015'ten itibaren ilk misafirlerimizi ağırlayacağız. Projelerimiz, Körfez ülkelerinden turistleri Anadolu Yakasına yönelten yeni bir dönemin habercisi olacak. Ağırlıklı körfez turistleri olmakla birlikte, Avrupalı turisti de çekmeyi başaracağımızı düşünüyoruz. Rotana, kendi coğrafyasının yaşam kültürünü ve alışkanlıklarını iyi biliyor. Konseptimizi, onların yaşam kültürüne, damak tadına uygun bir kurguyla dizayn ettik. 7 bin m2'lik görkemli bir lobi yaptık.“

Tango Kule

Ayrıcalıklı Yaşam Alanları Sunuluyor

Rotana'nın işletmesini üstlendiği apart-hoteller, uzun süreli konaklama yapmak isteyen misafirler ve aileler için her bölgenin en güzel binalarında ayrıcalıklı şehir yaşamı sunuyor. Mobilyalı ve 24 saat oda servisli daireler, isteğe bağlı olarak genişletilebiliyor. Hızlı kablosuz internet bağlantısı, her odada LCD ekran televizyonlar, tam donanımlı ve mobilyalı mutfak bu apart-hotel odalarında kalmayı zevke dönüştürüyor. Kalite ve hizmet açısından beş yıldızlı otellerin daha üstünde konfora sahip olan projeler, sağlıktan eğlenceye, alışverişten spora her türlü imkanı bünyesinde barındırıyor.

Rotana, 19. EMITT – Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı'na geldi 

Birleşik Arap Emirlikleri, Abu Dhabi kökenli Rotana Oteller gurubu, Genel Müdür Ahmet Ender Özgündoğdu liderliğinde güçlü bir çalışma ekibi ile profesyonel Rotana standartları ve misafirperverliğini hayata geçirmek üzere Türkiye'ye geldi. Beylikdüzü TÜYAP'da düzenlenen EMITT – Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı'na katılan Rotana, 22-25 Ocak 2015 tarihlerinde 7. kısımdaki stantta yer alacak.

Bünyesinde Rotana, Reyhaan, Arjaan, Centro ve Residence adlı beş markası bulunan grubun Türkiye'deki ilk otelleri İstanbul, Maltepe'de Burgu & Tango Arjaan olarak, 3 kule seklinde aynı zamanda rezidans konsepti ile Dalga ve Vazo isimli 4 ayrı kule olarak Cevizli mevkinde DAP Yapı partnerliğinde misafirlerini ağırlayacak.

Burgu Kule

Şu anda Rotana Oteller Zinciri gurubunun 100'ü aşkın oteli olup, sadece Arap Emirlikleri'nde değil aynı zamanda Suudi Arabistan, Amman, Sudan, Irak, Iran, Urdun, Mısır, Suriye, Lübnan, Katar, Bahreyn, Kuveyt gibi bir çok orta doğu ülkelerinde hizmet veriyor. Aynı zamanda 20'nin üzerinde Afrika, Hindistan, Maldiv Adaları gibi diğer ülkelerde de yeni açılışlarda bulunacak.

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Konut sektörü temsilcileri Bakan Nebati ile yaptıkları görüşmeyi değerlendirdi
  • 18.05.2022 17:18

Konut sektörü temsilcileri Bakan Nebati ile yaptıkları görüşmeyi değerlendirdi

Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati, "Enflasyonla Mücadelede Birlikten Berek ...

Borsa İstanbul'da gong Dap Gayrimenkul için çaldı
  • 25.02.2022 08:52

Borsa İstanbul'da gong Dap Gayrimenkul için çaldı

Dap Gayrimenkul Geliştirme hisseleri, Borsa İstanbul'da (BİST) işlem görmeye baş ...

DAP Gayrimenkul Geliştirme halka arz ediliyor!
  • 14.02.2022 17:07

DAP Gayrimenkul Geliştirme halka arz ediliyor!

Pandemi döneminde geliştirdiği ‘Sağlıklı Ev’ konseptini gayrimenkul sektörüne ka ...

Ziya Yılmaz ''Enflasyona karşı koruyacak en güvenli liman konut''
  • 14.01.2022 15:23

Ziya Yılmaz ''Enflasyona karşı koruyacak en güvenli liman konut''

DAP Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ziya Yılmaz, “Küresel Konut Fiyat Endeksi'nin ...

Validebağ Konakları basına tanıtıldı
  • 02.10.2017 14:20

Validebağ Konakları basına tanıtıldı

DAP Yapı, İstanbul’un en eski yerleşim yerlerinden biri olan Validebağ’da gelişt ...