maritbet girişmaritbet
Charlize Theron'un kostümü İstanbul'dan!

Charlize Theron'un kostümü İstanbul'dan!

Charlize Theron, Kristen Stewart ve Chris Hemsworth gibi isimlerin rol aldığı Pamuk Prenses ve Avcı’nın Oscar ödüllü baş tasarımcısı Colleen Atwood filmin kostümleri için Türkiye’yi ziyaret edip kumaşları bizzat kendisi seçti

 

Charlize Theron, Kristen Stewart ve Chris Hemsworth gibi isimlerin rol aldığı Pamuk Prenses ve Avcı'nın Oscar ödüllü baş tasarımcısı Colleen Atwood filmin kostümleri için Türkiye'yi ziyaret edip kumaşları bizzat kendisi seçti
 
1 Haziran'da gösterime girecek olan Charlize Theron, Kristen Stewart ve Chris Hemsworth gibi isimlerin rol aldığı Pamuk Prenses ve Avcı'nın Oscar ödüllü baş tasarımcısı Colleen Atwood filmin kostümleri için Türkiye'yi ziyaret edip kumaşları bizzat kendisi seçti.
 
İstanbul'dan esinlendiğini dile getiren Atwood, "Birkaç gün boyunca kumaş ve kumaş parçaları aldım. Bu süreç, filmin görüntüsünü oluşturmama çok yardımcı oldu Orada satın aldığım her şeyi bir şekilde kullandım. İlham vermesi açısından çok faydalı oldu. Doğal fiberlerle boyanmış çok güzel örgü yünler buldum." dedi.
 
Masalın nefes kesen fantastik öğeler ile dolu bambaşka bir versiyonu olan Pamuk Prenses ve Avcı filmi 1 Haziran 2012'den itibaren sinemalarda!
 
Pamuk Prenses ve Avcı Hakkında:
 
Destansı aksiyon-macera Pamuk Prenses ve Avcı'da (Snow White and the Huntsman) Kristen Stewart (Twilight/Alacakaranlık), ülkede kötü kraliçeden (Oscar ödüllü Charlize Theron) daha güzel olan tek kişiyi, Pamuk Prenses'i canlandırıyor. Onu ortadan kaldırmak için fırsat kollayan kötü kraliçenin aklına bile gelmeyen bir şey var: Hükümdarlığını tehdit eden genç kadının, onu öldürmesi için gönderilen Avcıdan (Chris Hemsworth, Thor) savaş sanatı konusunda eğitim alıyor olması... Filmde Sam Claflin de (Pirates of the Caribbean: On Stranger Tides/Karayip Korsanları: Gizemli Denizlerde), Pamuk Prenses'in güzelliğine ve gücüne uzun zamandır hayran olan prens rolüyle oyuncu kadrosunda yer alıyor. Alice in Wonderland/Alis Harikalar Diyarında'nın yapımcısı Joe Roth, yapımcı Sam Mercer (The Sixth Sense/Altımcı His) ile övgüler alan reklam yönetmeni ve modern görüntü ustası Rupert Sanders'tan efsanevi masalın nefes kesen yeni vizyonu karşınızda.
 
Sabah

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Türkiye'nin 4 bölgesindeki fay hatları!
  • 14.03.2024 14:45

Türkiye'nin 4 bölgesindeki fay hatları!

Marmara, Ege, Akdeniz ve İç Anadolu Bölgesi'nde bulunan fay hatları ve yüzey kır ...

Türkiye'de havacılığın 10 yıllık altın çağı!
  • 22.02.2024 16:55

Türkiye'de havacılığın 10 yıllık altın çağı!

Türk savunma sanayisi yaklaşık 10 yıllık dönemde 9 milli platformun ilk uçuşları ...

Kalkınma Yolu projesi bölge ülkelerini yakınlaştırmayı planlıyor
  • 09.02.2024 11:22

Kalkınma Yolu projesi bölge ülkelerini yakınlaştırmayı planlıyor

Kalkınma Yolu projesi Avrupa'dan Basra Körfezi'ne kadar geniş bir coğrafyada fay ...

2023 yılında meteorolojinin "en"leri bu bölgelerde kaydedildi!
  • 30.01.2024 16:24

2023 yılında meteorolojinin "en"leri bu bölgelerde kaydedildi!

2023'te en yüksek sıcaklık 49,5 derece ile Eskişehir'in Sarıcakaya ilçesinde, en ...

Türkiye FSRU tesisleriyle dünyada üçüncü sırada yer alıyor
  • 10.11.2023 13:51

Türkiye FSRU tesisleriyle dünyada üçüncü sırada yer alıyor

Türkiye, enerji arz güvenliğinde önemli rol oynayan 3 Yüzer Sıvılaştırılmış Doğa ...