maritbet girişmaritbet
Bien, UNICERA’daki farkını bu yıl da yenilikçi ürünleriyle ortaya koyuyor

Bien, UNICERA’daki farkını bu yıl da yenilikçi ürünleriyle ortaya koyuyor

Bien, bu yıl 26. kez düzenlenen UNICERA Uluslararası Seramik Banyo Mutfak Fuarı’nda sergileyeceği ürünlerle hem tasarım hem de yenilikçi yönünü ortaya koyuyor

Yeni koleksiyonlarıyla sektöre yön veren Bien, UNICERA Fuarı'nda birbirinden farklı ve yenilikçi ürünleriyle adından söz ettiriyor. 26 Şubat – 2 Mart 2013 tarihleri arasında gerçekleştirilen Uluslararası Seramik Banyo Mutfak Fuarı'nda ürünleri ile göz dolduran  Bien, hem tasarım hem de yenilikçi yönünü fuar süresince ziyaretçilerle buluşturacak. Bu yıl 26'ncısı düzenlenen fuarda Bien,  sadece Türkiye'de değil dünya çapında da öncü bir üretici firma olarak hem seramik hem de vitrifiyede farklılığını ortaya koyuyor. UNICERA Fuarı'nın Bien için çok önemli olduğunun altını çizen Bien Pazarlama Müdürü Ebru Uzluer, “Her yıl olduğu gibi, bu yıl da UNICERA Fuarı'nda farklılık sağşayacağımıza inanıyoruz. Bien olarak, Bozüyük'e bu sene yaptığımız yatırımla yeni ve çok farklı ebatlar üretmeye, bu gruplarda fazlaca desen çeşitliliği sergileyeceğimizi rahatlıkla söyleyebiliriz. Ayrıca bu sene, 2 cm kalınlığındaki özel bir ürün grubu Türkiye'de ilk defa Bien tarafından üretilecek. Özetle, bu sene ürün gamımızda 50'den fazla ürün yer alacak. Her bir ürün üzerinde gerçek anlamda emek sarf edildi. Bu sebeple, hem tasarım hem de üretim ekibimizin uzun süredir yaptığı çalışmaların karşılığını 2014 yılında da alacağımızı düşünüyoruz” dedi. 
bien

Ürün ve koleksiyonlarına her yıl yepyeni ürünler eklediklerini vurgulayan Uzluer, “2013 yılında duvar ve yer karolarının yanı sıra yeni vitrifiye tasarımlarımızı tüketicilerimizle buluşturduk ve dekorasyonda modanın belirleyicisi olduk. Bu yıl da üstlenmiş olduğumuz bu misyonu devam ettirmeyi hedefliyoruz” dedi. 

Tüm mekânlar bien ile canlanıyor
Fusion:

Günün yorgunluğunu üzerinizden atmadan önce, içinde bulunduğunuz süre içerisinde dekoruyla ruhunuza hitap eden bir banyodasınız… Duvarların üzerinde bir araya gelmiş ve narin bir boyunda uzanan kolyeyi andıran inciler fondaki her doku ile birleşince, bir ustanın elinden çıkmış hissi veren mücevherleri andırıyor. Bien'in, 30x80, 40x40 ve 14x30 ebatlarıyla dikkat çeken Fusion Serisi, evinde göz kamaştıran mekânlara sahip olmak isteyenlerin bir numaralı tercihi olacak.     

Wedding Collection: 
Bembeyaz bir yatak odası hayal edin. İçini kendi zevkinize göre döşediğiniz ve orada bulunduğunuz sürece huzurlu hissedeceğiniz... Duvarlar, yerler, kısacası her yanı bembeyaz bir düşü yansıtacak nitelikte… İşte bunların hepsine Bien'in Wedding Collection serisi ile ulaşabilir, kendinize ait sade ve son derece şık mekânlar olulturabilirsiniz. 30x80 beyaz fon ve 30x80 tela dekorlardan oluşan seri, özellikle yeni evli çiftler için yepyeni bir dünyanın kapılarını aralıyor.  
bien seramik
   
Marmol:
Evinize gelen misafirler, konuk odasına girdikleri zaman çok şaşıracaklar çünkü mermerin, kendine has sertliği içinde nasıl olur da bir ustanın ellerinden çıkmışçasına muntazam ve ahenk içinde durduğunu merak edecekler. Bien, 30x80, 40x40 ve 14x30 ebatlarıyla duvarda, yerde ve bordür olarak kullanılabilecek Marmol Serisi'ni üç farklı renk alternatifiyle sunuyor.  

