maritbet girişmaritbet
AYİD'in yeni başkanı Melih Tavukçuoğlu oldu

AYİD'in yeni başkanı Melih Tavukçuoğlu oldu

İstanbul Anadolu yakasının geçmişi 60 yıla dayanan inşaat müteahhitleri tarafından kurulan AYİD, yeni başkanını belirledi.

İstanbul Anadolu yakasının geçmişi 60 yıla dayanan inşaat müteahhitleri tarafından kurulan AYİD (Anadolu Yakası İnşaat Müteahhitleri Derneği), yapılan genel kurul sonucunda yeni başkanını belirledi. Yeni dönemde AYİDER ismiyle yoluna devam edecek olan derneğin yönetim kurulu başkanlık görevini Melih Tavukçuoğlu üstlenecek.
 
Kurulduğu günden bu yana İstanbul Anadolu yakasının sağlıklı gelişimine katkı sağlayacak yapı estetiği, enerji verimliliği ve iş güvenliği konularına yenilikçi bakış açısı katarak, kamu yönetimlerinde inşaat sektörüyle ilgili bürokratik işleyişi daha verimli hale getirmek ve kentin yaşamsal menfaatlerini korumak için çalışmalar yapan AYİD'de yeni dönem başladı.Yapılan genel kurul sonucunda Mehmet Sadıkoğlu başkanlığında kurulan AYİD'in ismi AYİDER olarak değiştirilirken, yönetim kurulu başkanlık görevine ise oy birliğiyleMelih Tavukçuoğlu getirildi.Kentsel dönüşümdeki sorunlarla yakından ilgilenen ve sunduğu çözüm önerileriyle sektöre farklılık katan AYİDER'in genel kurul seçimleri sonucunda Melih Tavukçuoğlu, şu açıklamalarda bulundu: “Kuruluşumuzdan bu yana sektörü daha verimli hale getirecek, kamuyu aydınlatacak önemli çalışmalara imza attık.Yaptığımız çalışmalarla gerçek bir sivil toplum örgütü olduğumuzu gösterdik ve göstermeye de devam edeceğiz. Şu an içinde bulunduğumuz kentsel dönüşüm süreci biz müteahhitler kadar bu şehirde yaşayan herkesi yakından ilgilendiriyor. Çok kısa bir zamanda gerçekleştirmiş olduğumuz başarılı çalışmalardan dolayı kurucumuz Mehmet Sadıkoğlu başta olmak üzere, 250 üyemizin hepsine tek tek teşekkürlerimi sunuyorum. Bundan sonraki süreçlerde de gücümüzü artırarak, sektörün temsilcisi ve öncüsü olma yolunda çok önemli adımlar atacağımıza yürekten inanıyorum. Yeni dönem kentimiz ve derneğimiz için hayırlı olsun.”
 
Genel kurul sonucunda yeniden belirlenen AYİDER'in yönetim kurulu listesi şu şekildedir:
1.      Melih Tavukçuoğlu

2.      Muhammet Ziya Denizoğlu

3.      Faruk Tever

4.      Cemal Sadıkoğlu

5.      Hamza Çeliker

6.      Abdullah Fatih Ulusoy

7.      Nuri Güral

8.      Hakan Şişik

9.      Yiğit Tavukçuoğlu

10. Oğuz Toprak

11. Fehmi Öztürk

12. Prof. Dr. Gürsel Öngören

13. Akif Sinan Çakıroğlu

14. Mustafa Gökhan Ekşioğlu

15. Bülent Kaya

16. Reşit Sinanlı

Yorum Yaz