maritbet girişmaritbet
Beyaz İnşaat, Alışveriş alışkanlıklarınız değişecek

Beyaz İnşaat, Alışveriş alışkanlıklarınız değişecek

Dünyanın en güzel şehirlerinden Yeditepe İstanbul’un eşsiz siluetini daha da görkemli kılmak için 1980 yılından bu yana aralıksız çalışan Beyaz İnşaat; kaliteyi ve lüksü bir kez daha ayağınıza getiriyor



‘Modern'i ve ‘lüks'ü; sizin için bir araya getiren ve kaliteden ödün vermeyen Beyaz İnşaat, yine ilklere imza atıyor...  Beyaz İnşaat; “White Hill”, “White Corner” ve “Oto Center” projeleriyle alışveriş anlayışınızı değiştirmeye hazırlanıyor.

Lüks konut ve işyeri dendiği zaman akla gelen ilk isim olan Beyaz İnşaat, 1980'den bu yana 2.000.000 m² alan üzerinde; bin 500 konutun yanı sıra alışveriş ve iş merkezleri inşa ederek güvenin, değişimin ve başarının temsilcisi olmuştur. Yaratıcı ekibiyle birlikte İstanbul genelinde elit projelerle imza atan Beyaz İnşaat, sektörüne ivme kazandıran bir güç olmak adına sağlam ve dinamik yapısı ile çalışmakta, projeler üretip onları uygulamakta ve çağın gelecek vadeden iş kollarında araştırmalarını sürdürmektedir.

Beyaz Residence, Beyaz Kent; Beyaz City Residence AVM, BeyCity, White Court, Beyaz Konaklar, Bakırköy Konakları, Beyaz Center gibi projeleriyle adından sıkça söz ettiren Beyaz İnşaat,  alışveriş anlayışlarını değiştirecek 3 yeni projesiyle daha ses getirmeye hazırlanıyor.

WHITE HILL

Beyaz İnşaat bir ilki daha gerçekleştiriyor ve ‘Eyüp' uzun zamandır beklediği çağdaş, kaliteli ve özgün alışveriş merkezine kavuşuyor.

İhtiyacı uzun bir süredir, açıkça hissedilen fakat daha önce kimsenin konuyla ilgili girişimde bulunmadığı sorun Beyaz İnşaat tarafından çözülüyor… Beyaz İnşaat, 2011 Mayıs ayında Eyüp'te faaliyete geçirmeye hazırlandığı ‘White Hill' projesiyle; hem bölge halkını uzun süredir özlemini çektiği modern alışveriş merkezine kavuşturuyor hem de bölgeyi bir cazibe merkezi haline dönüştürüyor…
Teras katı da dâhil olmak üzere 5 kata ve toplamda 15 bin metrekarelik bir alana yayılan White Hill, fark yaratmaya hazırlanıyor. Özgün mimarisiyle semt halkını olduğu kadar, her yönden kolay ulaşılabilirliği sayesinde 13 milyon İstanbulluyu da Eyüp'e çekmeye amaçlayan White Hill, alışverişin vazgeçilmez noktaları arasına girmeyi hedefliyor…

WHITE CORNER

White Corner, Beylikdüzü'nde ezber bozuyor… Beylikdüzü, White Corner sayesinde alışılmışın dışında, kaliteli ve keyifli alışveriş merkezine kavuşuyor.

29 Ekim'de açılması planlanan White Corner; Beylikdüzü ve İstanbul geneline alışılmışın dışında hesaplı ve keyifli bir alışveriş konsepti sunuyor. Ulaşım kolaylığı, merkezi konumu ve müşteriye özel servis olanakları ile yeni çekim merkezi olmaya hazırlanıyor.

İhtiyacınız olan her şeyin, en hesaplı ve en kalitelisini bulabileceğiniz ürün çeşidine sahip olan White Corner, benzerlerinden çok farklı bir alışveriş imkânını sizlere sunuyor.
Toplam 4 kat, artı 1 teras üzerine kurulu, yaklaşık 20.000 m² alana yayılan White Corner'da, hipermarketten giyime, beyaz eşyadan fast-food ve mobilyaya kadar sınırsız bir alışveriş imkânı söz konusu…

AUTO CENTER

İstanbul'da otomobil alımının adresi değişiyor... Beyaz İnşaat, bu sefer de otomobil tutkunlarına bir müjde veriyor.

Farklı mimari tarzıyla dikkat çeken, 35.000 m2 alana sahip Beyaz Auto Center, otomobil alırken hem zamandan hem de bütçelerinden tasarruf etmek isteyen İstanbullular için 2011 Mayıs ayında Avcılar'da açılıyor... Merkezin dışına çıkmadan tüm işlemlerinizi tek bir noktadan yürütebileceğiniz ve otomobile dair her türlü ihtiyacınızı karşılayabileceğiniz Auto Center, size hak ettiğiniz hizmeti sunmak için gün sayıyor.

İçerisinde prestijli firmaların yer alacağı, yerli ve yabancı markaları bünyesinde barındıracak olan Auto Center, sıfır km araçlarda en uygun fiyatları ve ikinci elde güveni yakalayabileceğiniz adresiniz olacak.

Auto Center'da hem almayı düşündüğünüz otomobili rahat rahat inceleyebileceğiniz hem de bunu eğitimli danışmanlar eşliğinde büyük bir güven ve konfor içinde yapacağınız mekândan, mutlu yüzlerle ayrılacaksınız… Her ihtiyacınız ince ince düşünülererek inşa edilmiş bu mekânda tek yapmanız gereken karar vermek...

Ailenizle birlikte kaliteli vakit geçirebileceğiniz bir mekân...

Auto Center'da siz hayalinizdeki aracı rahat rahat seçerken, sevdikleriniz güven içerisinde keyifli vakit geçirebilecekler...

Otomobilden motosiklete, binekten ticariye kadar binlerce aracın alıcısına ulaşacağı bu eşsiz mekân, ziyaretçileri için konforlu ve rahat alışverişin de merkezi olacak... Otomobil severlerin aileleriyle birlikte kaliteli vakit geçirmeleri için her noktası ayrı ayrı düşünülmüş olan Beyaz Auto Center'ın içerisinde; yetkili sigorta acenteleri, araç alım-satım şirketleri, bankalar, tunnig ve yedek parça mağazaları, kafeterya ve restoranlar da yer alacak.

Yatırımcıların beklediği fırsat

İstanbul'un ulaşımı en rahat noktalarından birinde konumlanmış olan Auto Center, aynı zamanda yatırımcılar içinde bir cazibe merkezi olarak görülüyor. 80m2'ye yayılan 1+1 ofislerde çalışma imkânını ve yılın 365 günü ziyaretçi döngüsünü, yatırımcılara garanti eden Beyaz İnşaat, tüketiciye sınırsız ürün seçeneği sunarken, yatırımcıyı müşteriyle bire bir temasa geçirmeyi hedefliyor.

  • Etiketler:

Yorum Yaz