maritbet girişmaritbet
Avrupa Hazır Beton Birliği Kongresi, İstanbul'da!

Avrupa Hazır Beton Birliği Kongresi, İstanbul'da!

Avrupa Hazır Beton Birliği’nin (ERMCO) 2015 Kongresi İstanbul’da düzenlenecek. Toplantıya Türkiye Hazır Beton Birliği ev sahipliği yapacak.

Avrupa Hazır Beton Birliği'nin 2015 Kongresi 4-5 Haziran 2015 tarihleri arasında İstanbul Askeri Müze'de gerçekleştirilecek. Türkiye Hazır Beton Birliği'nin ev sahipliğinde düzenlenecek kongreye, Avrupa başta olmak üzere birçok ülkeden 400'ü aşkın hazır beton sektörü temsilcisi katılacak. Türkiye Hazır Beton Birliği Başkanı Yavuz Işık kongre ile ilgili olarak şunları söyledi: ”İlk olarak 1995 yılında ERMCO'nun 11. Kongresi'ni İstanbul'da büyük bir başarı ile gerçekleştirdik. Yürüttüğümüz yoğun temaslar ve çalışmalar neticesinde bu organizasyonu tekrar ülkemize kazandırmaktan büyük mutluluk duyuyoruz. ERMCO 2015 Kongresi'nde ülkemizi ve sektörümüzü en iyi şekilde temsil edeceğiz.”

Önemli konuklar katılıyor

60 bilimsel bildirinin sunulacağı kongrede, beton çözümlerinin sürdürülebilirliği, betonun topluma katkısı, beton konusundaki gelişmeler, betonun pazarlanması ve yönetimini ele alan dört farklı oturum düzenlenecek. Ayrıca kongrede eş zamanlı olarak betonun üretimine ve test edilmesine yönelik malzemelerin, ürünlerin ve ekipmanların sunulduğu bir sergi de yer alacak. Kongrenin en önemli konuğu ise sektör için çok değerli bir akademisyen olan Surendra P. Shah olacak. Northwestern Üniversitesi'nde profesör olan Shah, kongrede “Son 50 Yılda Beton Bilimindeki Gelişmeler” başlıklı bir konuşma yapacak. National Geographic'in dünyanın en iyi 25 harikası arasında gösterdiği Jason De Caires Taylor'ın su altı beton heykellerinin fotoğrafları da ERMCO 2015 Kongresi kapsamında sergilenecek. Taylor, beton, çimento ve kum karışımı ile ürettiği heykellerinde günümüz insan yaşamından kesitleri modelliyor. Kongrede Taylor'ın 18 şaheserinin fotoğrafları yer alacak.

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Avrupa Hazır Beton Birliği Kongresi, İstanbul'da!
  • 17.04.2015 14:49

Avrupa Hazır Beton Birliği Kongresi, İstanbul'da!

Avrupa Hazır Beton Birliği’nin (ERMCO) 2015 Kongresi İstanbul’da düzenlenecek. T ...

İnşaat sektörü ‘Beton Ankara 2014’ Congresium’da buluşuyor
  • 27.01.2014 11:00

İnşaat sektörü ‘Beton Ankara 2014’ Congresium’da buluşuyor

Hazır beton, çimento, agrega ve inşaat sektörleri Beton Ankara 2014’te bir araya ...