maritbet girişmaritbet
Babacan Yapı’dan Esenyurt’ta premium yaşam!

Babacan Yapı’dan Esenyurt’ta premium yaşam!

Babacan Yapı Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Babacan, emlaktasondakika.com'un canlı yayınına katıldı

Türkiye'nin önde gelen gayrimenkul firmaları arasında yer alan Babacan Yapı, yatırımcıları kaliteli bir yaşama davet eden yeni projesi “Babacan Premium” ile fuarda büyük ilgi gördü. Emlaktasondakika.com'un canlı yayınına katılan Babacan Yapı Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Babacan, sektörle ilgili önemli açıklamalarda bulundu.

Babacan, “Fuarda hem ziyaretçiler hem de sektörümüzdeki diğer oyuncular hem de yurtdışı ziyaretçilerle bir araya gelip görüşme imkanımız oluyor. 3 yıldır katıldığımız bu fuarı başarılı buluyoruz” dedi. Siyasi konjonktürü de değerlendiren Babacan, “Ülke olarak iki büyük seçim atlattık. Seçimin tüm halkımız adına hayırlı olmasını diliyoruz. Gayrimenkul sektöründe geçen yıla oranla yüzde 20-25 düşme var.  Bunun bir çok nedeni var.  Terör de bunda etkili. Yurtdışından gelen vatandaşlara konut satıyoruz. Gelişmeler hepimizi umutlandırdı. Dövize iyi yansıma oldu. Faiz oranlarına da yansıyacağını düşünüyorum” diye konuştu.

Konut fiyatlarının bir çok enstrümana göre daha iyi kazandırdığını söyleyen Babacan, “Doğru projelerde yatırımlar yapılırsa her zaman kazandırır.  Esenyurt bölgesinde 8-9 yıldır 3500'ün üzerinde konut teslim ediyoruz. Bizden ev alan hep kazançlı çıktı” dedi. 

152 BİN METREKARE İNŞAAT ALANI

Esenyurt'taki yeni projeleri Babacan Premium'un lansman döneminde ön satışına başladıklarını söyleyen Babacan projeyi şöyle anlattı; 36 ay inşaat süresi olacak. Sosyal olanakların ve yatay mimarinin olacağı bir proje. Artık o bölgeyi çok iyi tanıyoruz. Yaklaşık 152 bin metrekare inşaatın bulunacağı Babacan Premium projesinde, 1216 konut, alışveriş merkezinde 102 ticari ünite yer alacak. Her ihtiyaca yönelik 1+0'dan, 3+1'e düz ve loft dairelere kadar geniş seçenekler sunulan Babacan Premium 41 katlı kule projesinde, 1+0 ve 1+1'ler diğer 27 şer katlı 4 blok olan aile rezidanslarında, 2+1 ve 3+1'ler yer alacak. Eylül ayında inşasına başlanan projenin 1. etabının 2018 yılı haziran ayında, 2. etabının ise 2018 yılı Eylül ayında teslimi planlanıyor.

‘PROJELERİMİZİN ÖZKAYNAĞI BİZE AİT'

Geliştirdikleri projelerin arsa yatırımınlarını kendi özkaynaklarından yaptıklarını söyleyen Babacan, “Aradaki fiyat marjını biz fiyatlarımıza yansıtıyoruz. O yüzen bizden alan karlı çıkıyor. Babacan Premium'la birlikte 2 yeni projemiz daha olacak. Sefaköy ve Gaziantep'teki tüm projelerin özkaynağı, arsası bize ait. 

3 projeye 1 milyar TL yatırım yapacaklarını belirten Babacan, “1.2 milyar TL hasılat bekliyoruz. 3'ü de kritik noktalarda. Esenyurt'ta 42 katlı kuleler yapıyoruz. E-5 bağlantı yolunda olduğu için ulaşımı çok rahat olacak. Sefaköy'de ihaleyle satın aldığımız araziye 1100 konut ve ofisten oluşan karma bir proje, Gaziantep'te ise 300 konutluk bir site projemiz olacak” dedi.

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Babacan Yapı yeni yatırımlarını açıklıyor
  • 02.05.2018 16:51

Babacan Yapı yeni yatırımlarını açıklıyor

Babacan Yapı, 2018 yatırımları ile gelecek hedeflerini aktaracak. ...

Babacan Yapı’dan Esenyurt’ta premium yaşam!
  • 04.11.2015 12:57

Babacan Yapı’dan Esenyurt’ta premium yaşam!

Babacan Yapı Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Babacan, emlaktasondakika.com'un can ...

İbrahim Babacan ‘Faizler yabancı yatırımcıyı cezbeder’
  • 29.01.2014 14:50

İbrahim Babacan ‘Faizler yabancı yatırımcıyı cezbeder’

Babacan Yapı Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Babacan, Merkez Bankası’nın faiz art ...

Babacan Yapı Güneşli, Başakşehir ve Kayabaşı’nda yeni proje hazırlığında!
  • 28.12.2012 15:36

Babacan Yapı Güneşli, Başakşehir ve Kayabaşı’nda yeni proje hazırlığında!

BabacanYapı Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Babacan, inşaat sektörü açısından 201 ...

VAN DEPREMİNİN ARDINDAN!
  • 26.10.2011 12:56

VAN DEPREMİNİN ARDINDAN!

Gayrimenkulün önemli isimleri, Van’da yaşanan depreme dikkat çekerek, İstanbul’d ...