maritbet girişmaritbet
Beyaz İnşaat’tan Park Teras Beylikdüzü!

Beyaz İnşaat’tan Park Teras Beylikdüzü!

Tamamı ticari alanlardan oluşan Park Teras Beyliküzü projesi, Beyaz Residence'ın karşısında metrobüse 100 metre mesafede inşa ediliyor.

Beyaz İnşaat, Beylikdüzü'nde proje üretimine tam gaz devam ediyor. Son olarak Park Teras projesini satışa açan şirket, yatırımlarını aralıksız sürdürüyor. 8 bin 750 metrekarelik alana kurulan Park Teras projesinin tamamı ticari alanlardan oluşmakta.

beylikdüzü park teras projesi

20 bin 811 metrekarelik inşaat büyüklüğüne sahip olan Beylikdüzü Park Teras projesi 5 kat şeklinde tasarlandı. Toplamda 35 dükkandan oluşan proje her ihtiyaca cevap verecek konseptte tasarlandı. 40 metrekareden başlayıp 500 metrekareye kadar yükselen dükkanlar asma kat ve depolu olarak kiralanacak. Satış yapılmayacak olan Park Teras'ta en ucuz kira bedeli 7 bin 500 lira olarak belirlendi.

beyaz inşaat park teras projesi beylikdüzü

Yemek, kahve, alışveriş, müzik, kitap gibi sosyal aktivitelerin yeni adresi olacak olan Park Teras, metrobüse 100 metrelik mesafesiyle dikkat çekiyor. Beyaz Residence, Dolunay Sitesi, Bizim Kent Sitesi, Vadi Park Konakları gibi binlerce kişinin yaşadığı çevrede hayata geçirilen proje E5 karayolundan da kolay ulaşımıyla ön plana çıkıyor.

Telefon: 444 4 029

Uğurcan Tokay / emlaktasondakika.com

 

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Beyaz İnşaat’tan Park Teras Beylikdüzü!
  • 20.05.2015 12:01

Beyaz İnşaat’tan Park Teras Beylikdüzü!

Tamamı ticari alanlardan oluşan Park Teras Beyliküzü projesi, Beyaz Residence'ın ...