maritbet girişmaritbet
Bademlik SPA ve Termal Otel Candan Erçetin konseriyle açıldı!

Bademlik SPA ve Termal Otel Candan Erçetin konseriyle açıldı!

Bakan Ertuğrul Günay'ın katıldığı Bademlik SPA ve Termal Otel'in temel atma töreni Candan Erçetin'in konseriyle renklendi

Bakan Ertuğrul Günay'ın katıldığı Bademlik SPA ve Termal Otel'in temel atma töreni Candan Erçetin'in konseriyle renklendi. Bademlik SPA ve Termal Otel'in temeli görkemli bir törenle atıldı. Otelin yapımını üstlenen Polimeks inşaat'ın Yönetim Kurulu Başkanı Erol Tabanca ortağı Cem Siyahi ve ailesiyle birlikte törene katıldı. İş ve cemiyet hayatının önemli isimlerini de bir araya getiren törenin ardından Candan Erçetin konser verdi. 

Termal otele görkemli açılış 

Eskişehir'de Polimeks İnşaat tarafından yapımı üstlenilen Bademlik SPA ve Termal Otel'in Kültür ve Turizm Bakanı Ertuğrul Günay'ın da katıldığı törenle atıldı. Temel atma töreninde konuşan Polimeks İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Erol Tabanca, Bademlik SPA ve Termal Otel'in toplam 25 bin 619 metrekare alan üzerinde doğa ile uyumlu bir şekilde inşa edileceğini söyledi. 
 
Kültür ve Turizm Bakanı Ertuğrul Günay ise, Türkiye'nin en büyük gelişme alanlarının başında termal turizmin geldiğini söyledi. Bakan Günay, "Ülkemiz bence bütün bu dünyadaki hay huy içinde, hatta bölgemizdeki zaman zaman yaşanan sıkıntılar içinde ileriye doğru güzel adımlar, kararlı adımlar atıyor. Türkiye '1 milyon turist gelse' hayalini kuran bir ülkeydi. Şimdi gıptayla baktığımız ülkeleri bile geride bıraktık" dedi. 
 
CANDAN KONSERİ 
 
Konuşmaların ardından Candan Erçetin'in de konser verdiği etkinlik Eskişehir'in iş ve cemiyet hayatının önemli isimlerini bir araya getirdi. Polimeks İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Erol Tabanca eşi Rana Erkan Tabanca, ortağı Cem Siyahi eşi Hüsniye Siyahi ve kızı Seline Siyahi, Zehra Şeref Erkara ile törene katıldı. 
 
BADEMLİK'E 5 YILDIZLI OTEL
 
Eskişehir'de 27 yıldır atıl durumda bulunan eski Bademlik Oteli'nin yerine yapılacak 5 yıldızlı otelin 2 Eylül 2013'te açılması planlanıyor 
 
Eskişehir Büyükşehir Belediyesi'nin yap-işlet-devret modeliyle ihaleye çıkardığı 'Bademlik'e beş yıldızlı otel projesini' Polimeks A.Ş. kazanmıştı. Tesisin temeli, yurt dışında çok büyük projelerin yapımcısı olarak Türk firmaları arasında ön plana çıkan Polimeks'in düzenlediği lansman töreninde Kültür ve Turizm Bakanı Ertuğrul Günay tarafından atıldı. Büyükşehir Belediye Başkanı Prof. Dr. Yılmaz Büyükerşen, "Bu projemizin gerçekleşmesi ile yıllardan beri idealim olan bir Eskişehir hedefine daha ulaşmış olacağım. Bana bu imkânı sağlayan yine benim kadirbilir hemşerilerim oldu. Bu proje tüm Eskişehirlilerin projesidir. Destek veren ve verecek olan herkese şükran borçluyum" dedi. 
 
100 dönümlük koru içinde ağaçlar arasında yer alan ve çevre dostu bir mimariye sahip olan tesis Eskişehir turizminde yeni bir sayfa açacak. 
 
137 ODALI OLACAK 
 
Eskişehir Büyükşehir Belediyesi'nin Bademlik Projesi 26 bin metrekarelik bir alanı kapsıyor. 68'i standart, 46'sı premium, 4'ü junior suit, 6'sı dubleks, 8'i executive suit, 4'ü balayı ve biri de kral dairesi olmak üzere toplam 137 oda ve çeşitli bungolovların yer alacağı beş yıldız standardındaki tesiste ayrıca 3 bin metrekarelik lobi bölümü, bin 400 metrekarelik konferans alanı, iki bin metrekarelik 500 kişilik çok amaçlı düğün, balo salonu da yer alacak. Tesiste bulunacak diğer bölümler ise şöyle: 
 
TESİSTE YOK YOK 
 
"3 bin 700 metrekarelik SPA, hamam, fitness bölümü (2'şer hamam, sauna, buhar odası, 8 masaj odası, 4 VIP hamam, 1 fitness salonu), kapalı ve açık yüzme havuzları (Bin 100 metrekarelik havuz alanı - bir kapalı yüzme havuzu, 2 termal havuz), alakart restoran (142 kişi kapasiteli 250 metrekarelik), genel restoran (300 metrekarelik, 110 kişi kapasiteli, 130 m2 mutfağa sahip), satış üniteleri, yönetim ve idari ofisler, açık-kapalı otopark alanları, 14 bin 700 metrekare açık peyzaj alanı, 2 bin metrekare konsept havuz alanı, yaklaşık 2 kilometre Bin 100 metrekarelik havuz alanının yer alacağı tesisin 2 Eylül uzunluğunda yürüyüş yolu..." 2013'te Eskişehir'in Kurtuluş Günü'nde açılması planlıyor. 
 
Rıdvan UYSAL/ SABAH 
 

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Türkler, Türkmenistan’ı baştan aşağı yeniliyor!
  • 17.04.2017 08:43

Türkler, Türkmenistan’ı baştan aşağı yeniliyor!

Türkler, Türkmenistan'da görkemli binalar, enerji santralleri, kültür ve spor me ...

Erol Tabanca'dan yeni şirket, Polistroy İnşaat sektöre girdi
  • 15.02.2014 10:58

Erol Tabanca'dan yeni şirket, Polistroy İnşaat sektöre girdi

Erol Tabanca, Cem Siyahi ve Abdullah Gözener Polistroy İnşaat'ı 1 milyon TL serm ...

Polimeks İnşaat Libya Uzou Otel’in renovasyonunu yapacak
  • 13.02.2014 10:27

Polimeks İnşaat Libya Uzou Otel’in renovasyonunu yapacak

Polimeks İnşaat, Libya Uzou Otel’in renovasyon inşasını aldı ...

Polimeks İnşaat'ın sahibi Erol Tabanca, Jennifer Lopez konserinde eski çalışanının saldırısına uğradı!
  • 20.11.2012 15:33

Polimeks İnşaat'ın sahibi Erol Tabanca, Jennifer Lopez konserinde eski çalışanının saldırısına uğradı!

Polimeks İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Erol Tabanca, Jennifer Lopez konseri sıra ...

Bademlik SPA ve Termal Otel Candan Erçetin konseriyle açıldı!
  • 29.06.2012 16:48

Bademlik SPA ve Termal Otel Candan Erçetin konseriyle açıldı!

Bakan Ertuğrul Günay'ın katıldığı Bademlik SPA ve Termal Otel'in temel atma töre ...

Bademlik SPA ve Termal Otel’in temeli atıldı!
  • 27.06.2012 12:27

Bademlik SPA ve Termal Otel’in temeli atıldı!

İş ve cemiyet dünyası Bademlik SPA ve Termal Otel’in temeli atma töreninde buluş ...