maritbet girişmaritbet
Cebeci Group İstanbul’un merkezine yöneliyor

Cebeci Group İstanbul’un merkezine yöneliyor

Cebeci Group bu zamana kadar geliştirdiği projeleri tamamladıktan sonra İstanbul’un merkezinde yönelecek.

Kartal, Pendik ve Kurtköy'de birbirinden değerli markalı konut, ofis ve karma kullanımlı projeler geliştiren Cebeci Group, bir sonraki aşamada ölçek büyütüyor. Firma beyaz yakalı ekibiyle hem İstanbul'un çekirdeğine yönelecek hem de 2025 yılında 200 milyon dolarlık sermaye ile borsaya açılacak. 

Kontrat ve kontrol mantığı üzerine hukuku, mali müşavirlik, mimarlık, mühendislik, saha mühendisleri, pazarlama … gibi ekipler oluşturarak son derece muntazam markalı projeler geliştireceklerini kaydeden Cebeci GroupYönetim Kurulu BaşkanıYusuf Cebeci, alt yüklenicileri Türkiye'nin en iyilerinden seçerek büyük ihalelere katılacaklarını kaydetti. 

Marka olma yolunda sağlam adımlar atacaklarının altını çizen Cebeci, “Yıllık iş hedeflerimiz var. Hızlı değil sağlıklı işler yapacağız. Üst gelir grubuna hitap edeceğiz. Mercedes kıvamında konut yapacağız. İnsanlarımız bunu istiyor ve bizde cevap vereceğiz” diye konuştu.

Türk insanı artık markalı konut istiyor

Türkiye'de artık mantığın değiştiğini ve insanların barınak isteğinin yerini kaliteli ve markalı konut ihtiyacının aldığını söyleyen Cebeci, “Bunu karşılamaya ve marka değeri yüksek projeler peşinde olacağız. Bunları İstanbul'un merkezinde ve üst kitleye hitap eden konutlar olarak gerçekleştireceğiz. Bu konuda arayışlarımız devam ediyor” şeklinde konuştu.

İletişim Bilgileri
http://www.cebecigy.com.tr/
90 216 491 13 92

Hüseyin Belibağlı/Emlaktasondakika.com

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Cebeci Group İstanbul’un merkezine yöneliyor
  • 23.03.2015 09:30

Cebeci Group İstanbul’un merkezine yöneliyor

Cebeci Group bu zamana kadar geliştirdiği projeleri tamamladıktan sonra İstanbul ...

Cebeci Pendik Konutları 1.5 ay içinde satışta
  • 14.01.2014 15:04

Cebeci Pendik Konutları 1.5 ay içinde satışta

Pendik CEbeci Konutları projesinde konut satışları 1,5 ila 2 ay içerisinde başla ...