Bien'den yepyeni bir akım: lavabo ve klozetler bu sene renkleniyor
Turuncu, lacivert, siyah… Banyonuzdaki lavabonun veya klozetin hep aynı renklerden ya da klasik çizgilerden oluşmasından sıkıldıysanız, Bien'in birbirinden farklı seçenekleriyle bir araya gelen ve çok beğenilen ürünlerini mutlaka denemelisiniz. Neptün, ödüllü Fracture, ödüllü Lotus ve Harmony ile tasarımdaki yenilikçi yönünü gözler önüne seren Bien, bu adımıyla sektör içerisindeki ezberi de bozarak banyolara bambaşka bir hava katıyor.

Bien'den yeni bir ödül, yine bir ödül: Albatros
Bien, 140 ülkeden 3 bini aşkın tasarımcının katıldığı Design Award 2014'te, Albatros Aile Lavabosu ile Banyo Mobilyaları ve Vitrifiye Kategorisi'nde gümüş ödüle layık görülerek, vitrifiye alanında Türkiye'den ödül alabilen tek katılımcı oldu. Serinin ortaya çıkış hikâyesine ilişkin bilgiler aktaran Bien Vitrifiye Tasarım Müdürü Tolga Berkay, “Bu tasarıma, Albatros kuşunun kanatlarından esinlenerek hayat verdik. Albatros, özgürlüğü ve sevecenliği temsil eder. Bu tasarımın ergonomisi, engelli, yaşlı ve çocuklar için rahat kullanım sağlayabilmek için oluşturuldu. Bu ürün ayrıca geniş bir alt hazne ile çocuklarımızın, yaşlı ve engelli aile bireylerimizin daha rahat kullanmasını ve temizlik ihtiyacını daha pratik bir şekilde karşılayabilmelerini hedefliyor” dedi.

Bien standı sürprizlerle dolu olacak
Bien, seramik ve vitrifiye ürünlerini bu yılki UNICERA Fuarı'nda 3. Hol, 321 numaralı stantta, beş gün boyunca yepyeni sürprizlerle sergileyecek. Bien mimari ekibinden İç Mimar Ece Ersin tarafından tamamen doğal malzemelerle tasarlanan Bien standı, canlı doğa öğeleriyle UNICERA Fuarı'nda bir dış alan ferahlığı yaşatacak. 

 

 

Yorum Yaz

Benzer Haberler

VitrA, en yeni ürünlerinin Türkiye lansmanını UNICERA’da yaptı
  • 14.11.2022 17:04

VitrA, en yeni ürünlerinin Türkiye lansmanını UNICERA’da yaptı

Eylül ayında dünyanın en büyük seramik fuarı Cersaie’de en yeni banyo ve karo ür ...

UNICERA Fuarı 100 binden fazla ziyaretçiyi ağırladı
  • 12.11.2022 12:36

UNICERA Fuarı 100 binden fazla ziyaretçiyi ağırladı

Ticaret Bakanlığı ve KOSGEB tarafından desteklenen ve yıldan yıla artan istikrar ...

QUA Granite UNICERA fuarında ziyaretçilerini ağırladı
  • 11.11.2022 16:30

QUA Granite UNICERA fuarında ziyaretçilerini ağırladı

Uluslararası Seramik Banyo Mutfak Fuarı UNICERA'da yerini alan QUA Granite, Hall ...

Bien, trendlere yön veren koleksiyonlarını İtalya'da sergileyecek
  • 01.09.2022 11:27

Bien, trendlere yön veren koleksiyonlarını İtalya'da sergileyecek

Türkiye ve dünya yapı sektörünün önemli oyuncularından Bien, en son teknoloji ve ...

Bien, Oversize koleksiyonları ile mekanlara şıklık katıyor!
  • 06.08.2022 12:40

Bien, Oversize koleksiyonları ile mekanlara şıklık katıyor!

Yenilikçi renk ve desenleriyle yaşam alanlarının havasını değiştiren Bien’in büy ...

Bien ileri teknolojik ürünleriyle %60’a yakın su tasarrufu sağlıyor
  • 23.03.2022 09:21

Bien ileri teknolojik ürünleriyle %60’a yakın su tasarrufu sağlıyor

Bien, dünyada kullanılabilir su kaynaklarının sürdürülebilirliğine geliştirdiği ...