maritbet girişmaritbet
Bursa Beton kentsel altyapıda da tercih ediliyor!

Bursa Beton kentsel altyapıda da tercih ediliyor!

Son dönemde yenilikleriyle gündem oluşturarak sektör liderliğini koruyan Bursa Beton, inovasyon ve ar-ge çalışmaları sayesinde elde ettiği hafif beton, yağmur suyu ızgarası ve rögar kapağı gibi farklı ürünlerine bir yenisini daha ekledi

Son dönemde yenilikleriyle gündem oluşturarak sektör liderliğini koruyan Bursa Beton, inovasyon ve ar-ge çalışmaları sayesinde elde ettiği hafif beton, yağmur suyu ızgarası ve rögar kapağı gibi farklı ürünlerine bir yenisini daha ekledi. Büyükbaş ve küçükbaş hayvan çiftliklerinde hijyenik bir ortam sağlamak için kullanılacak beton ızgara da Türkiye'de bir ilk.

Dünya standartlarındaki üretimiyle kurumsal hazır beton üreticileri arasında ilk sıralarda yer alan Bursa Beton, 18 tesisi, 183 milyon TL'lik cirosu ve 700 e yakın çalışanıyla her geçen gün devleşiyor.

Yağmur suyu ızgarası, rögar kapağı ve cadde sınır elemanları gibi özel ürünleriyle kentsel altyapıya betonarme çözümler sunan Bursa Beton, ihtiyaçlara cevap verebilecek şekilde planladığı yatırımları doğrultusunda hızlı tren projesine hazırlık yapıyor. Bu kapsamda Gürsuda yeni bir tesis kurma çalışmaları yürüten Bursa Beton, kuruluş tarihinden bu yana en yüksek satış hacmine ulaştığı 2011 yılında, 2.8 milyon metreküp beton üretti. Kentsel betonarme ürünleriyle yerel yönetimlere çözüm ortağı olan Bursa Beton, BUSKİ'ye, izmit Belediyesine, Tunçbilek TEAŞ' a ürettiği betonarme yağmur suyu ızgarası ve kanal kapakları ile tedarikçi olurken, Sütaş, Koray İnşaat, Tüyap ve Bosch gibi güçlü firmaları da referans listesine ekledi. Konya, Afyon, Uşak, Malatya, Keşan, Bergama, Kuşadası, Lüleburgaz, Ayvalık, Güre, İnegöl, Dalaman belediyeleri de kentsel altyapı ürünleri için Bursa Beton'u tercih ettiler.

HAYVAN ÇİFTLİKLERİNDE DE BETON IZGARA

 hayvanların bulunduğu ortamlarda idrar ve dışkıları ile oluşan hijyen problemine çözüm üretmek amacıyla projelendirilen beton ızgaranın ar-ge çalışmaları tamamlandı. Avrupadaki çiftliklerde kullanılan sistem örnek alınarak yola çıkılan projede, Bursa Beton yeni ürünüyle Türkiyede bir ilke daha imza atıyor. Kanal genişliğine göre 1 metreden 4 metreye kadar olan ebatlarda projeye özel olarak imal edilebilen beton ızgara ile hayvanların bulunduğu ortamlarda hijyen sağlanmış olacak. Talebe göre beton ızgaraların özel esaslı içeriğe sahip kauçuk ile kaplanıp daha konforlu ortamlar sunulması da mümkün.

Bursa Beton Genel Müdürü Fatih Vardar, "Kentsel altyapı elemanlarını betonarme ürünler olarak tasarlayarak mevcut faydayı artırmayı hedeflemiştik ve sektörümüzde bir ilke imza atarak farkındalık oluşturmayı başardık. Yaşamın her anında varlığını hissettiren beton, firmamızın ar-ge çalışmaları sonunda büyükbaş ve küçükbaş hayvan çiftliklerinde kullanılmak üzere pazara sunduğu yeni ürünü ile de farkı ortaya koyacak. Yeni ürünümüz ile ilgili pazarlama çalışmaları sonrası karşılaştığımız ilgi sevindirici.

Yenilikçi ve gelişime açık yapımızla son yıllarda ürün gamımıza eklenen yeni ürünler, ülkemiz beton sektörü açısından da önemİi bir kazanımdır" dedi.

Milliyet İnşaat

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Epsblock'un yapı bloğu Bayburt'tan Uruguay’a uzandı
  • 03.11.2020 06:30

Epsblock'un yapı bloğu Bayburt'tan Uruguay’a uzandı

Adana ve Bayburt’ta ürettiği dünyanın en hafif yapı bloğunu 10 ayrı ülkeye pazar ...

Bursa Beton, ISO 500'de üst sıralara tırmanıyor!
  • 07.06.2017 10:37

Bursa Beton, ISO 500'de üst sıralara tırmanıyor!

Sektörünün lider kuruluşlarından olan Bursa Beton, İSO 500 Listesi'nde 49 basama ...

Kaliteli hazır beton bilinci oluşturulmalı!
  • 25.10.2016 14:30

Kaliteli hazır beton bilinci oluşturulmalı!

Bursa Beton Genel Müdürü Fatih Vardar, konut alıcılarının hazır beton konusunda ...

'Tüketiciler hazır beton konusunda bilinçli değil'
  • 03.03.2016 09:26

'Tüketiciler hazır beton konusunda bilinçli değil'

Bursa Beton Genel Müdürü Fatih Vardar kaliteli hazır beton kullanımının deprem ...

Bursa Beton Antalya 4. Anfaş City Expo Fuarı’na katıldı!
  • 09.05.2013 14:38

Bursa Beton Antalya 4. Anfaş City Expo Fuarı’na katıldı!

Bursa Beton, Antalya'da gerçekleşen 4. Anfaş City Expo 2013 Fuarı'nda ziyaretçil ...

Zeki Kaptan, Volvo iş makineleri ile çalışmaya devam ediyor!
  • 28.12.2012 10:10

Zeki Kaptan, Volvo iş makineleri ile çalışmaya devam ediyor!

Kuruluşundan bugüne hafriyat, dolgu, liman tahkimat işleri, nakliye ve inşaat se ...