maritbet girişmaritbet
Can Ekşioğlu ‘3 yıl içinde 200 ofise ulaşmayı düşünüyoruz’

Can Ekşioğlu ‘3 yıl içinde 200 ofise ulaşmayı düşünüyoruz’

ERA Türkiye Yönetim Kurulu Başkanı Can Ekşioğlu Emlak 2013 Fuarı'nda Emlaktasondakika.com Haber Koordinatörü Hüseyin Belibağlı'ya özel açıklamalarda bulundu

ERA Türkiye Yönetim Kurulu Başkanı Can Ekşioğlu Emlak 2013 Fuarı'nda Emlaktasondakika Haber Koordinatörü Hüseyin Belibağlı'nın sorularını cevapladı. Can Ekşioğlu öncelikle ERA Türkiye'den bahsetti ve sözlerine şöyle başladı. 
“ERA Türkiye, 1971 yılında ABD'de kurulmuş bir şirket. Dünya üzerinde master franchising sistemiyle büyüyor. Ülkemizde de bir senedir yürütüyoruz. Bu bir sene olumlu geçti. 4 şehirde 22 ofise ulaştık. Büyümemizi devam ettiriyoruz. 3 yıl içinde 200 ofise ulaşmayı hedefliyoruz. ERA Türkiye, Dünya üzerinde bayilerini, müşterilerini sevgi ve tutku yumağı üzerinde birleştiren bir marka. Ülkemizde de bu yüzden kültürümüze uyduğunu ve çok başarılı olacağını düşünüyoruz.” şeklinde konuştu.
ERA Türkiye'nin, Türkiye'de çok iyi yerlere geleceğinden bahseden Ekşioğlu “Bu süreçte bizim iş modelimiz farklı. Era Academy var. Eğitim veriyoruz. Gayrimenkul danışmanları yetiştiriyoruz ve buna göre uzmanlık alanları oluyor. Gündemimiz de olan kentsel dönüşüm, proje pazarlama, yabancılara satış var.” dedi.
Bu konularda uzmanlık alanlarını barındıran ERA Academy  ile hedeflerinin yüksek olduğunu belirtti. 2013 yılı inşaat sektörünü değerlendiren Ekşioğlu, “Mütekabiliyet Yasası'nın çıkması, yabancıların gayrimenkul almasıyla birlikte sonrasında 2b yasası ve kentsel dönüşüm yasalarıyla birlikte piyasa hareketlendi. Bunlara bağlı olarak ciddi anlamda gayrimenkul danışmanlığı ihtiyacı belirdi. ERA'nın burada olmasının sebebi de Orta Doğu ve Avrupa'da hemen hemen her ülkede ERA ofisi bulunuyor. O yüzden biz bu fuardayız kendimizi tanıtmak istiyoruz.” diye açıklamada bulundu.

 


Emlak 2013 Fuarı'nda çok büyük bir hareketliliğin olduğunu ifade eden Can Ekşioğlu, fuara yabancı yatırımcıların ilgisinin olmasının çok önemli olduğunu, devletin de bu anlamda destek ve çalışmaları olduğunun altını çizdi. İnşaat sektörünün lokomotif bir sektör olduğundan bahseden ERA Türkiye Yönetim Kurulu Başkanı Can Ekşioğlu, TOKİ ve Emlak Konut'un da sektöre ciddi desteklerinin olduğunu dile getirdi.
Ayşe Özlem Kuruca/Emlaktasondakika

Yorum Yaz

Benzer Haberler

İnşaat sektörü güven endeksi yükselmeye devam ediyor!
  • 26.08.2022 09:49

İnşaat sektörü güven endeksi yükselmeye devam ediyor!

Türkiye İstatistik Kurumu, ağustos ayına ilişkin hizmet, perakende ticaret ve&nb ...

Hilti, inşaat süreçlerini optimize ederek üretkenliği artırıyor
  • 05.07.2022 11:45

Hilti, inşaat süreçlerini optimize ederek üretkenliği artırıyor

Karmaşık ve kolay olmayan birçok süreci içeren inşaat projelerinde üretken olmak ...

İnşaat sektöründe yeni sezon hareketli başladı!
  • 15.04.2022 17:23

İnşaat sektöründe yeni sezon hareketli başladı!

Türkiye İMSAD tarafından hazırlanan İnşaat Malzemeleri Sanayi Bileşik Endeksi’ni ...

Savaş, inşaat sektörünü nasıl etkiliyor?
  • 18.03.2022 16:15

Savaş, inşaat sektörünü nasıl etkiliyor?

Türkiye İMSAD’ın geleneksel hale gelen ‘Gündem Buluşmaları’nın 49’uncusu, '2021 ...

Döviz kurundaki düşüş inşaat sektöründe yüzleri güldürdü!
  • 29.12.2021 09:36

Döviz kurundaki düşüş inşaat sektöründe yüzleri güldürdü!

Döviz kurundaki artış sonrası oluşan fahiş fiyatlarla mücadele eden inşaat sektö ...